maç başladı hadi bakalım
Printable View
maç başladı hadi bakalım
oyun suan dengeli besiktas erken gol atamassa daha atamaz bu arada cska araya iyi top atarsa gol atar buna dikkat etmesi lazım
İnşallah BJK yener ama CSKA çok güçlü bir ekip.Beraberlik BJK için en iyi sonuç olacaktır...
İŞte penaltı... gol olucak inşalah..
Atamadı.. hayretbişe ya....
penaltı geliyorrr
yuh beee penaltı kactı bu macın kırılma noktası olabilir
penaltı kaçtı yaw
Kaçtı beylker olmaz bu kadar bu kadar çabuk mu kullanılır penaltı biraz bekle öyle at sakinleş topu koydu direk koşuşa geçti kaçması normal...
penaltı da ne penaltıydı ama:D:D arife taş çıkarttı burak
Ya nasıl atamadı Bobo =(( Kaleciye nereye atacağını söyledi resmen!
yaw atmıyolar yaw ne olacak bu türk takımların hali
ayrıca beşiktaş taraftarı fb we gs ye laf atacağına,söweceğine kendi maçlarına baksalar,düzgün tezahurat yapsalar daha ii olacak..
CSKA takımı oyunu çirkinleştiriyor, her faulde tedavi görüyorlar. Böyle olmaz ki...
yaw adamların amacı burada berabere kalmak ondan öle maçı bölüyolar
ilk yarı bitti mac cskanın istedigi gibi gidiyor acaba düsündügüm gibi bu maca 0-2 mi oynaasydım iddiada içimden bir his mac berabere diyor
ama besiktasın kazanması lazım bulgaristan ligi takım sıralmasında bizim üstümüzde çünkü
bence maç berabere biter.dün de sölediğim gibi cska güçlü bi ekip..bjk yenerse tek farklı yener..karsısında 30kez lig şampionu olmus bi rakip war
2. yarı Beşiktaş bu maçı kazanacaktır! Çünkü o güce sahip!
Quote:
Originally Posted by tardelli11
Güçlü CSKA bu mu?
güçlü bjk bumu?
kardes şimdi cska nın gücünü tartısmayalım 2. yarı görürüz kim güclü oldugunuQuote:
Originally Posted by Anthelas
valla 2. yarı görcez kim güclüQuote:
Delgao berbat oynuo
Vallahi CSKA abarttığınız kadar güçlü bir takım değil. Bulgaristan liginde 30 kere şampiyon olmuş, demekki lig çok kalitesizmiş.
ben bjk yensin diorum.ama karsısında da güçülü bir rakip war dedim..yalanmı attım yani...
komikleşmeyelim..juventus un 29,real madrid in 29,rangers in 51 şampiyonluğu war.bunlarda kalitesiz ligler zatenQuote:
tamamda takım güçsüz olsada skor 0-0 bjk 1 gol atarsa gerisi gelirQuote:
Ricardinho giriyo delgado çıktı oyuna hareketlilik getirmesini bekliyorum işallah goller gelir artık
Sen İspanyol ve İtalyan ligiyle Bulgar ligini mi karşılaştırıyorsun?Quote:
Ayrıca FİFA'nın bu sakatlanma numaralarına bir çare bulması lazım
sayın besiktaslılar sizin macınızdan
bu gecenin en zevkli macı kayseri macı cok zevkli birmac olacak tempolu bence kacırmayın
bu Beşiktaş turu geçse bile grupta çok zorlanır,savunma hiç yok
ben deil sen karsılastırıosun..30kez lig şampionu olmus bir takıma güçsüz diemeyiz.kaldıki bulgar ligi bizim üstümüzdeymiş sıralamada..Quote:
Kardeş bu tür istatistiklerle ancak kendini kandırırsın, ben oyuna bakarım açıkçası takım 100 kez şampiyon olmuş, 50 kez olmuş beni ilgilendirmez. Beşiktaş'ın bu takımı mutlaka yenmesi lazım, zira teknik olarak çok yetersizler.
maç hakkında olmayan mesajları sileceğim!!!
tabiki beşiktaşın yenmesi lazım...ama işi zor birazQuote:
sofia 10 kişi kaldı haydi artıkk
Petrov atıldı. CSKA Sofya 10 kişi kaldı :)
robert petrov kırmızı gördü hadi hayırlsıı...
robert petrov ikinci sarıdan kızardı
hadi kartal!
Hadi Beşiktaş. Gol geliyordu :)
yahu bu tigana neden bu kadar korkak oynatıyor takımı delgadoyu çıkarması bir hataydı şimdide boboyu çıkardı mutlaka gol atmadı gereken bir takım neden risk almıyor inanılır gibi değil
Katılıyorum. Bende Tigana'yı anlamış değilim:confused:Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
aman besiktas bir gol yersen iş biter dikkat