inşallah kabul edilirim. hadi hayırlısı
Printable View
inşallah kabul edilirim. hadi hayırlısı
tamam biz başvurup alındık ama forumda bazı yeni arkadaşlar durumu anlayamamış ve ben niye mesaj atamıyorum diyor,yani yeni arkadaşların alışması zaman alacak
sözlüğe benzemişl bu yöntem...
Aslında bu ikiyede ayrılabilir. ; Başlık açabilen yazarlar ve moderatör onaylı başlık açan yazarlar...
Ben gruba üye oldum herhalde ilk üye olanlardan'ım. :)
ilk üye olanlar hizih oğlu sonra ben sonrada sen galiba :D ilk 3 e girdiik :DQuote:
Originally Posted by batuhan1907
Bende başvurdum.. Hayırlısı :)
inş. Benim temennim senin girememen yönünde zaten. Malum Objektif olmıyordun ve de FANATİK lik yapıyordun. :)Quote:
Originally Posted by senderson
almdılar galiba ama önemli değil.Çözüm bitmez...Quote:
Originally Posted by hizlioglu
çözüm bitmez ne demek ya :?
yaw ben dün başvuru yaptım....şimdi mesaj yazabiliorum ama bişi sorcam başvuru yerini tıkladığımda bu uyarı gelio There are currently no public usergroups available for you to join.
adam başka bir isimle tekrar üye olup daha düzgün tavırlar içerisinde bölüme sızma operasyonu gerçekleştirecek demekQuote:
Originally Posted by büyükpivot
basvuru esnasında su mesaj geliyor bana
This does not appear to be a public user group.
bu ne demek?
vaaau bu işleride biliyoruz.Aklımdaki bu değildi ama iyi fikir saol:)Quote:
Originally Posted by dnz498
ualn göz göre göre uyandırdık herifi :n:
üye olmuşsun başka üye olacağın yer kalmamış diyorQuote:
Originally Posted by leave_992
ben sabah 10.00 da başvurdum hala mesaj yazamıyorum seçilmedimmi acaba
Bana da sonuç gelmemiş.. :S
banada gelmedi daha yaw Kabul etmediler galiba. birisi açıklama yapsa ii olur. benim o bölüme mutlaka yazmam lazım. Puan sistemi beni bekliyo:D
tüm başvurular kabul edilmiştr. forumdaki kaliteli paylaşlımlarınız ile sorumlusunuz.
mustafa başvuru esnasında bana şu uyarı geliyor
This does not appear to be a public user group
bunun sebebi?
az önce tekrar baktım 1. gruba üyeliğim aktif ama hiçbir konuya yanıt yazamıyorum.bu sayfaya erişim hakkınız yok gibi bir mesaj geliyor.
az önce tekrar baktım.1.gruba üyeliğim kabul edilmiş ama cevap yazamıyorum.Quote:
Originally Posted by şampiyon
Bendede ilk öyle olmuştu ama sonradan düzeliyor sanırım.
Grup üyeliklerinde kabul edilmiş gözüküyorum.Ama mesaj yazmaya kalkınca yetkiniz yok diyor !
ayın üyelerinde yetki sınırlaması olayı varmış düzetiyorum
Tamam sağolun düzeldi.Quote:
Originally Posted by Vieri
Quote:
Originally Posted by Aegnor Míriel
böyle olursa nasıl olur sizce?
kabul edilmeyenlerin nasıl haberi olacak?
bazı arkadaşlar bu yeni sisteme alışmakta zorluk yaşıyor ve katılım düştü
sitedeki tenhalığı fark ettinizmi
Haklısın fakat bana göre tenhalıktan çok kalite önemli..Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
benim kendimle alakalı sorunum yok kabul edildim ama eski tadının olduğunu söyleyemem bilmiyorum ama kimse yazmıyor muhabbet çok kısır kalıyor başka bir çözüm bulunsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Sistemin artılarından bahsedilmiş, doğrudur; hoşuna gitmeyen mesajı gördüğü gibi üye olup, ortalığı velveleye verecek insanlar mevcuttur elbet. Bunun önüne geçilmesi isabet olmuş.
Ancak yeni üye nasıl futbol forumuna yazacak şimdi ? Elinde referans olabilecek yeterli mesajı yoksa; yani ne dinliyorsunuza gidip 10 tane parça falan mı yazacak, veya gündemi mi takip edecek çaresizce, cm - fm başarılarını mı ballandıra ballandıra anlatıcak ? En nihayetinde spor, özellikle futboldan bahsedilen bir forumda, bu konular hakkında yeni üyelerin gelip tartışmasını engellemek forumun kalitesini düşürecektir kanaatindeyim.. fanatik gelip mesaj yazarsa, uyarırsın; üyeliğini silersin ceza verirsin bi şekilde; ama seni tanımıyorum o zaman yazamazsın dersen burada cezayı forum almış olur.
onlarıda kabul ediyoruz. şu anda başvuruları saçma sapan yapmayanların çoğunu kabul ettim. red edilen tekrar başvurun adabıyla gene kabul ederiz. yeni üyede başvursun.
zaten oradaki mesaj kalitesi ve tavırları ile grupta olmalımı olmamalı görüyoruz. şimdiden mesajları takip etmeye başladık.
ama şunu da düşünmekte fayda var yeni üyeler başvuru yapmayı nasıl bilecek?biteli bir ay olmuş turnuvaya katılmak için msj atanlar var yani kullanmım zamanla öğreniliyor ben bile başvuruyu başkasından öğrendim.ki forumun en aktif bölümü bu ama o na msj atamamak üyelerisıkacaktır bu da üye kaybına yol açacaktır size de biripucu bunun için çalışanlar var bu siteden dünden beri 3 kişi msn imi alıp yeni foruma davet ediyor ben gitmedim belki ama engellilerin gidebileceğini düşünüyorum.
öncelikle ben kabul edilmişim teşekkürler :)
frank_castle arkadaşımıza hak veriyorum aslında mantıklı yazmış fakat bu sisteme geçilmesi zorunluydu bence çünkü ortam kalitesizleşmeye başlamıştı...
evet başvuru konusunu çözememiş üyeler varQuote:
Originally Posted by scolari12111
okusunlar oraya o kadar başlık duyuru yazıyoruz
Zaten Vieri'nin dediği gibi , Futbol bölümüne girildiğinde en üstte olan o duyuruyu görmemek imkansız..
ben halen mesaj atamıyorum...başvuruda bulundum ama ne oldu bilmiyorum...
bende:confused:Quote:
Originally Posted by rhan_17
basvuruda bulundum ama kabul etmediler galiba??
biraz beklemenzi lazım hemen olmuyor gliba