Erencim zaten bu dediklerin kötü futbola girer.. Mücadele etmeyen takım kötü oynayan takımdır.Quote:
Originally Posted by EreN
Printable View
Erencim zaten bu dediklerin kötü futbola girer.. Mücadele etmeyen takım kötü oynayan takımdır.Quote:
Hayır işte..Öncelikle ortaya bi mücadele koyarsın.Koşarsın edersin sonra karar verilir iyi mi oynandı kötü mü oynandı diye.Bugün yorum yapmayacağımız bi oyun vardı sahadaQuote:
Originally Posted by ermoon
maçın tamamını izlemedim sadece golleri ve luganonun kırmızı kart poziyonunu gördüm ve inanılmaz şekilde şaşırdım, sivaslı oyuncu ismini hatırlayamıyorum geriden geliyor luganoyu geçiyor ve lugano öyle bi çaresizlik içindeki adamı düşürmekten başka bişey yapamıyor..
lugano o pozisyonda zamanlama ve yer hatası yaptı o yüzden o kadar geride kaldı dikkatli izlersen Balili depara kalktığında lugano daha yeni gri dönüyordu bence o pozisyonda Rüştünün çıkıp uzaklaştırması lazımdı her zman ceza sahası dışına çıkmaya bayılan rüştü bu sefer çıkmadı ;)Quote:
Originally Posted by nart_susruko
rüştü konusunda haklısın ama yer hatası değildi çünkü uygun durumdaydı, evet zamanlama hatası olabilir birde faulü yaptıktan sonra o kadar itiraz etmeside yersizdi..Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
Balili maç sonu ne dedi ? Darbe yok sadece formaya biraz asıldı..Quote:
Originally Posted by nart_susruko
2.ci husus dikkatli izlersen luganonun hızıyla ilgili bişey yok.Lugano top gelirken önüne değilde ileriye sektiği için adamı açırdı.Depar Halindeki balili olduğu yerden koşmaya başlayan luganoyu FİZİK kuralları dahilinde geçti ve lugano formaya asıldı
ben itirazın aşırı olmasından bahsettim..Quote:
pozisyon içinde elbet biyerlerde gösterirler ve tekrar izlerim ama zamanlaması yerinde olsaydı fizik kuralına filan gerek kalmazdı..
Randers e fark atarız dendi. "İsimiz zor yenelim yeter" dedim.
Sivası rahat geceriz dendi. "Fener deplasmanda cok zorlanır" dedim. Tepki aldım.
Demekki neymis, bu Fener adamı hala fıtık edermis.
Demekki neymiş o FİZİK kuralları futbolda kartların kızarmasına sebep olabiliyormuş, formaya asılmamak gerekmişQuote:
İyide adam başka bi konuya dikkat çekiyor niye herşeyi istediniz gibi yorumluyorsunuz.Lugano'nun hızıyla ilgili bir problem olmadını söylüyo.Servet gibi veya Tomas gibi ağır bi defans oyuncusu değil Lugano gayet hareketli bir oyuncu...Quote:
Originally Posted by dnz498
arkadaşlar dün dikkat ettinizmi bilmiyorum ama dün alex bütün duran topları eduya attı takım içinde gruplaşma olacak diye korkuyorum inş olmaz dahada kötüye gideriz daha kötüsü varsa
FBTV de dikkat ettimde.Lugano kırmızı karta çok üzülmüş olmalı.Sonucunda yeni bi takımda kendini kanıtlaması lazım.O ititrazlar ondan olabilir.
Baktım Lugano Bişeyler söyleyerek Ağlıyordu Çevirmene.İçim bi kötü oldu
Lugano "Tekmeyi salladım, ıska geçtim" dedi. Artık doğrusu ne bilemem, tam gözükmüyor; ama Balili kendini neden atsın? Gole gidiyor, kaleciyi geçip golünü yazardı. Bence çelmeyi salladı.
Lugano o pozisyonda yer hatası yaptı, top yere inmeden kafayı vurmalıydı. Ayrıca defansta 2 adamın ne işi var, anlayamadım. Uzun top atılıyor, defansta 2 kişi ve kaleci var :) 8 kişi atağa çıkarsa, bugün kırmızı kart görülür, yarın kalemiz gol görülür.
Dipnot: Lugano için kötü futbolcu, 2. sınıf bir oyuncu diyorlar. Haftaiçi Lyon-Real Madrid maçını izlemişsinizdir. Juninho'nun uzun pasında Cannavaro Fred'i marke edemedi, topa müdahale edemedi ve Lyon golü buldu. İkisini kıyaslarsak, fark yok. Cannavaro dünyanın en iyi defansı. O bile bazen bu hataları yapabiliyor, böylesine basit hatalar yapabiliyor. Lugano da bir hata yaptı diye, kötü futbolcu demek ne derece doğru, yorum sizin.
üff berabere kaldınız işte bahane bulmayın bikerede bişeye olur böyle şeyler herkesin başına gelio
KURAL HATASI OLDU MU?
Şansal Büyüka: Sivas maçında çok konuşulan bir pozisyon vardı… Ümit sakatlanmış kenarda tedavi oluyordu. Bir pozisyon doğdu. Ümit sahaya girip topa müdahale etti…
Erman Toroğlu: Nasıl oluyor bu iş.. Tam bir komedi ya… Şimdi şunu FIFA ya da UEFA"dan biri izlese.. Sen ne yapıyorsun arkadaş? derler..
Şansal Büyüka: Bizim görmediğimiz bir pozisyonda Ümit"e gir demiş olabilir mi?
Erman Toroğlu: Eğer böyle bir şey demişse o zaman MHK"nın bu hakeme çık demesi lazım…
İnternetspor'un notu: FİFA ve UEFA'nın sakatlık konusundaki tamimleri çok açık.. Şöyleki: Bir oyuncu sakatlandığı zaman hakem saha içine sağlık görevlilerini davet etmiş ise sakatlanan futbolcu kenara alınır ve oyun başladıktan sonra hakemin izni alınarak, taç çizgisinden (kenardan) oyuna tekrar dahil olur. Oysa dün akşam oynanan maçta Ümit Özat sakatlandıktan sonra kale arkasında tedavi olurken, ani gelişen Sivasspor atağında aut çizgisinden oyuna girdi ve Balili'ye müdahelede bulundu..
Balili: "ayak degmedi" demis
hakemler FB'li oyunculari nasil kirmizi kart veririz diye ugrasiyorlar...
song 3 senedir bu ulkede hic kirmizisi yok ilginc degil mi?
Dur hele daha ilk haftalar biraz izleyelim şu adamlarıda bi öle karar verelim kimde hata var oyunculardamı teknik drektördemi.Deivid Sportingden gelirken son maçında iki gol attı.Sao Paulo Luganoyu mumla arıyo.Edu Cruzerio'da banko oynayan ve defansta neredeyse sıfır hatayla oynayan bir adamdı, Kezman zaten ortada adamın Hollanda'da bi 3-4 tane gol krallığı var herhalde...Bizim takım için faydalı olurlarmı bunu zaman gösterecek..
ellerine saglik :cool:Quote:
Originally Posted by Juninho_paulista
bunlar mi fos cikacak... sorun zico'da onlari oynatamamak...
Deivid'in süper olmadını bir başka konuda belirttim zaten ama adam alırken istatistiklerine bakılarak alınmış.istatistikleri gayet iyi hepsinin hiçbirine kötü diyemezsin.
bende aynı şeyi söyledim zatenQuote:
Originally Posted by Juninho_paulista
hayır oyuncuyu tartışırken mevzuyu kırmızı karta getirmşsin.Quote:
Originally Posted by dnz498