umarm gs kazanır ama liverpool bu maça asılırsa maçı kazanabilirler
Printable View
umarm gs kazanır ama liverpool bu maça asılırsa maçı kazanabilirler
Ya beraberlik olur ya da 1-2 farklı yeniliriz.
Fark diyen arkadaşlar var Liverpool kime fark atmış.Artık eskisi gibi ona fark atarım buna şöyle yapalım devri bitti.Sıkı defans yaparsak duran toptan yeriz yersek.Zaten bizim 3 puan iddiamız yok bu maçtan.Deplansmandan gelen bir puan bile çok önemli olabilir bizim için.
Bu konuda çok haklısın.. Fark atma devri dediğin gibi kapandı..Quote:
Originally Posted by dick
sabri oynamasın bu maçta onun yerine daha sağlam biri oynamalı
yoo fark atma devri devam edio şl maçlarına bakın en basitinden o.lyon r.m yi 3-0 yendi,barca sofya yı 5-0,r.m kiev i 5-1 atan her yerde atar
Galatasaray Avrupa Takımıdır Mutlak Pozisyonlar Bulursak Kaçırmassak ,
Bu Maçı Alabileceğimizi Bile Düşünüyorum ( İçimden Geçen Bu )
Umarım Güzel Bir Maç Olur En azından 1 Puanla Döneriz..
siz beni dinleyin en baştan beri diyorum gs bu maçı yenerek bile dönebilir o zman 8 0 yenilir diyneler ne düşünecek merak ediyorum ama şu bir gerçek ki avrupa da türkiye dendiği zaman akla gelen en büyük ve belki de tek marka gs onlar çok korkuyor ama siz küçük görüyorsunuz forvetinde dünya nın en ünlü forvetlerinden biri var en çok gol atanlarından ayrıca bunları onlar biliyor ama siz görmezden geliyorsunuz hiç merak etmeyin alnımızın akıyla döneceğiz oradan bjk nasıl dünya devi denilen chelsea ya 10 kişiyşe yendiyse gs de yenebilir endişeniz olmasın.
ya kardeşim biz gs li deilmiyiz..artık bu kadroyla bu takımı şişirmeyin..yeter ya!!!bu takım kötü anladınızmı kötü..kötü olan takım ne kadar hawaya girmek isterse istesin,elin awrupalısı yener geçer...öle hawadan bahsetmeyin bana..o hawa geçen sene wardı,bu sene yok..boşu boşuna bu takımı şişirmeyin..bu kadroyla onlardan ne bekleyebilirizki...2.tur meselesine gelince...ya biraz düşünün bakalım,bize barcelona geldi mesela..nolcak!!!!!!!!!!!!!!gs ye barça karsısında,istersen sabaha kadar kompresörden hawa bas,yine yenemez..tarihi fark yeriz bu kadroyla.ben istemiom mu gs nin liverpool u geçmesini..ama biraz gerçekçi olalım..eğer bugece gs liverpool la berabere kalırsa weya yenerse,çoooooooooooook büyük bi süpriz yapmıs olur..Quote:
Originally Posted by anakonda52
ben yeterince gerçekçi olduğumu dşünüyorum yorumlara bakar mısın 8 0 6 0 kayseri gitse o kadar fark yemez kaldı ki gs kolay lokma olaacak bir takım değil ne olursa olsun kadrosu kötü bile olsa juventus u yenerken de kötüydü.bizi sokaklara dökecek takım varsa o yine gs dir bence.Quote:
Originally Posted by tardelli11
çok güzel yorumlamışsın...Quote:
Originally Posted by ermoon
katılmadığım fikir ise;Galatasaray bu maçta fark yiyebilir çünkü karşıda ki takım bir ingiliz takımı...ve sahasında oynuyor...(beşiktaş ın leeds united tan 6 yediğini hatırlıyorum)
ikinçi ihtimal ise Liverpool un vasat oynaması durumunda Şampiyonlar Ligi geleneği olan Galatasaray ın bu maçtan puan alması...
Galatasaray a tüm kalbimle başarılar diliyorum...
ya tamam..ben yenemez demiyorum..eğer yenerse çoook büyük süpriz yapmıs olur diyorum.ben hiç ümitli deilim ama hayırlısı..Quote:
Originally Posted by scolari12111
hadi aslanım sen bu ingilizleri yersin
gol beklediğim oyuncu varsa kesinlikle hakan şükür plase iliç sürpriz mondragon :D:D:D:D:D
bekleyip,göreceğiz
zor maç ama imkansızda değil
eheh kusura bakmayında biraz imkansız yaa:Dama kazanmasını isterim gsnin
Lig tvde kadroyu açıkladılar umudum kırıldı...
--------------Mondi-------------
Cihan------Song-Tomas-----Orhan
-----------Ayhan-Topal----------
Sabri-----------------------Arda
--------------İliç---------------
--------------Şükür----------
maça azkaldı heycan başladı :)
cihan hariç iyi niye umudun kırıldı burak abi ?????????Quote:
Originally Posted by hurmet
Olabilecek en iyi kadrolardan biri ;) ;;)
bence de cok zor bir mac. rakibin cok yetenekli cok fazla oyucusu var.. gs nin sansı cok az
beyler bilgisayardan hangi siteden izleyebilrim yada olmazsa uydusu olanlar frekansını verebilirmi starın noolur
Eric Gerets çıkabileceği en iyi kadroyla çıktı Liverpool karşısına.
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
ama yinede cok sansı yokQuote:
Originally Posted by #10 Osmanozc
beyler hadi ya şu starın frekansını verin nolur ya
frekans 11794HQuote:
Originally Posted by ibrahimovic R
SR[FEC] 5632[3/4]
alsana frekans
çok saol bea alla hrazı olsn
liverpool 1 oldu
crouch'a engel olamadık adamlar çok hızlı oynuyorlar :(
wayy bea keşke izleyebilsemmm:(
ne demek her zamanQuote:
yencek gol deildi ya
2 oldu inanılır gibi değil
Cihan ve sabri böyle oynarsa daha çok gol olur :(
2 oldular be
Valla biz demiştik demeyi hiç sevmem ama görünen köy kılavuz istemiyor arkadaşlar. Morallerini bozmazlar umarım yoksa çok kötü bir sonuçla dönebiliriz...
youh be 15 dk de 2 gol battık abi fark yiycez...
izleyebiliyonmu bariQuote:
Yazacak kelimler bulamıyorum en azından kimse kızmasın ama bu Galatasaray daha fazla gol yiyebilir adamlar 2-0 önde ama hala işi ciddi tutuyorlar birde bizim lige bakın 1-0 öne geçsek laylak laylak oynuyoruz... Kalite farkı şuan 2-0 önde...
yok abi babam menü de taramaya pin koymuş bende bilmiorum tabi bi 50 tane denedim olmadı:DQuote:
Originally Posted by kkanke
telefona gelio haberler ya
Toparlandı gibiler eğer yine saçma sapan bir gol yemezsek gol gelebilir...
Cihan Dedik Gene Yaptı Yapacağını ,
Geriye Döndük Gölü Yedik ,
Şimdiki Gibi Başlasaydık Maça Liverpool Paniklerdi ama..
Hakem'de Çok Kolay Düdük Çalıyor..
Sabri'ye Top Atmamak için Sol'da Galatasaray Oyunu Sıkıştırıyor...
Sabri'nin Ne işi Var Bu maçta Herkes Atağa Çıkarken Sol'da Top Ölüyor Sabri Yerine Hasan Şaş Gelirse Mutlak Gol Atarız..
Aslında Galatasaray'ın taktiği kötü mesala atağa çıktıklarında topu iyi kontrol etseler mutlaka gol gelecek ama olmuyor ve orta alanda boşluklar var önreniğin 40. dk ortasahadan gelen bir şut rakibin şansı olsa mutlak gol...
İlk dakikalardaki şoku çabuk atlattı GS bir de gol bulabilsydi ilk yarı herşey değişebilirdi ama yine de 2. yarı bu oyunla golü bulabilir diye düşünüyorum. Tabi tekrarlıyorum defansta yine hatalar olmazsa. Song kendinden beklenin baya altında oynuyor bugün...