benim görüşümdür uzaktan şut çekilirse ve hakan biraz oynarsa 3-4 rahat atarız.. gökdenizi tutamazsak sizde 2-3 tane atabilirsiniz yani 4-3 yenicez
Printable View
benim görüşümdür uzaktan şut çekilirse ve hakan biraz oynarsa 3-4 rahat atarız.. gökdenizi tutamazsak sizde 2-3 tane atabilirsiniz yani 4-3 yenicez
bu macta 3'ten fazla gol cıkmaz biz 2-1 alırız...
sağol Jesus_FB
Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile Galatasaray, ezeli rekabette 99. kez karşı karşıya gelecek.
Fatih kaptan çıkacak
Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Yattara ve Ömer Rıza ile kırmızı kart cezalısı Hüseyin, Galatasaray maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar. Trabzonspor'un geçtiğimiz hafta oynadığı Konyaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Hüseyin'in yokluğunda sahaya Fatih Akyel kaptan olarak çıkacak
Sakatlığı düzelen Celaleddin'in ise takımla birlikte çalışmalara başladığı ancak idman eksiğinin bulunduğu bildirildi.
İstenilen düzeye gelmeyen Musampa'nın da forma giymesi beklenmiyor. Galatasaray' da uzun yıllar top koşturan Fatih'in eski takımına karşı kaptan olarak çıkacak olması nedeniyle bir hayli heyacanlı olduğu gözlendi.
Hakan ilk 11'de
Galatasaray, zorlu Trabzonspor maçı öncesinde basına kapalı antrenman yaptı. Son zamanların tartışılan ismi Hakan Şükür'ün ilk 11'de oynaması bekleniyor.
Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basına kapalı bir çalışma yapan sarı-kırmızılılar, saat 17.25'te uçakla Trabzon'a gidecek.
Teknik direktör Erik Gerets tarafından Trabzonspor maçı öncesi 19 kişilik kadro açıklanırken, sakatlıkları bulunan Necati, Tolga, Ergün, İliç ve Carrusca ile hafta içi gribal enfeksiyon geçiren Okan kadroya alınmadı.
Ayak tırnağındaki sakatlığına rağmen Hakan'ın dahil edildiği ve Orhan'ın ise iyileşerek yeniden döndüğü kadroda şu oyuncular bulunuyor: Mondragon, Tomas, Song, Orhan, Hakan, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Fevzi, Ayhan, Cihan, Emre, Inamoto, Ferhat, Aydın, Özgürcan, Sabri, Hasan Kabze, Arda ve Ümit.
Galatasaray'ın Trabzonspor karşısına, Mondragon, Sabri, Song, Tomas, Ferhat, Hasan Şaş, Ayhan, Inamoto, Arda, Ümit ve Hakan 11'i ile çıkması bekleniyor.
Muhtemel 11'ler:
Trabzonspor:
Jefferson
Musa
Stepanov
Fatih
Mustafa
Hasan
Szymkoviak
Ferhat (Çağdaş)
Gökdeniz
Marcelinho
Ersen Martin.
Galatasaray:
Mondragon
Sabri
Song
Tomas
Ferhat
Hasan Şaş
Ayhan
Inamoto
Arda
Ümit
Hakan
Stat: Hüseyin Avni Aker
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Selçuk Dereli
Bilet fiyatları:
Açık 20, Maraton 40, Maraton Özel 60, Kapalı 80, VIP ( 2 ) 150, VIP ( 1 ) 300
208 Gazeteci
Trabzonspor ile Galatasaray'ın bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı karşılaşmayı 208 gazetecinin izleyeceği öğrenildi. Karşılaşma için 168 yazar ve muhabirin akreditasyon yaptırdığı, bunlardan birinin ise Japon gazeteci olduğu öğrenilirken, 39 foto muhabiri ise saha içinde görev yapacak.
--ALINTIDIR--
gökdeniz ve marcelinhonun macı olacak ersende gününde olursa yapılan ortalardan bi gol bulur...
nekop kardes katılmıyorum marcelinho sabriyi belki gecer ama sabri hızıyla gelir yine kapar topu üstelik ferhatta öyle yol gecen hanı degil!!!!!!!!!
İNANIYORUYM GELENEK DEVAM ETCEK YİNE TRABZONDAS YENİLMİCEZ
iyi abi mactan sonra görüşmek ümidiyle...
2-1 veya 1-0 biticek
Valla kim kazanır bilmem ama(İnşallah Galatasaray olur :D) bence 2 tarafda maçda gol atcak :)
Bol gollü zevkli bir maç olması dileğiyle.. Önce futbol sonra Galatasaray kazansın :)
Önce futbol kazansın dersen bunun manası önce Trabzonspor kazansın olur:)Quote:
Originally Posted by ermoon
bence GS için o kadar da kolay olmayacak...
O zaman en doğrusu,Quote:
Originally Posted by #10 Osmanozc
Futbolu Trabzon, maçı Galatasaray kazansın :)
İçimden bir ses beraberlik diyor ama bilmiyorum neler olur :)
eve en güzeli bu :DQuote:
Süper :n: :n: Bencede :DQuote:
TS:1 GS:0 DK.7 gol:GÖKDENİZ
Yuh ya. Öyle golmü olur :mad: :mad:
Inamoto kötü durumda görünüyor.
Hasan 16 Metreden Ceza Alanının Önünden Sert Vurdu ,
Top Sekti Gökdeniz Tamamladı , İnamotu Kısa Süreli Bir Baygınlık Geçirdi Kalktı , Galatasaray Toparlanmaya Çalışıyor...Dk.11
Galatasaraylı oyuncular gole ofsayt diye itiraz ettiler.Bana da ofsayt gibi geldi.Quote:
Originally Posted by LaKe
Ya kötü yedik. Erken oldu. İnşallah kötü etkilenmeyiz. BU arada ofsaytı gördüm gibi ben. Yanılıyo olabilirim ama öyle gördüm.
TS : 2 GS : 0 Dk.18 Ersen Martin..
dk.17 ts:2 gs:0 gol:ersen martin asist:gökdeniz
Allah kahretsin ya. :mad: :mad: Böyle giderlerse 7-8 tane yer bunlar be :mad: Toparlanın artık yaaa :mad:
Önceden tebrik etmeyi sevmem ama bu sefer gerçekten Trabzon ekibini tebrik ederim.. 18 dakika oldu ortada Galatasaray diye bir takım yok. Bu maç böyle giderse Tarığın maçlarından farkı kalmayacak.. Gökdeniz ve Marcelinho takımı dağıtıyor galiba.. Ferhat çok top kaçırıyor.. Bu böyle olmaz. Gerets'e suç bulacam ama elinde olan bir şey yok. Orhan sakat, Ergün sakat. Hakan'ı niye oynatıyosun diyecem, oynatmadığı zaman Türkiye'nin gündemi değişiyor.. Bilemiyorum yani.. Galatasaray 7 haftadır top oynamıyor.. Bu böyle gitmez
Lazaroni olsa, TS BJK'ye yenilmiş, bu maçta da GS 2-0 önde olurdu. Marcelinho nasıl oynuyor bu arada, hep kötüydü bugüne dek.
İyi oynuyor maalesef :mad:Quote:
Originally Posted by eGowiCh
sağlık_olsun_önümüzde_daha_çok_maç_var...
Yav Görkem kaç puan kaybı yaptık? Haddi hesabı yok. Şampiyon olduğumuz sene 9'da 9 yapmıştık. Böyle bişey varmı ya?
Biz bana göre bu sene çok dicez önümüzdeki maçlara bakcaz diye :mad:
Bu arada Orhan Ak oyuna giriyor.
Ferhat Öztorun >> Çıkıyor
Orhan Ak << Giriyor
Dk.26
Quote:
Originally Posted by LaKe
ama_o_sene_herkes_iyi_puan_toplamıştı_bu_sezon_öyl e_değil..;;)
Hala Trabzon bastırıyor. Yok böyle birşey :mad:
Gerets'e artık suç bulabilirim.. Madem Orhan Ak oynayabilecekti niye oynatmadın??
Song'un Bir Sakatlığı Varmış Yerine Emre Aşık Hazırlanıyor , Isınıyor Saha Kenarında..
Namağlup ünvanımızı Trabzon'da bırakacağız anlaşılan.
Trabzonspor:2
Galatasaray :1
Dk. 42
Gol: Hakan Şükür
GOOOL Hakan Şükür
2-1. Haydı Cimbom :)
Trabzonspor:2
Galatasaray :1
İlk Yarı Sonucu (+3 Oynandı)
Yok abi yok.. Takım gibi oynamak için illaki gol mü atmak lazım? Gol'den sonra aylardan sonra izlediğim en tempolu Galatasaray vardı sahada.. Gerets'in şanssızlığı 2 yedek hakkınıda kötü bir zamanda kullandı.. Bu saatten sonra ne olur bilemem..
Of of. Yav o son dakika neydi öyle. Stresten geberdim :mad:
İnşallah 2.yarı maçı çeviririz.