15 milyon euromu amma atmışlar haa en fazla 5 milyon euro eder...
Printable View
15 milyon euromu amma atmışlar haa en fazla 5 milyon euro eder...
Quote:
Originally Posted by EreN
zafer biryol olayına dönmesin dedi arkadaş galiba ;;)
Podolski , Rooney vs gibi genç yıldızları kollayan bir yönetim yok bizim ligimizde. Ama Manisa da Sezer , Nizamettin , Caner gibi oyuncular çok iyi yetişiyor ve zaman zaman da kadroda yer buluyorlar..
Caner Erkin ...
Keçke Manisa da kalma kararı vereydin ....
(Tabii imza atılmadan hiçbir şey söyleyemeyiz amaaa...)
Caner en fazla 1 milyon € eder.
Öncelikle millete laf söyleyip ben bir daha buraya yazmıyorum demek yanlıştır ne dersen ya arkasında dur sonuna kadar yada sus tek kelime etme bu işler böyledir...Quote:
Originally Posted by Gravity
Tarık burda yargılanacak en son yöneticilerdendir. Kendimi yargılatırım onu yargılatmam ki objektifliğine sonsuz güvendiğim bir kişidir. Senin yaptığın o naçizane yorum üstüne sana verilebilecek en güzel cevabı vermiş ve belli ki içine oturmuş hemen kötülemeye saldırmaya ezmeye çalışmışsın ama bunu başaramazsın arkadaşım boşuna uğraşma. Burası düşünce ortamı burda herkes konuşur tartışır herkesin fikri kendinedir fikirlere saldırılmasına ne ben ne de başka bir yönetici izin verir hele ki sitedeki tarafsızlığına en çok güvendiğim birine bu yaılırsa orda durucaksın. Utanman gereken konuda insanları tanımadan etmeden yargılaman şimdi bu yazdığın üstüne ben senin psikolojik profilini çıkarıyım ve bunun üzerine seni yargılıyım mı? komik ve mantık dışı yorumlar yapmak yerine saygılı ve mantıklı yorumlar yapın..
Ayrıca Arda ve Caner birbirinden farklı konular hiçbir fenerli kalkıp caner 15m eder dememiş tutup millete saldırmışsın ve cevabını almışsın. İnsanlara saldırmadan önce kendine bir bak ve düşünerek yaz....
İmzamı atıyorum..Quote:
Originally Posted by hurmet
manisaspor türk futbolcusu mu?Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
tarık bu sitede en çok sevdiğim ve objektifliğine en çok güvendiğim yöneticilerden birisidir...gravity arkadaşım ben de galatasaraylıyım ama bence düşünmeden araştırmadan yargılamışsın.ben bile fanatiklik yaparım ama tarık yapmaz...
caner 15 m euro mu?o zaman ben de 1-2 m euro ederim heralde...
Yok ki bi Tarafsızlık Lisesi, gidip okuyalım..
Aslında, burada bir yönetici tartışmaya da girebilir, yöneticilik işlemlerinde yapmamak kaydıyla taraf da tutabilir (yönetici seçerken takım bırakma şartı mı koşalım), önemli olan seviyeli olması..
İşin ilginç tarafı, Jesus FB Arda ve 15 Milyon konusunda 11 sayfa dönen muhabbette tek kelime bile etmemiş..
Gravity bile 3. sayfada, 19 defa etmez (3'ü Galatasaraylı) 12 defa da eder denildikten sonra olaya dahil olmuş.. Jesus FB'nin, urada bilgi amaçlı verdiği habere hemen "eder-etmez" diye yorum yapmasını beklemek de hata.. Kaldı ki, sanıyorum Gravity de böyle bir şey beklememiş, olay sonradan biraz abarmış..
İttifak konusunda da Jesus FB haklıdır, zira ben de o ittifakın içindeyim; Fenerbahçe Kemal'i oynatmayarak, Semih'i göndermeyerek harcamıştır. Selçuk ve Serkan'ı çok üstdüzey yetenek saymadığım için hesaba katmıyorum..