Yıllardır şansımız yanımızda oldu kolay takımlar geldi şimdi en zorları böyle olması daha iyi işi ciddiye alırlar. F.Bahçe ve Beşiktaş bu gruplardan çıkması demek UEFA Kupasını kazanması demek. :)
Printable View
Yıllardır şansımız yanımızda oldu kolay takımlar geldi şimdi en zorları böyle olması daha iyi işi ciddiye alırlar. F.Bahçe ve Beşiktaş bu gruplardan çıkması demek UEFA Kupasını kazanması demek. :)
Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
gerçektende bunun gibi birşey olmuş kuralar
ikiside çok zorlanır
UEFA Kupası’nda Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin rakipleri belli oluyor.
A Grubu: Auxerre, Glaskow Rangers, Partizan, Livorno, Maccabi Haifa
B Grubu: Leverkusen, C. Brugge, Beşiktaş, Dinamo Bükreş, Tottenham Hotspour
C Grubu: Sevilla, AZ Alkmaar, Slovan Liberec, Grasshopers, Braga
D Grubu: Parma, Lens, Heerenven, Osasuna, Nancy
E Grubu: Feyenord, Basel, Wisla ****ow, Blackburn Rovers, Odense
F Grubu: Ajax, Sparta Prag, Espanyol, Austria Vien, Zulte Waregem
G Grubu: Panathinaikos, PSG, Rapid Bükreş, Tel Aviv, Mleda Boleslav
H Grubu: Newcastle, Celta Vigo, Palermo, Fenerbahçe, Eintrach Frankfurt
bakalım ne olcak her puan cok önemli olcak bence bu arada fikstürde önemli.acaba nasıl;
bu arada iki takımımız bana göre deplasmandan puan getiremezler
ama kendi sahalarındaki macları kazanmaları lazım
Beşiktaş'ın maç programı
19 Ekim Beşiktaş -Tottenham
2 Kasım Dinamo Bükreş - Beşiktaş
29 Kasım Beşiktaş - Club Brugge
4 Aralık Bayer Leverkusen - Beşiktaş
bu gurbtan besiktas 4 puan toplar gibime geliyorQuote:
Originally Posted by cArsı_nas
bizim bu gruptan çıkabilmemiz ya bir muciza lazım yada çok iyi oynamalıyız
Zor takımlar gelmiş.. Allah kolaylık versin.. İnşallah çıkarız gruplardan
uzun zamandan beri ilk defa bu kadar zor bir kura çektik aslında bir bakıma iyi de oldu neden nerseniz
bu sefer takımın üzerinde çok büyük bir baskı olmayacak gruptan çıkamasa da kimse nasıl olurda bu gruptan çıkamadı diyemicek daha rahat oynayacak futbolcuların süpriz yapma olasılığı daha yüksektir diye düşünüyorum
cok zor bir kura iki takımımız kendi sahalarındaki maclarda galip gelirse cıkar deplasmanda yenemezler bence
Quote:
Originally Posted by anakonda52
Quote:
Quote:
Çok merak ediyorum kaç kere daha aynı şeyleri söyleyeceksinQuote:
ilk macat inonude totenham ı yenersek bu guruptan cıkarız
bence fenerbahçe bu gruptan zorda olsa çıkar.Beşiktaşda öyle ama artık 1. mi olurlar 2. mi 3.mü orasını bilemem
tottenham ı yenersek çıkarız,onu yenersek çıkarız bunu yenersek çıkarızla olmuyo bu işler..tottenham ı yenersiniz,gide d.bükreş e yenilirsiniz..bunun garantisi yok..gerekli puanı toplayan bu gruptan çıkar..Quote:
Originally Posted by cArsı_nas
çok zor rakipler
beyler fenerin ilk macı newcastle ile deplansmanda imiş bu macta lugano ve edu cok zor anlar bekleyebilir macta
obafemi martins cok dikkat etmeleri lazım
ingilizlerden herzaman korkulur walla..
Fenerbahçe'nin H Grubu’ndaki Maç Programı
19 Ekim 2006 Perşembe
Newcasttle - Fenerbahçe
23 Kasım 2006 Perşembe
Fenerbahçe - Palermo
30 Kasım 2006 Perşembe
C. Vigo - Fenerbahçe
13 Aralık 2006 Perşembe
Fenerbahçe - E.Frankfurt
olabilecek en zor takımlar gelmiş bence ne bjk ne fener bu gruplardan çıkamaz
Yani kuralardan önce deselerdiki en zor grubu olustur ancak Fener'in bu grubunu olustururdum hiç kötü takım yok acıkcası bu futbolla Fener bu gruptan cıkamaz ha egerki Fener oldugunu hatırlarsa bu gruptan cıkar.
Fenerbahçe'nin bu gruptan "bu futbolla" çıkması hayal...
Newcastle ve Palermo Fenerbahçe'ye 3 tane atar, Celta Vigo ve Frankfurt belli olmaz; ama bence bu grupta 2-3 puan toplarız en fazla, çıkamayız. Çok zor bir grup geldi, sağlık olsun. Önümüzdeki senelere inşallah...
ekiplerimize gerçekten zor gruplar geldi :( Gerçek gücünde olsalardı bu gruplar takımlarımıza CENNET olurdu ama bu futbolla çok zor :(
çıkmayalım zaten.Ligi alsak yeter ben avrupada başarı fln istemiyorum...
Ben iddialıyım Fenerbahçem bu gruptan "lider" çıkarsa uefa kupasında ilk 4'e girer..
Bizim Gruptan En Son cikacak takim biziz:)
yani bu oyunla devam edersek gruptan cikma sansimiz yok.
Kurada yüzümüz gülmemiş,sahada güler inşallah diyelim.Kuralar gerçekten de olabileceklerin en kötüsü gibi.Ama bu şimdiden elendiğimiz anlamına da gelmez.Takımlarımızın oyanaycağı 4 maç var ve bu maçlardan istediğimiz puanları alabilecek kalitedeyiz.Fenerbahçe'ye ve Beşiktaş'a başarılar diliyorum.
iki takimimizda grublardan cikacak kadroya sahip ama ikiside cikamayacak...
herşey futbolculara bağlı hocalarda zaten iş yok fenerbahçe ilk maç newcastle da çok önemli bi maç alacağı bi puan turun kapısını aralar bence 2.maç palermo la evimizde yine 1 puan ii olur 3.maç celta dışarıda yine 1 puan ii olur son maç evimizde şanlı taraftarımızla frankurt u yenip gruptan çıkarız bence fenerin ilk 3 maçta beraberlik için oynaması lazım bjk ye gelince ilk maç onlar için de tothenam dan alacağı bi puan çıkma yolunu aralar sonrasında dinamo bükreş e ya berabere ya da yenmesi lazım ki bu mümkün çünkü bu ekolde oynayan takımlar genekde evinde başarılı olamaz deplasman takımı olur zaten 3 maçta club brugge u yendimi çıkar gruptan
5. torbadan bize Tottenham'ı çekenden Allah razı olsun yani:mad:
Neyse iki takımında rakipleri kuvvetli ama iki takımında gruplarından lider çıkacak potansiyelleri var.Rakipleri çok büyütmek yanlış olur.Çünkü zaten hedefi kupa olan bir takımın bu tip takımları yenmesi-elemesi lazım.
Türk futbolu için kötü bir kurra.. En az puan toplayabileceğimiz takımlarla eşleşmişiz.. Hele fenerbahçe.. Bana bi grup yaz en zoru olsun deseniz bunu yazardım heralde.. Daha bişey demiyorum.. Gruptan çıkmak hayal gibi FB içinn Hadi bjk yine bükreş ve brugge'den 4 puan toplayıp çıkma şansı yakalayabilr..
Yalnız şunu da söyleyim, FB bu gruptan çıkarsa, UEFA'da final oynar...
Newcastle United forumlarından Fenerbahçe maçı hakkındaki görüşler:
The thing i've to say is, it won't be hard for Magpies to beat them in SJP. That's because;
1- European Cup games are like phobia for Fenerbahce. They'd never succeed before.
2- Of course they have a good squad but they are so new transfers and they played only 2 or 3 games together. Also in the defence system Lugano and Edu makes unbelievable mistakes. Forward like Martins will be a nightmare for Fenerbahce defence.
3- If you compare with Magpies, Fenerbahce plays so easy. The team does not like pressing The brain of the team, Alex, does not make any positive assistance to team especially in away games.
4- Emre is a Galatasaray fan and i know he's gonna do his best in that game.
On the other hand, three things that Magpies have to take care;
1- Kezman
2- Appiah
3- Their free kick organizations(they really do it well)
tercümeleride yazsaydın ii olurdu gerçi biraz anlıyoz martins fener defansını geçer diolar kezman,appiah ve duran toplarımızı tehlikeli buluyolarQuote:
Originally Posted by Berkaiser
UEFA Kupası'nda grup kuraları TSİ 13.00'te UEFA'nın Nyon'daki merkezinde sona erdi. 19 Ekim-14 Aralık tarihleri arasında oynanacak maçlar sonucunda gruplarında ilk 3 sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecekler. Takımlar gruplarda sadece 4 maç oynayacaklar ve her takım 2 maçını kendi sahasında, 2'sini de deplasmanda oynayacak ve 1 haftasını pas geçecek.
UEFA Kupası'nın final maçı 16 Mayıs 2007'de İskoçya'nın Gloskow kentinde oynanacak.
A Grubu:
Auxerre (Fransa)
G.Rangers (İskoçya)
Partizan (Sırbistan)
Livorno (İtalya)
Maccabi Haifa (İsrail)
B Grubu
Bayer Leverkusen (Almanya)
Clubbe Brugge (Belçika)
Beşiktaş (TÜRKİYE)
Dinamo Bükreş (Romanya)
Tottenham (İngiltere)
C Grubu
Sevilla (İspanya)
AZ Alkmaar (Hollanda)
Liberec (Çek Cumhuriyeti)
Grasshoppers (İsviçre)
Sporting Braga (Portekiz)
D Grubu
Parma (İtalya)
Lens (Fransa)
Heerenveen (Hollanda)
Osasuna (İspanya)
OB Odense (Danimarka)
E Grubu
Feyenoord (Hollanda)
FC Basel (İsviçre)
Wisla ****ow (Polonya)
Blackburn Rovers (İngiltere)
Nancy (Fransa)
F Grubu
Ajax (Hollanda)
Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti)
Espanyol (İspanya)
Austria Wien (Avusturya)
Zulte Waregem (Belçika)
G Grubu
Panathinaikos (Yunanistan)
Paris Saint Germain (Fransa)
Rapid Bükreş (Romanya)
Hapoel Tel Aviv (İsrail)
Mlada Boleslav (Çek Cumhuriyeti)
H Grubu
Newcastle United (İngiltere)
Celta Vigo (İspanya)
Palermo (İtalya)
Fenerbahçe (TÜRKİYE)
Eintracht Frankfurt (Almanya)
Fenerbahçe ve Beşiktaş geçilmesi zor takımların grubuna düştü. İnşallah gruptan çıkarlar...
Quote:
Originally Posted by senderson
kusura bakma da bizde bu zihniyet oldukça işimiz zaten zor. ligde başarıyı niye istiyosun ki o zaman. bi anlamı yok. körler sağırlar birbirini ağırlar durumu oluyor.
Özet olarak Fenerbahçe'nin Avrupa maçlarında iyi oynayamadığını ve istediği sonuçları alamadığını,Fenerbahçe'nin iyi bir kadroya sahip olduğunu,defansın ortasındaki Lugano ve Edu'nun büyük hatalar yaptıklarını,Martins'in Fenerbahçe'nin kabusu olabileceğini,Alex'in deplasmanda oynanan maçlarda etkili olamadığını,Emre'nin bir Galatasaraylı olduğunu ve Fenerbahçe maçında elinden gelenin en iyisini yapacağını,Kezman'a,Appiah'a ve Fenerbahçe'nin duran top organizasyonlarına dikkat edilmesi gerektiğini belirtmişler.Quote:
Originally Posted by fmsmyrna
_Tahmini Durum Tablosu_
Newcasttle - Fenerbahçe=Yenilgi=0 puan
Fenerbahçe - Palermo=Berabere=1 puan
C. Vigo - Fenerbahçe=Berabere=1 puan
Fenerbahçe - E.Frankfurt=Galibiyet=3 puan
Toplam Puan=5 puan.
Bu grubu 5 puan ile bitirebiliriz tabi bu benim görüşürüm ama grup fıkra gibi oldu bir Alman bir İpanyol bir İtalyan bir İngiliz bir de Türk. :) Sonu inşallah fıkraya benzer yani sevinçe. :)
bjk aslında tecrübe olarak bunlardan üstün ama yine de güven olmuyor.
Palermo gruptaki en iyi takım d,rek oraya bir sıfır yazarım ben.Celta vigo da kendi sahasında çok iyi oynuyor.Newcastle çok istikrarsız.Oradan bir puan çıkabilir.Frankurt zaten ortada.Bence 4 puan alır fenerbahçe.Quote:
Originally Posted by batuhan1907
o grubun birincisi palermo..