rüştü maç öncesindeki antramanda sakatlanmış öğrenmiş oldum
Printable View
rüştü maç öncesindeki antramanda sakatlanmış öğrenmiş oldum
Bu sene 3 büyüklerde kötü. Bu seneyi Anadolu kulüplerinin senesi ilan etmek istiyorum..
bursa şu anda 3-0 yapmıştı fener şanslı olmasa bu arada sinanın gol pozisyonuna gireceğini bildiğimi belirttim mesajım niye silinmiş her kızan mesaj silse yorum da mı yapamıcaz
ömerde geçen haftalardaki gibi oynasa şimdi fener 3 yapmıştı müthiş oynuyo ömer kaç haftadır berbat oynuyodu fener geldi panter kesildi egemen cumhur hepsi aynı
Dediğim gibi 3 büyüklerimiz kötü bu sene.. Fener yenildi..
geçmiş olsun herkeze manisa manisa manisa
Yılamz Hocamın röpörtajda verdiği daha doğrusu bir soruma karşılık söylediği kehanet gerçekleşip, dediği çıkacak mı ne ? ?
turkcell_süper_lig_nereye_gidiyor_diye_sormak_isti yorum_:)
Bu fenerden hiçbişey olmaz böyle giderse.. allah bildiği gibi yapsın sizi...
Yazık yazık 45.000 kişiye yazık, bizlere yazık kanser ettiniz bizi be!! Utanın be utanın..Uefaya kalmasaydık keşke, bi de orda kanser edecekler bizi..
GELENLER GİDENLERİ ARATIYOR....,
(çok sinirliyim biliyorum 1-2 saat sonra bunları düşünmicem)
çok iyiye gidiyor, böyle olmalı artık.. hep 3 büyük izledik birazda anadolu izleyelim..Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Eğer bu gerçekleşirse, 3 büyükler Yılmaz hocayı almak için sıraya girebilirler..Quote:
Originally Posted by DeDe
Bu akşam ne izledim bilemiyorum bir yanda bu sezon 100'den fazla gol atan denilen bir takımın kaleye şut çekememesi ve oyunu durmadan çirkefleştirip puan kazanmaya çalışan bir takım bu maç keşke oynanmadan Bursapspor'a verilseydi en azından oraya giden F.Bahçe seyircisine yazık olmazdı iyi oynasak mücadele etsek puan kaybetmemize üzülmezdim ama sahada bir kişi bile mücade etmedi.
Bursa F.Bahçe taktiğini iyi çözmüş ama Zico daha çözememiş 90 dk boyunca ortadan gittik oyunu kenarlara yıkamadık eğer kenarlara yıksak maçı kazanabilirdik hiç olmassa şut çekerdik. Bir takım 15 pasta kendi cezasında çıkamıyor durmadan kısa paslarla oynuyor ama ortasahada ilk pasında topu rakibe veriyor eğer bu gün 90 dk boyunca bu futbolla kazanmayı bekleyen F.Bahçe T.Drektörü Zico acaba ne yapmalı bu sistem başarı gelmeyeceğini bas bas bağırıyor sanırım bunu sadece Zico duyamamış değişsin artık bu futbol anlayışı.
Hakeme diyecek söz bulamıyorum bu gün bu kötü oyundan hakemin her kararı gözüme yanlış geldi. Son olarak bu futbolu oynayan ve oynatanı tüm kalbimle alkışlıyorum.
İlginçtir...
Anlam veremediğim bi kopukluk var takımda..Oysa ki taraftar mükemmeldi bu maçta..Takım konstantresi iyidi.Mücadele vardı ama eksik olan bişey var sadece bi nokta ???
Bu arada hakeme bişey diyemiyorum.Kerimi öldürdüler..Luganoyla nasıl akraba oldu adam onuda gördük..Alexe yaptıkları..Yada ne biliyim o son pozisyonlar..çok çifkef bir oyuna izin verdi hakem.
bursasporu tebrik etmek lazım gerçekten...
fenerbahçenin stoper ikilisi tutmayabilir dediğimde tutar tutar deniliyordu...bence tutmadı yani kusura bakılmasın lütfen.
sahanın en çok top kaybeden ismi deivid.ama nedense en çok çabalayan o gözüktü gözüme...
tümer sıfır alex sıfır bile değil tuncay kendi çapında...peki oyunu kim kuracak?
appiahın aklı havada nedense.
bu defansı gördükçe önder neden yedek diyorum kendi kendime...
bilmiyorum.beğenmedim feneri.galatasaray hiç değilse seyir zevki verdi.daha doğrusu arda...neyse.
fener taraftarını tebrik ediyorum...
kerimin pozisyonu faul değildi bence erencim...dediğin adam egemen korkmaz...sahanın en iyisiydi bence.ona çirkef diyorsan ismail güldürene deişik bi sıfat bul.ayrıca da o çirkefse lugano daha çirkeftir yani.neyse şimdi sinirlisinizdir tartışmaya girmiyelim...Quote:
Originally Posted by EreN
Bursaspor'u tebrik ediyorum her anadolu takımı onu örnek almalı.Hiçbir büyük takımdan korkmamak lazım.
ben_özetleri_izledimde_bursada_iyi_göründü_gözüme_ tebrik_ederim...
İsmaile bişey diyemiyorum ??????????Quote:
Originally Posted by comandante
Futbolcu bile değil o..Baktı lugano olmuyor öyle adamı her pozisyonda dövüyorlar oda başladı çirkefliğe..
işte guvendığım takımm.Quote:
Originally Posted by bursa_mc
aslında çozülecek bi taktık değil fener hep bole ama karşısındakı takımlar korkak oynuyoQuote:
Originally Posted by batuhan1907
uzuntulu olduğun için bole dediğini farzediyorum.hepimiz maçı izledik.egemen ın yuzu kanadı bu nedir?Quote:
Originally Posted by EreN
artik ersun hoca gelsin bence.
ersun yanal maşallah 4 sene mı ne manısadaymışş
5 senelik kontratı var mertcanQuote:
Originally Posted by bursa_mc
lugano ya kötü oynadı diyenlere şaşıyorum sol bekte ümit özat gibi bi adam oynayınca adamın yapacağı hiç birşey yok çünkü o 'büyük kaptan denilen adam solda ceza sahası ile orta saha çizgisi arasında duruyor onun yerini kapamaya her seferinde lugano geliyor ama her seferinde bu sefer onun adamı boş kalıyor lugano suçlu gibi görünüyor fenerbahçe bu sorun ümit özat oldukça değişmez hatırlayın zavallı servet in halini bi tarafta defans mı forvet mi belli olmayan luciano bi tarafta ümit adam hep yalnız kalıyodu orda aynı şey önder le can da oynarken oluyodu bu sefer önder kötü oynuyo gibi görünüyodu bence ana sorun 'ÜMİT ÖZAT'
Aziz Yıldırım Büyük Fenerbahce Taraftarını hiçe sayarak Zico yu getirdi.Fenerbahce taraftarı zico yu istemiyordu otoriteler tv lerde zico Fenerbahce'yi kaldıramaz demekten bıktı ama Aziz Yıldırım yine kendi bildigini okudu ve Zico'yu getirdi.Bunca yıldır teknik direktör degistiren Aziz Yıldırım Taraftarı tınlamazsa kendide giden teknik direktörler gibi olur.
CaPTaiN10'a tamamen katılıyorum.
Bunun tek sorumlusu Zico, yani Yıldırım. Daum'un elinde geçen sene daha zayıf bir kadro vardı, hiç oynamayan Anelka vardı, sürekli eleştirilen Luciano vardı. Bu kadro geçen sene veya önümüzdeki senelerde Daum'un elinde olsa belki Avrupa'da başarı gelecek, SüperLig'de de rahat şampiyon olacaktık. Geçen sene Deniz gibi adamların kahrını çekiyorduk, bu sene daha iyi adamlarımız var; ona rağmen sonuç hüsran. Ne hakem bahane, ne başka bir şey. Bir tane bile gol pozisyonuna giremiyorsan eğer sen, bırak hedefin şampiyonluk olmasın!
Zico'nun hemen gönderilmesi lazım. Trabzonspor'un Lazaroni'yi göndererek aldığı riski, Fenerbahçe de yapmalı. Ersun Yanal gelmeli. Hem V.Manisaspor'dan güç kaybı olacak hem de Fenerbahçe'ye güç katacaktır. Zico, antrenör falan değilmiş, onu anladım. Elinde Kezman gibi bir adam varken, onu bir gol pozisyonuna bile sokturamıyorsan, bırak antrenörlük yapma, bizim ömrümüzden ömür yeme!
Şampiyonluk umudumu kestim artık. Eğer dün kazanan taraf FB olsa, GS ve BJK'yi yarıştan koparacaktı. Ama tam tersi, neredeyse kendi yarıştan kopacak. GS en azından umut veren bir futbol oynuyor, pozisyon buluyor, her maç en azından 2 gol buluyor. Fenerbahçe 100 golü geçeriz dedi, ama golü bırakın, gol pozisyonu bulamıyor. Randers gibi bir takıma 2 tane direkten dönen pozisyon veriyor. Bunun tek sorumlusu Zico'dur, yani onu getiren Yıldırım'dır. Getireceksen Scolari gibi hırslı, teknik bilgisi iyi, kariyerli bir hocayı getir; ama gidip kariyersiz birini getirdi. Zico maçta ne oyuna karışıyor, bağırıp taktiksel değişiklik yapıyor; ne de adam gibi oyuncu değişikliği yapıyor.
Bu maça ve Fenerbahçe'ye dair söylenecek çok şey var, ama satırlara sığmaz öfkemiz ve üzüntümüz. 100. yılda hüsran yaşamayız umarım.
ben ümit özat ı maç için söyledim tabiki genel olarak en büyük suçlu aziz yıldırım dı ayrıca ben aziz yıldırım ın dönmesini istemeyenlerdenim ben sadettin saran ı istiyordum fenerbahçe den önce sadettin saran sonra hakan bilal kutlualp ayrıldı bu iki adam mı geçimsiz aziz yıldırım mı siz karar verin fenerbahçe yi kendi şirketi gibi yönetemez bu adam kendini ne sanıyo
oleyyyy be aslan bursa cimbom hep arkanda
katılıyorum bursayı kutluyorumQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenmek çok zordur.Bursa'yı tebrik ederim.
abi 37 yıldır yenemiyoz .tarıhı durdurmak lazımdıQuote:
Originally Posted by Berkaiser
Fenerbahçe'nin sergilediği oyunundan bu maçta puan kaybedeceği belliydi. Çok ağır ve temposuz oynuyorlar eksik bence bu...
Fenerbahçe'de Bursaspor yenilgisi bardağı taşıran damla oldu ve Teknik Direktör Zico'nun geldiğinden bu yana ilk kez futbolcularını sert bir dille eleştirdiği öğrenildi. Brezilyalı teknik adamın "Bir takım istese bu kadar kötü oynayamaz." dediği belirtildi.
Brezilyalı hocanın dünkü karşılaşması sonrası soyunma odasında çok sert ve kısa bir konuşma yaparak, "Beni üzen yenilmek değil, oynadığınız futbol.. Bir takım istese bu kadar kötü oynayamaz. Kendi sahamızda bu duruma düşmeyi nasıl kabulleniyorsunuz, anlamıyorum. Üç günlük iznin ardından artık mücadele etmeyen, terini sahaya akıtmayan, takıma katkısı bulunmayan hiç bir kimse bu takımda forma giyemeyecek" dediği öğrenildi.
Zico'nun bu sözlerinin ardından yedek futbolculara dönerek, "Herkes her an oynayacakmış gibi hazır olsun" dediği ve soyunma odasını sert bir şekilde terkettiği ileri sürüldü.
Futbolcularına üç günlük izin veren Zico'nun kendisinin de Brezilya'ya gittiği ve gidirken yayına sarı-lacivertlilerin bu sezon oynadığı tüm maçların video kesetlerini aldığı da belirtildi.
Karşılaşmadan sonra yenilgiye çok üzülen Fenerbahçe yönetiminin de büyük bir şaşkınlık yaşadığı ifade edilirken, Başkan Aziz Yıldırım'ın yönetici arkadaşlarına "Çok kötü oynadık" dediği öğrenildi.
02.10.2006
Kaynak: Lig T.V
başkan anlamış demek ki bravo:DQuote:
Originally Posted by batuhan1907
Arkadaşlar lütfen teknik drektör kim gelsin kalsın konuşması yapmayalım burası bir maç hakkında görüş yapmak içindir. Atılan mesajları sileceğim.
ben çok beğendim milyonlarca tezahuratı
http://www.youtube.com/watch?v=fMi3r...elated&search=
buda gol
http://www.youtube.com/watch?v=D5sXZ_kMvqM