2.yarıda kornerden top geldi önüne düştü ama vuramadı
beklemiyordu heralde topu ondan..
Printable View
2.yarıda kornerden top geldi önüne düştü ama vuramadı
beklemiyordu heralde topu ondan..
Öncelikle teşekkür ederim...Quote:
Originally Posted by mahoo
Bu laf bana herhalde. Kişisel tartışmaya girmek huyum değildir ama, ben yorumumu yaptım. Hala da diyorum, bu kadroyu seçtiği gün de dedim.
Sen memnun ve mutluydun galiba bugünkü oyundan. Ayrıca yine yazdım sonuçta kazandık mutluyum diye. Ama oyuna müdahalesi sıfırdı. Bunu söylemek de Fatih Terim'den daha teknik bilgiye sahip olmaksa evet kabul ediyorum ben daha iyiyim....
hayır iyi yer tutsun yeter golün asistini bile servet yaptıQuote:
Originally Posted by emre1905
tamam hakan suçlu fatih terim suçlu çünkü bunlar galatasaraylı
ben öyle bişey demedim nerden bu noktaya vardın anlamış değilim ben açıkçası hakanın gol atmasını ya da etkili gözükmesini çok isterdim ama sahada göremedim açıkçası bu maçı kazanmamız da tuncayla ardanın rolü büyüktür tuncay gerçekten çok akıllı koşular yaptı arda ise mükemmel oyun kurdu takımın beyniydi bence etkisiz elemanlarımız sabri gökdeniz ve hakandı tabi sonradan hüseyini niye aldı anlamış değilim
hüseyini niye aldı anlayamazsın zaten...çünkü sen takım fatih terim kadar ii tanımıyorsun mehmeti rahatlatmak içn almış olabilir...
abi mehmet oyun kurucu mu rahatlasın hem hüseyinden başka ön libero mu yok bana bi tane dünya futbolunda yavaş, yeteneksiz ve uzun boyundan başka bişeyi olmayan bi ön libero söyle helguera hariç o zaten ön libero sayılmaz sweeper sayılır serveti oynat can ı oynat ön liberoda aynı şey yaQuote:
YORUMSUZ....Quote:
Originally Posted by Hububat_Fiyatları
yorumsuz bi cevap değil beni haksız çıkarıcak bişey söyle madem...Quote:
bügünkü yorumlardan anladığım fatih terim hiç birşey bilmiyormuş
abi ben fatih terim hüseyini niye aldı derken neden başka gol düşünmüyor da üstüne yatıyor dedim saptırmayın dediğimi sonuçta hüseyini alırken gökdeniz çıktı fatih terime laf ediyor diye evdekilerle bile tartıştım ben
mehmet oyun kurucu değil de ne forvet mi bugün takımda körevi neydi...adam hüseyin girdikten sora orta sahayı geçebildi...Quote:
mehmet türk olmasaydı onun yerinde kim oynuyodu:hüseyin sakın fatih terim adamı küstürmemek içn almış olmasın oyuna... ayrıca dikkat et hüseyin girmeden oyun dengedeydi adamlar gol deniyorlardı... ne zaman hüseyin girdi... mehmet rahatladı ayrıca ileriye de katkı sağladı... çıkan gökdeniz adam yorgun ve sadece ileriye dönük bir futbolcu... giren hüseyin mehmetin yerine geçti gökdenizin yerine de mehmet geçti rakim ataklarda hücumu kesti gökdeniz bunu yapamıyordu.. ayrıca biz atağa çıkarken de gökdenizin görevini üstlendi yani fatih terim bu değişiklik le bir taşta iki kuş vurmuş oldu ama sen hale ıskaladı diyorsun...
ben mehmet etkili olmadı demedim ama asıl yeri amc veya amr değil biz mehmeti önliberomuz yok diye almadık mı ayrıca gökdeniz değil sabrinin görevi rakip atakları kesmekti gökdeniz çıkınca sabri sağa hsüeyin sabrinin yerine geçti ama şu var sabri zaten maç boyunca kötüydü hem hüseyin varken de yokken de macarların gol pozisyonu olmadı frikik hariç (hatta varken bi şutları var) ben şunu diyorum mehmet i sen pirlo yerine koyuyorsun o zaman hem oyun kursun hem defansa yardım etsin ha şu var hüseyin varken adamlar daha çok bizim yarı sahaya döktü oyunuQuote:
tamam kardeşim bizm burda tartışmamız birşey değiştirmiyor maalesef:D inşaallah bundan soraki maçları da kayıpsız geçp yolumuza devam ederiz .. herkese iyi geceler..
sana da :) ben umutsuz değilim açıkçası gene de biraz zaman lazım takıma ama kadro da değişir mutlaka gene
ben mücadeleyi beğendim fatih hoca gerçekten bu işi biliyor bence tam maça göre kadro çıkardı...sabri iyi orta yapan bir oyuncu ve kapalı defanslara karşı çizgiye inip orta açmak en mantıklı çözümdür bunu denedi iyide oldu bence...ayrıca hüseyin değişikliği süperdi çok atak yediğimiz bir dönemde hüseyini alarak orta sahada baskıyı arttırdı bence mantıklıydı...servet sivasta oynayınca kendini bulmuş gibi geldi bana darısı selçuk,kemal ve canın başına...bence maçta göze batanlar rüştü,aurelio,servet,arda ve tuncaydı...
ne diyeyim yaa gitti huseyini stoper yapti bari direk kaleye soksaydin...Quote:
Rezalet bir milli takım.Fatih Terim sonuçtan başka bir şey beceremiyor şu anlık.
Ayrıca ah hububatcıgım üzgünüm ama Hüseyin'e kazma demenin bir bedeli vardır sanırım?
Bence takım kadrosundaki en büyük eksik Hakan Şükür'dü. Sahada yürüyecek hali yoktu. Bir forvetin yapması gereken işleri yapmadı. Türkiye'de pek çok iyi forvet var. Artık Hakan döküyorsa sadece Galatasaray için ter dökmeli.. Bu maçın tek ama tek eksiği Hakan'dı.
Çok az pozisyon vermemiz güzeldi, son 10 dakikaya kadar rakip sadece 3 şut çekti yanlış hatırlamıyorsam. Aurelio çok iyiydi. Defansın garantörü idi.
Ne olursa olsun 2 maçta 6 puan güzel.
2/2 yaptık güzel bir başarı inşallah devamı gelecektir. Maçı izlemedim ama kazandığımız puan çok önemli oldu şuan maç fazlasıyla Norveç lider bu hafta Moldova'yı geçersek liderliğimizi geri alabiliriz.
çok güzel oldu skor da önemliydi iddaa da 5 kağıt yatırmıştım çünkü:D
ewet bence hakan oynamasaydı daha farklı olurdu...
kazma derken yeteneksiz aldığı topu ya ya yanındakine ya da geriye oynayan ekstra bi özelliği olmayan anlamında dedim hüseyin vieira değil herhalde kazma benim yeteneği az olan oyuncuyu tanımlamak için kullandığım bi deyimdir yoksa hakaret amacıyla söylemedim ama düzelteyim madem... Bana hüseyini sıradan bi dc den ayıran bi özelliğini söyleyin belki yanılıyorumdurQuote:
Originally Posted by #10 Osmanozc
adam top kesiyo oyunu durduruyo ve genelde aldığı pası geri veriyo:)
o nun görevi bu bence iyi de bir oyuncu bu şekil bir tanımlama çok abes olmuş.
zaten benim takımımın oyuncusu ve ben oynadığı oyunu basit anlattım...TABİKİ mesela hüseyin halilde ve lazoronide defansiz oynarken ziya doğanda biraz daha ilerde ve iş yapıyo...
Hüseyin'i nası buluyosunuz diye bir soru sorulsa burdakilere yani Trabzon'dakilere çoğunun cevabı aynı olur
ewet bizim takımda öle tabikide iyi işler yapıyo ama mesela bizim neşe kaynağımız her faulde adama kafa kaldırması vurucak gibi yapması bizi güldürüyo.AMA GÖREVİNİ EĞER ONA GÖRE VERİRSEN YAPAR MI YAPAR
takımda çok yanlış seçimler var
Nihat nerde ?
Adamin Formu Yok O SeÇİm DoĞru
bu dengesiz serveti niye kadroya alıyo anlamadımm.bursadan egemen mesela daha ii iş yapar
dengesiz dediğin servet maçın en iyi oyuncularındandı bence...
Servet bu maçta iyi gözükmüş olabilir. Fakat önemli maçlardaki performansı merak konusu.Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
ewet çok iyi GÖZÜKMÜŞ olabilirQuote:
Originally Posted by peluk
UEFA'dan Tuncay'a övgü, Ulusoy'dan 'Tanrı'nın Ayağı' benzetmesi...
Milli futbolcumuzu öven uefa.com, Macaristan maçının kahramanı olarak Fenerbahçeli oyuncuyu gösterdi.
Tuncay Şanlı, UEFA'dan övgü aldı. Avrupa Futbol Birliği'nin resmi internet sitesi, Macaristan karşısında Türkiye'ye üç puan kazandıran oyuncu için, "Tuncay ilham verdi" başlığını kullandı.
Sitede, milli oyuncunun Türkiye'nin galibiyetine önemli katkı sağladığı da vurgulandı. Zor pozisyonda bulduğu golle milli takımı üç puana taşıyan Tuncay Şanlı'nın etkileyici bir volesinin de auta gittiğini yazan site, Macaristan'ın da donuk ve yetersiz bir futbol sergilediği yorumlarına yer verdi.
Aynı site, Sabri ve Arda'nın da gol yollarında etkili olduğunu ancak kaleyi bulamadıklarını vurguladı.
'Tanrı'nın ayağı!..'
Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy, Maradona'nın efsanevi "Tanrının eli" yakıştırması yaptığı golün anımsatılarak, Tuncay'ın pozisyonu için "Tanrı'nın ayağı gibi miydi" sorusuna, "Evet, Tanrı'nın ayağı gibiydi. Bize hayat verdi" yorumunu yaptı.
Kaynak: milliyet spor servisi
bence hüseyin çok faydalı bir oyuncu servet te aynı şekilde.