Bence yanlış düşünce. Devam edilmeli
Printable View
Bence yanlış düşünce. Devam edilmeli
evek kesinlikle zicoyla devam edilmeli
Zico derhal gönderilmeli! 2-0 iken takımı geri çekti, rakibin üstümüze gelmesini sağladı. Taktik adına hiçbir şey bilmiyor Zico! Kerim'i çıkarıp Önder'i alması hataydı. Mehmet Yozgatlı gibi adamı varken, gidip Önder'i sağ beke aldı. Daum'un değerini anladım, gerçekten dahiydi.
Deivid hiç yoktu sahada. Edu ve Lugano yine kötüydü. Kezman ve Alex iyiydi. Edu son dakikada inanılmaz gol kaçırdı.
Neyse, söylenecek fazla bir şey yok, görünün köy kılavuz istemez. Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı bitmiştir. Bu sene şampiyon bence V.Manisaspor olacak.
Zico görecek ama ne zaman görecek bilmiyorum. Yapılması gereken sağ kanada birini koyup Appiah'ı ordan alıp ortaya koymak. Tümer girdikten sonra zaman zaman sağ tarafa geçti, Api ortaya geçince hiçbişey yapamayan halinden kurtulup bişeyler yapmaya başladı. Pozisyonlar da bulduk son 20 dakikada. Örneğin Kezman atabilseydi ama olmadı.
Newcastle deplasmannda Deivid yerine Yozgatlı ile başlayıp Api'yi ortada oynatırsa, savunma güvenliği açısından da Kerim yerine Önder oynarsa bi şansımız olabilir ama bugünkü düzenle çıkarsa yenilip geliriz.
Üzüldüğüm nokta imzama bi Kezman golü daha ekleyememek oldu:) Vestel aldı başını gidiyor zaten ama hala biz 2. olduğumuz için fazla üzülmeye gerek yok.( Ta bi sistem değişirse Zico tarafından)...
kayseride attı bea keyfim yerinde ama bi gol daa bekliyom fb de paun keybettioh oh:D
Çok fazla keyfe geldin herhalde maç berabere bitti...;)Quote:
Originally Posted by villamania7
bu sene sampiyon vestel manisa.
ikinci trabzonspor
ücüncü besiktas yada fenerbahce yada galatasaray
Nasıl yanlış düşünce? Herşeyiyle hazır olan bir Önder varken,onun yerine Paf takımdan yeni çıkmış,fiziği oturmamış bir Kerimi oynatan,göbekte tel tel dökülen Edu ve Luganoyu oynatıp ligin başından beri hazır olan Can ve Önder'i kadroya almayan ZİCO'dan mı bahsediyorsunuz??Quote:
Originally Posted by peluk
düzelttim :DQuote:
Originally Posted by sekopej
t.dlerin yabancı oyuncu sevdası işte
Manisa 90'da yedi, ah Fenerbahçe, yenseydin şimdi fark azalacaktı. Beşiktaş bugün galip gelirse, her şey lehine gelişecek.
3-2 gool son saniye golu vestelden
Beşiktaş da berabere kalır, üzülmeye gerek yok, ne güzel zevkli bir ligimiz var işte.:D
50 puan toplayan şampiyon olacak galiba bu gidişle, çok kaliteli ligimiz olduğu için:eek: mücadele üst düzeyde ondan böyle.:D
manisa 3-2 öne gectii,yok böyle bir macc
sampiyon manisa
manisa yendi zaten alla alla
evet hollleyyyyyyyyyy fenerbahce 100.yilinda sampiyon olamayacak,ama en gözel tarafi fenerbahcenin 100. yilinda bir anadolu takiminin sampiyon olmasi.yürü manisa kim tutar seniQuote:
Originally Posted by emre1905
2-0 önde Fener ama 2-2 oluyor. Fenerbahçe bu tür hataları yapmamalı. Umarım Beşiktaş bugün yener de Fener ile olan puan farkı 1'e iner. Vestel Manisa'da yenmiş; şampiyon olursa hiç şaşmamak gerek..
yapmali hemde SIKLIKLAA :D :DQuote:
Originally Posted by WishbonE
Ya arkadaşım, ya hiç yorum yapma ya da git arkadaşların arasında yap! Burada ortamı germeye çalışma, Fenerbahçelilerin sabrını taşırma!Quote:
Originally Posted by arda_ultraslan
Yorum yapmaya değmez...
Quote:
Ben de bir Fenerbahçeli olarak 100. yılımızda şampiyon olmayı istiyorum fakat senin en güzel tarafı dediğin Manisa'nın şampiyonluğunu 100. yılımızda ezeli rakibimizin olmasına tercih ederim, tüm Fenerbahçeliler bunu tercih eder. Madem ki biz olamıyoruz, diğer büyükler de olamasın Vestel olsun daha daha mutlu olurum ezeli rakibim olacağına...:)
yok yaa siz galatasaray berabere kalinca gülüyorsunuz sampiyonuz diyordunuz,simdi ne oldu yemedimiiQuote:
Originally Posted by eGowiCh
Aslında Anadolu takımlarının şampiyon olacağına inanmıyorum. Çünkü bir yerde bocalıyorlar ve geri toparlanamıyor, zirve yarışından da kopuyorlar. Bu sene Vestel zorlu maçlar yaptı, puan kaybetmedi. Olaya bu açıdan bakınca neden Vestel şampiyon olamasın diyorum. Neyse bekleyip göreceğiz. İnşallah Beşiktaş olur. :)Quote:
Originally Posted by sekopej
Hala aynısını diyoruz bu sene sampiyonuz.sen git alisamiyende ligin sonuncusunu yenmeye calısQuote:
Boşuna tartışmayın arkadaşlar..
herşey karşılıkldır dünde galatasaray. maçı forumunda fb arkdaşlar dalga geçiyordu
Hala nasıl Zico kalsın diyosunuz ya..Önceki sayfalarda açıklamış FBli arkadaşlarım niye gitmesi gerektiğini... Bu adam iyi futbolcu olabilr ama T.D 'likden bi pok anladığı yok ki .. :mad:
@arda_ultraslan: Ortamı germe!! Evez biz de seviniyoruz ama seviyeli ve saygılı bi biçimde....
biz gene bi tarbzona yenildik,ama siz anadolu takimlarina bile yeniliyonuz.biz berabere kalip en azindan 1 puan aliyoz ama siz bursaya,sakaryaya yeniliyonuz.sakaryanin durumu simdi icler acisi.siz sampiyon olmazsiniizzz.eger olaya aziz yildirim dahil olursa olursunuz.Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
Ne saçmalıyosun sen :mad: Forumda yazmayı öğren de gel... Biz burda FB-GS konusunda senin gibi sdik yarıştırmıyoruzQuote:
tamam sende uzatma artıkQuote:
Melih abi zico kalsın diyenlere dikkat et hiçbiri FB li değil. İşlerine Geliyo tabi bu adam onların...
arkadasim yazmayi senden ögrenecek degilim,burda kendini bisey zannetme,dün galatasaray hakkinda atip tutuyodunuz simdi ben fb ile alay geciyom diye sinirlendinizmi?bana diyon ama sen yorum yapmayi ögrende gel:mad: ,bundan sonrada bu konu hakkinda konusmicam cünkü uyari almak istemiyorum,siz dün ve bugün galatasaray ile ne kadar alya gectiyseniz ben o kadar sizle alay gectimQuote:
Originally Posted by Neron_FB
İsabet olur....Quote:
Bana kalsa çoktan uyarı almıştın ama... :mad: Dünkü yorumlarıma bak bakim ne demişim ben!! Saygı var bizde saygı.. Sende o yok, dalga geçtiğini sanıp duruyosun.. Düşüncesizce davranma...!!!!!!Quote:
Yani bir mesaj bu kadar güzel yazılabilirdi.Quote:
Ben de bi yorum yapayım; siz sonuncu takımla berabere kaldınız demek ki ondan da kötü takımsınız veya onla eşdeğer bi takımsınız çünkü onu yenemiyorsunuz. Bu mudur yani yorum...
Bu iş şuna benziyor, Ali, Mehmet'i yendi, Mehmet beni yendi, bu durumda Ali direkman beni yenmiş mi oluyor oynamadan? ;)
Yapacağınız yorumlar daha dolu olursa sevinirim...
Madem durum o kadar güzel ligde kacıncı sıradasınız onuda acıkla ve ankaraspor-fenerbahce macının yorumunun yapıldıgı bir yere galatasarayı sokmaQuote:
o ark. yanlış yorum yaptı ama sende onun gibisin lütfen düzgün oyrum yaparmısınQuote:
Originally Posted by CaPTaiN10
Rüştü : En hatasız futbolcu takımdaki 2 goldede hatası yokdu
Kerim : Daha ne kadar sabır sezon başından beri 2-3 kere ters kademeye girip 1 de şansa attığı gol varki bunun dışında emin olunki serkan o bölgede daha faydalı olur illa içimizden geç yetenek çıksın inadı yapmasak
Edu : Tandem hakkında konuşmayacağım ama Lugano dan iyidir
Lugano : Neden Luciano'yu gönderdik ?
Appiah: Uzakta attığı goller başımıza bela oldu her topu alışında aklında kale oluyor kafası başka yerlerde
Alex :Ayakda durmakda zorlanıyor kondisyonu giderek düşüyor artık serbest atışlarındaki etki kayboldu acaba bunun nedeni rakip mi iyi önlem alıyor yoksa Alex de mi bi sorun var
David : Bi an için Brezilya pasaportu alıp Fenerbahçe ye mi transfer olsam diye düşünmüyorum değil !
! aranızda ki tartışmaları abartmadan kişilere ve kurumlara hakaret etme düzeyine getirmeden yapalım lütfen.
Sana katılıyorum ama birini unutmuşsun...Quote:
Originally Posted by EreN
Zico: Artık yönetim tarafından keklendiğimi düşünüyorum.. Ya da ben teknik direktör nedir bilmiiyorum :confused: