arkadaslar ikinci ligin logo paketini goren yada bulabilen var mi
Printable View
arkadaslar ikinci ligin logo paketini goren yada bulabilen var mi
çok güzel olmuş ellerine sağlık
evet bende de gozukmuyor yardim pls...
hocalar bana su arka fonu degıstırme ısını solermısınız acab fm 2006 oynuyorum kolay gelsın mail adresım [email protected]
güzele benziyor emeğine sağlık
ya abi canım çekti bu yama 2006 ya olurmu
paylaşım için teşekkürler süper olmuş eline sağlık
çok güzel yama
zipli dosyayi nereye extract etmem gerekiyor?
SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI
FM2006da arkaplan logoları, küçük logolar ve büyük logolar yok. Dolayısıyla sadece normal klasörünün içindeki logoları kullanabilirsin.
Dosyayı Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007 klasörüne açman yeterli.Quote:
Originally Posted by ogsusam11
Bu soruna bir çözüm getiremedim çünkü o logo pakette mevcut. config dosyasındaki kodlama da doğru. Buna rağmen görünmüyor olmasına bir anlam veremedim ben de.Quote:
Originally Posted by sukrusevim
Paketi daha demo varken çıkardığım için onları test etme fırsatım olmamıştı. Kodlarda ufak bir sorun varmış, gerekli düzenlemeleri yapıp paketi güncelledim. Güncellenmiş paket şuan yayında fakat TSi'deki eski versiyon hala.Quote:
Originally Posted by Ceza
Yorumlarınız için teşekkürler. Size en kaliteli TSL logo paketini sunabilmek için en ince ayrıntısına kadar uğraştım. Bunun karşılığına almak çok sevindirici ;;)Quote:
Originally Posted by Genel
eline sağlık cok guzel olmus
teşekkür ederim..
çok güzel çalışma
Kullanabilirsiniz herhalde, bunu bana değil formaları yapanlara sorarsanız daha doğru bir cevap almanız mümkün ;)
tşkler işimime çok yaradi...
beyler ben bu dosyayı indirdim ama olmadi ve benim bilgisayar win 98 cache dosyası yok gizli dosyaları gösterdim böyle bir dosya gözükmüyor yardımcı olun
goztepe nin logosunu yapıp upload edebilecek bir arkadaş varsa hayır dualarım ondan yana olacaktır
paylaşım için saol
ya abıler ben dosya ındıremıyorm ındırme bolumunde 9 sanıye 10 sanıye artık neyse o doulyor we oylece kalıyor naapcamm????
arkadaslar ben denilen her seyi yaptim bu sefer olan formalarda gitti simdi formasiz oynuyorum oyun iyice rezil oldu...
formalarla ne ilgisi var anlamadım?
abi cok saol yaa bende bunu ariyodum zaten
teşekkürler ellerinize sağlık
nereye yükleyeceğiz.
hemen indiriyorum
oSa! Bu Logo Dalgalı Arkaplanlar gerçekten mükemmel... bu logolardan avrupa liglerindeki takımlara göre olanını da yapabilirmisin???... Süper paket gibi bişe... tam süper olur eğer yaparsan... ;)
indirmedim daha ama indiricem ama ilk su fm yi alım dimi :D yinede eline sağlık
güzel olmuş muhteşemsin
Ya ben bu paketi indirdim ama içinden Dalgalı Logo Arkaplanları çıkmadı onu nasıl bulabılırım...
ya burda hic sevmedigim bi yer var ida oyuncu ozellikleri sayi ile olsa daa iyi olurdu onu sayili hale gecirmenin bi yolu warmi
İnen dosyaları nereye atıcaz?
indirmeye caliscam bnde cok gusel olmus
kardes cok harika yapmissin.TEBRIK EDERIM
İnen dosyaları nereye atıcaz?
saol eline saglik