Gökdeniz bir sol açık degil ama oradada gayet başarılı asıl yeri sağ açıktır.Maç içindede birkaç kez içeri kat etti ve 2 net pozisyona girdi.
Printable View
Gökdeniz bir sol açık degil ama oradada gayet başarılı asıl yeri sağ açıktır.Maç içindede birkaç kez içeri kat etti ve 2 net pozisyona girdi.
Ergin hakkında bi gelişme olacak mı oyunda ? gerçekten gelecek vaadeden bir oyuncu..Ersen 6 hafta yok büyük ihtimal Ömer rıza ile dönüşümlü oynayacak ozaman daha ii görürüz
Ergin Ümit Milli Takımın geçen gün oynadığı maçta gol de atmış.
çok saçma bir kadro bu ya bir tane sol açık yok 4-2-3-1 oynuyorlar halbuki bıraktım sol açıkta almasınlar bir yattarayı gönderseler 4-3-2-1 olur yattarayı gönderir fatih tekkeyi alırsın 4-3-1-2 olur 3 tane ön liberon var hüseyin ayman s,erkan 3ünüde kesemezsin ozaman gönder şu sadece sağ taç çizgisinde futbol hayatını sürdüren yattaraıyıda kadro şekillensin ama nerde ziyada o zeka adam koskoca symek ile musampaya futbolu bıraktırdıya ey allahım ne ilginç takım
Umut Bulut: jumping, heading, anticipation - bu özelliklerde iyi. Dribbling, strength, crossing gibi özelliklerde kötü. Dikkat edilmeli.
Gökdeniz Karadeniz: Hız, hızlanma aşırı iyi. Decisions iyi. Dribbling'i azaltılmalı çünkü adam geçerken hızını kullanıyor. Crossing'i kötü ama passing 'i iyi. Jumping'i 3-4 civarı bir değer almalı. Havadan gelen toplarda çok zayıf.
hatta hizlanma 19 olmali bence bu ligin en iyi hizlanan adami
Bence Sertan Eser ve Pini Balili de cok iyi hizlaniyor. Sertan 33 yasinda halen deli gibi depara kalkiyor. Gokdeniz Baliliden daha iyi hizlaniyor mu sizce.
balilinin hızı gökdenizden iyidir ama gökdenizin hızlanması baliliden iyidir bunu boylada alakası var sanırım balili iri bir adam o kadar çevik olamıyor ama genede 15 hızlanma 19 hız veririm ben olsam gökdenizede 19 hızlanma 16 hız veririm bu arada sertana 15 15 ten fazla vermem sen lig a futbolcuları senin futbolcunmuş gibi davranıyorsun duygusal yaklaşma sertanı çok izledim en iyi özelliğidir bu ama son fener maçında falan da gördüm 1 senedir eski hızından çok uzak
Gökdeniz,
Hızlanma : 17
Hız : 17
Balili,
Hızlanma : 16
Sertan,
Hızlanma : 15
bence böyle olmalılar.
Hic alakasi yok kimse babamın oğlu değil. Sertan Eser lıg a da değil süper lig te bu birincisi. İkinciisi de ben Sertan' ı 2 maçtır staddan canlı izliyorum. Ve hala çok iyi hızlanıyor. Hızıyla geçemediği adam sayılı. İzlemeden konuşmak bana ters geliyor. Balili , Gökdeniz için tam bir şey söyleyemeyeceğim. Bir de Erman Kılıç var yine İBB' den bu 3 abisinden biraz geride ama o da baya hızlı.
yav ben bilmiyormuşum gibi neden konuşuyorsun, geçen yıl sertan hangi takımdaydı geçen yıl sertan lig a da değilmiydi. ayrıca hatırlarmısın bilmem fenerbahçe maçında hani sen stattan izlemiştin ya orda ilyasın ona harika bir ara pası var kaleciyle karşı karşıya kalmıştı ve önü bomboştu topu sürüp şut çekene kadar edu yetişti buda topu geri çekmek zorunda kaldı ve pozisyon gitti hatırladın diimi :D
Hatırladım ama o maçta kaç defa soldan bindirip Önderi geçti, ve o pozisyon oncesinde enerjisini bitirmişti. Olimpiyat stadının bpyutları buyuk oldugundan adam orta sahadan kaleye kadar gıdemeyecegını dusundu ondan daha topu sürmedi. Arkadaşları destek versin diye topu geri çekti.
Önder bu ligin en zor geçilecek sağ beki dir stoper özellikleri daha iyi olduğunda savunması iyi güçlü bir oyuncudur geçen yıl galatasaray-fenerbahçe maçlarında arda turanı durduran önder ligin en iyi savunma yapan bekidir bence
Bu arada İBB-Fernerbahçe maçında Sertanın önderi o kadar rahat geçmediğini de düşünüyorum
Önderi her hızlı adam geçer kanısınada inanmıyorum ikinizede katılmıyorum yani ben :)
Ersen Martin Recrativo Huelvayla 2yıllıgına anlaşmış
Kaynak: DHA
Trabzon hakkındaki düşüncelerim..
Trabzon'un itibarı Ulusal da kalmalı bence puanı dahada düşürülebilir.
Oyunculara bakarsak fazla bilgim yok aslında ama Yattara hakkında şunu söylemek gerekir. Şimdi Zihinsel özellikler yani huzursuz bilmem ne vb. özellikleri düşürlebilir. Ama Hız hızlanma Teknik Top sürme artırılmalı ancak Zihinsel özellikleri onu etkiliyebilir. Umut ise bitiriciiliği azaltılabilir. Başkada aklıma gelmiyor.:)
Resmi Kaynak :
http://www.recreativohuelva.com/pag/...ccion=Noticias
İki taraf için de hayırlı olsun.
Ersin,
Umut Bulut bu sene de geçen seneki gibi formda bence.Düşmemeli ayrıca.
Umut Bulut
Bu sezon 4 maçta 3 gol attı.
2006-07 sezonunda 20 gol atmış.
2005-06 sezonunda 19 gol atmış.[Ankaragücü]
Görüldüğü gibi hiç de az gol atmıyor...
Umut'un bitirici özellikleri iyi ama teknik, top sürme gibi özellikleri o kadar iyi degil. Dolayisiyla tek forvet olunca zorlaniyor. Bence bitiriciligi 16, ziplama 16, kafa 14 olmali. Teknik 13 top sürme ise 9 yada 10 olmali.
16 bitiricilik çok fazla Umut için 14 yeterli olur bence...
Umut'un bitiriciliği 14-15 gibi bişey olmalı 16 fazla olur..
umut uzaktan iyi vurur gözden kaçmamalı, kötü top sürdüğüne katılmıyorum kesinlikle... dribbling en az 12 olmalı nacizane...
Koray o kadar da değil bence Umut Bulut bu ligin iyi forvetlerinden 12 verirsek çok ayıp olur :)
yav ne dediğinizin farkındamısın umutun en büyük özelliklerindendir son vuruş yeteneği ümit karanın 16 oluyorsa umutun 17 olması lazım umutun son vuruşu ümit karan a göre şahanedir
umut için 15 yada 16 bitiricilik 12 top sürme 16 zıplama 14 de kafa normal olur.
bitiriciliğin 12 olması çok saçma olur son 2 sezonunda 15-15 atan bi adam için.
15-15 değil,
19 ve 20 gol atan.
Atma Murat geçen yıl 20 gol atmış olsa gol kralı olacaktı zaten :D alex 20 golle gol kralı oldu ya :D
Sinan, Türkiye Kupasında attığı gollerde onun içinde dahil.
heh öyle desene dedim ne diyor bu :D
Ergin dün yine 2 gol attı milli takımda birini son dakikada attı ve 3-2 yenmeyi başardık bu oyuncunun potansiyel biraz arttırılmalı her milli maçta gol atıyor.