evet daha ilk mac deplansmanda besiktasın mac kazanması cok zor ondanQuote:
Originally Posted by Omerdinho
Printable View
evet daha ilk mac deplansmanda besiktasın mac kazanması cok zor ondanQuote:
Originally Posted by Omerdinho
kotu bi besiktas vardi bence macin boyle bitmesi normaldi...
defansta değil ama ortasahada kötü bi defans vardı besiktas ortasahası totenham defansı ile ortasahası arasına dizilmişti bu alanda da geriye yada ileriye yaptıkları pas hataları skoru belirledi sonuçta sahada kötü bi bjk vardı kazanmalarını beklemiyordum ama yenilmelerine de şaşırdım
ya bu sene avrupada lig de ne oluyo bize ya ... hem kötü oynuyoruz hemde yeniliyoruz ... allah biz taraftarlara sabır versin ....
maçı izleyemedim ama beşiktaş adam gibi top oynamadığını anlamak için seyretmeye gerek yok bu takım için ümitlerim tükenmek üzere devre arasında takviye kesin şart tigana kurduğu takımla övünsün şimdi bkalım ayrıca bu baki neden hala oynatılıyor onuda anlamıyorum ne torpili var bunun berbatov adamı çalım manyağı etti ya
Maci izleyemedim. Gecmis olsun besiktas'a. insallah diger maclari alir ve bir ust tura cikar. Ama evinde kaybettigi puanlar hic ama hic iyi olmadi. :(
Besiktas tanınmaz bir haldeydi ben 2.yarıyı izledim besiktas'ın dogru düzgün atagı yok Berbatov her atakta Baki'yi yere yatırdı.Bence Besiktas bu futbolla 2-0 a dua etsin cünkü adamlar 5-6 tane rahat pozisyonda dısarı attı.Defoe 90 da girdi girer girmez gol atıyordu nerdeyse. Besiktas kendini toparlamalı yoksa bu gruptan cıkamaz.
bu runje ve baki besiktasin cok basini yakar,üzgünüm besiktas yenildigi icin :(
Arda vecaptain çok haklılar.Yazık oldu BJK'ye hemde evinde....:(
tiganaya olan eski güvenim hiç mi hiç kalmadı çıkardığı 11 batırdı
inşallah en kısa zamanda toparlanırız da diğer maçları kazanırız
runje runje runjeee