çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah kısa sürede çıkar
Printable View
çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah kısa sürede çıkar
İngilice Oynanmıo Ya :D
ingilizcede oynanıyor ama türkçe olsa daha ii olcak:)
bazı bilmediğim ing kelimeler var işallah bana yardımcı olur bu türkçeleştirme çalışması!!
Fm'nin ingilizce kullanımı gerçekten çok harika.Şahsen buradaki yöneticilerimizi ve uğraşanları tebrik etmek lazım.Kolay değil hele ki bazı cümlelerde ne yazdığını anlamak falan.Bence İngilizceyi en iyi kullanan oyunlardan bi tanesi FM.Benim ingilizce hayranlığımın başlamasını da sağlayan oyun :)
Kolay gelsin. :) Heyecanla Türkçe yamayı bekliyoruz.
ben ing ögrenmek için önce ing olarak oynuyom tr yaması çıkınca onu yüklüyom ve sonra böle oyunda 10 sezon bitirtikten sonra ing olrak oynama baslıom çünkü kelimeler maratonlasıo artık , ne yazıcagını bildiğim için ing yapıom ve ingcem artıyor
ingilizce dersim fm yüzünden 5 tir oyunu sindirdikten sonra tr yama yüklicem
:D:D:D
fm2006 çeviri dosyaları fm2007 ile birleştirildi 823milyon olasılığı işleyen bilgisayarım kafayı yesede :) işlem başarıyla tamamlandı. Böylece FM2007 Türkçe çalışmalarına resmen başlanmış olup, FM2006 Türkçe yenilemeler ile birlikte sona erdi ve her iki versiyon FM2006 Türkçe v3 ve FM2007 Türkçe v1 önümüzdeki günlerde gelecek.
önümüzdeki günler dediğine bakmyın siz.. asıl söz kimbilir belki yarın belki yarındanda yakın belkide ondan sonraki gün :D
Ben zaten fm 2005 ten beri ingilizce oynarım.Ama emeği geçen arkadaşlarada teşekkürü borç bilirim herkes benim gibi ingilizce oynamıyor
türkçenin geleceğine çok sevindim böle çekilmiyo
Arkadaşlar gecemizi gunduzumuze katıp en iyi yamayı en kısa zamanda yapacağız.
şüpheniz olmasın..
hafta içi geliyor türkçe hali bana paylaşım yaparım.
arkadaşlar bana bir görev verebilirmisiniz.
Tam olarak bir tarih verebilir misiniz ?
ne zaman cıkar turkce yama
valla artık dayanamıyorum oyunu kurdum öyle bekliyor oyun bayram hediyesi gönderin artık
evet bekliyoruz artık
fazla beklemeyeceğinizi emin olun
Oyun zaten süper bir de Türkçe olursa dadından yinmez:D
bence hemen çıkarılmasın biraz daha geç gelsin daha güzel olsun oyunu tadına vararak pynamak açısından
Az kaldı arkadaşlar sadece biraz sabır :)
Turksportal bu adı üstünde, her zaman en iyisini yapar işinde ;)
sabredecez abi başka çaremiz yok
yaww kaç gündür 10 dk da bir çıktı mı diye kontrol ediyorm ne zamn çıkıcakmış diye forumları kontrol ediyorum haberleri okuyorum bakıyorum ediyorum yapıyorum ama hala belli bi tarih yok :o sabıreden derviş beklemekten gebermiş misali olduk vallaha :D
hadi kolay gelsin dostlar dediginiz gibi sabir :) valla bende bugun oyunu indirdim
turkçe yama gelirse daha da guzel olucak ellerine saglik :)
şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler
arkadaşlar daha oyun çıkalı 1 hafta olmadı :D hatta daha izmirde çıkmadı bile
şu anda oyunla birlikte ek diller paketi çıkmadı biz beta yı çıkartacağız
bıkmadan bekliyorum kolay gelsin
Ek diller paketi çıkmadığı için tam sürümü çıkmıyor, ilk önce beta yani deneme olarak çıkacak.
beta meta ne varsa çıksın