Kiiim????Yoksa şakamı..:D
Printable View
Kiiim????Yoksa şakamı..:D
2 oldu sanırım. Kezman galiba sesler geliyor içerden ama bakacak halim yok :)
gollllll kezmann
fener rahat alıcak maçı ve daha çok goller gelecek
Tüüüh ya...:(:(:(:(:(:(:(:(:.Hemde 2-0....
yozgatlı iyi işler yapıyor
Zaten iyi adam...
Bizi sattıda geldi FB'YE...:mad:
yozgatlı atar 1 tane daha atar bence süper oynuyo
kayseri fark yer bu maçta skor veriyorum 4-0 var mı iddiaya giren:D
kezman sakatlandı :( sanırım durum ciddi :(
3 üncü geliyodu ama tuncay boş pozisyonda kaçırdı fark olucak bu oyunla fark
Fener fena değil gibi şimdilik. Böle devam eder inşalah..
sahada olay çıktı sanırsam tuncay ve tayfun sarı kart gördü
İnşallah edemez...:D:D
2-1 oldu...............
Oleeey.Haydi Kayseri 1gol daha....
3-1 alexx................
Maalesef.....:::::::::(
İki takımda çok iyi oynuyor. Güzel maç oluyor.
İlk yarı çok sıkıcı bir maç vardı. Kayserispor isteksiz F.Bahçe yorgunluğun vermiş olduğu birde üstüne hakemin kötü yönetimi eklenince ilk yarı maç izleyenler için bir kabus oldu ama gollere aldanmamak gerek F.Bahçe'nin adı yetti.
İkinci yarıda Kayserispor M.Hanefi'yi alarak maça hareketlilik getirdi ve maçta tempo arttı ve üstüne bir gol gelmesi maçı daha hareketlendirdi ama F.Bahçe fark tekrar ikiye çıakrınca skor'un üstüne yattı ve sıkıcı bir maç gene başladı ve F.Bahçe Alex'in bir golü ile skoru belirledi.
Bu maçta M.Yozgatlı iyi bir oyun sergiledi bir gol birde gol pası verdi. Deniz Barış ise uzun süre sonra ilk onbirde sahaya çıktı ve beklenenden iyi bir performans gösterdi. Bu maç beni tatmin etmedi nerede o Newcastle da oynayan F.Bahçe...
bu hakemlerle bu lig gitmez!...Osursalar faul oyuncular
Kezman sakatlanana kadar çok iyi oynadık. (Arada F1'e döndüğüm için tam izleyemedim) Deivid 2 tane atması gereken pozisyonu harcadı. Zico artık değişmiş bu sistemi kullanacak ve bunun üzerinde ufak oynamalarla daha iyi olacağız. Takımın böyle bir galibiyete farklı galibiyete ihtiyacı vardı.
Ben izlediğim kadarıyla mutlu oldum bu karşılaşmadan, Tuncay gerçekten çok hırslıydı. Kalabalık ortasaha olunca defans da fazla açık vermedi.
Kalede Volkanla başlaması Zico'nun her oyuncuyu oynatabilirim düşüncesine sahip olduğunu anladım. Sağlam Rüştü yerine kaleciyi değiştirebildi. Diğer yedekler de forma şansı bulacaktır zamanla, 2 hafta öncenin ruhsuz takımı gitmiş, mücadeleci bi takım gelmiş bu nedenle mutluyum ve umutluyum...:)
Bu arada imzaya da 1 gol daha ekleyeyim;;)
Ve sonunda 4=1 bitti tebrikler...
Kezman Süper Lig'in üstünde bir oyuncu.Fenerbahçe'nin en büyük avantajı Kezman.
deivid in çok üstten giden şutunda tam vurcakken top bi anda sekti maça gelince yine bi aralar sıkıntıya girsekte kazanmasını bildik iyiye bi işaret bu
zaten ilk sayfada fenerbahcenın kazanacagını belırtmıstım sonuca pek sasırmadım...
Mücadele iyiydi.. Oyunda diğer haftalara göre çok daha iyiydi.. fener iyi yolda.. Lig Tv yorumcusunun da dediği gibi, bu formanın ucuz olmadığı anlaşılmaya başlandı herkes tarafından.. ;;) Tebrikler takımıma..
Alex ve Kezman'ın ölüsü bu lige fazla gelir.
Fenerbahce süper oynadi
sahada baska bir fenerbahce vardi cok süper pas yapiyor takim
Tuncay ile Mehmeti cok begendim Tuncay oyundan sürekli adam düsürdü mükkemmel paslar atti Mehmet te öyle attigi gol ve attirdigi gol
Süperdi takim ya.. avrupadada böyle oynarsak en az ceyrek final hakkimizdir.
Katılıyorum.. Lig seviyesinin üstünde 1-2 futbolcu var diye puan kaybedilmeyecek diye bir şey yok takımın uyumu da çok çok önemli.. Özellikle Kezman gibi üst seviye bi oyuncunun sakatlanması kötü oldu.. Umarım en kısa zamanda iyileşir..
fenerbahce dün benim beklemedigin sekilde cok iyi oynamistir,özellikle ben mehmet yozgatliyi cok begendim ve ziconun onu daha önceki maclarda niye oynatmadigini hala anlayamiyorum,kezman sakatlik gecirdi ve haftaya siz manisa ile mac oynayacaksiniz ve orada mutlak en az 2 gol atmalisiniz hatta 3 gol cünkü manisa fenerbahceye en az 2 gol atacaktir.kezmanda sakat olunca sizin isiniz cok zor deivid gene hicbisey olmadigini gösterdi cok kötü oynadi,alexin golünde iyi kafa vurdu onuda kaleci cikardi,sonra alex tamamladi.fenerbahcenin yedigi gole bakarsak edu gene hata yapti oyuncu nasil bi anda kaleciyle karsi karsiya kalip gol atti herkes gördü.haftaya bu hatalari yaparsaniz isiniz cok zor,gene de fenerbahceyi tebrik ediyorum hakli bir galibiyet aldi.
Deniz'in dışında tamamıyla benim benimsediğim bir 11 çıkarmış Zico.
walla şok ldum ya defans denen bişe yoktu kayseride
İlkbaşta FB takımını bu oynadığı oyundan ötürü kutlarım.Özlediğimz 100 yılın FB'sine doğru sinyaller vermeye başladı.Çünkü FB'nin Avrupa düzeyinde oynayacak kadar güzel bir kadrosu var.
FB maça özellikle Mehmet Yozgatlı çok güzel başladı.İlk 45 dk. bir FB izledik.Kayseri'nin tek şutu vardı.O da yan ağlarda kalmıştı.Tamamen maç FB'nin oyun anlayışı içinde geçiyordu ve Türkiye'nin en iyi soldan orta yapan oyuncusu Uğur Boral çok güzel içeriye kesti ve Mehmet Yozgatlı o karışıklıkta golünü attı.Atmasaydı zaten Kezman'a yapılan net bir şekilde penaltıydı.
Daha sonra Kayseri açıldıkça açıldı ve savunmasında önemli açıklamalar vermeye başladı.Bir takımda sağda Mehmet solda Uğur ortada Alex gibi futbolcularınız olduktan sonra bu savunma zaaflarını değerlendirmek tereyağından kıl çeker gibi olmaya başladı ve FB bazı bölümler ciddi oynadı,bazı bölümler ise kalitesinden yoksun oynadı ama sonuçta FB ligin en fazla gol pozisyonuna giren takımına sadece 2 pozisyon verdi,biri gol oldu.Kısmet!!!
Artık Zico kafasındaki bağnazlıktan kurtulup şunların farkına varmıştır;
1.Bu takım her maç tek forvet oynamalıdır,orta saha kalabalık olup hücum etmelidir.
2.FB'de dün takımın alışmışlıkları haline gelen oyuncular oynamadı.Ama FB farklı kadrosuyla yine gücünü gösterdi.Bu da gösteriyor ki FB'de olan kadro hiç kimsede yok.
3.Bu takımda şuan en zayıf halka Deivid'tir.Bu oyuncunun performansı böyle devam ederse Ocak'ta yallah!!! paketlenip derhal ilk uçakla Brezilya'ya gönderilmelidir.
4.Eğer FB gerçek gücünü sahaya koyarsa ligdeki her takımı yener,Avrupa'dada istediği yere gelir.Sadece biraz futbol olarak estetiklik,mantalite olarakta savaş lazım.
Taraftara gelince yine muhteşemdi.Türkiye'nin en iyi taraftarı olduğunu bir kez daha kanıtladılar.Ama birşey dışında bende her ne kadar Zico'yu beğenmesemde kale arkası tribününde yazan "Rİ-ZİCO" pankartı FB taraftarına hiç yakışmamıştır.Çünkü yeri ve zamanı doğru değildir.Bu takım sonuçta ligde 2. haftaya yenerse 1. bu takımın teknik direktörüne şu zamanda böyle yapmak biraz AYIP'a kaçıyor.Dikkat!!!
Ben bugüne kadar hakemlerle ilgili çok konuşan biri değilim.Sahada hakem felan yok çünkü sahada direktman ULUSOY'un öğrencisi var.FB'yi batırmak için çıkan,her FB'nin yaptığı faula sarı kart gösteren.Kayseri'nin yaptığı daha ağır faullere bırakın kartı faul bile göstermeyen bir hakem,ancak ULUSOY'un paralı askerlerinden biri olabilir.Yani çok fazlada konuşmaya gerek yok hakemi.Herkes ne olduğunu çok iyi biliyor.
Şimdi sırada kupa ve Vestel maçı var.FB,FB gibi oynarsa hepsini darmadağın eder ve ligde ilk sıraya adını yazdırır.Kendi adıma söylüyorum.Bu takım Pazar günü Vestel maçından sonra hiç bırakmamak üzere liderdir.Ama FB gibi oynarsa!!!