denedim expand stadiumu beni takımdan attılar
Printable View
denedim expand stadiumu beni takımdan attılar
Güzel oldu bu pilot uygulaması. :)
Ya arkadaşlar peki bir sorum olacak? Mesela şuan gerçekte Galatasarayın pilot takımı Beylerbeyi takımıdır. Acaba orada Beylerbeyi pilot takımı olarak gözüküyor mu?
gözükmüyor
bencede çok güzel düşünmüşler
ben galatasarayim ve request parent club yazisini tiklayamiyorum bu p'lot takim oluyor herhalde/ neden bole bu.
bende sarıyeri verdiler bana 8 tane adamım ar onlarda :) baki mercimegide verdim kesin küme düşcekler:)
bana nie vermiolar..
anakonda52 tesekkur ederim bilmiyordum ogrendim
Yonetim su an bir pilot takima ihtiyac olmadigini dusundugu icin oluyor.
Sezon ve sonunda dene...eger cok kucuk bir takimda oynuyorsan pilot takim bulma sansin zorlasir...ama ana takim kolaylikla bulabilirsin sanirim...
RockeR arkadasin Chelsea'si gibi yani,aslinda chelsea onun ana takimi oluyor "parent club" veya "sattelite club"u digil...
bilmem anlatabildimmi...
Cevaplar için teşekkürler.
ne bicim yonetim bu hic bisiye izin vermiolar...
Manyak bir olay bu pilot takım mevzusu, galatasaray ile ilk sezounun aralık ayında istanbul b.ş.b. takımını pilot takım seçtiler adamları üst liglere çıkartacam ilk 18`e giremeyen herkesi göndercem vallahi :D
arkadaşlar ben yeni yükledim we başlıcam.klasik şekilde başlamayı düşünüorum.yani işsiz olarak.mesela küçük takımla başladım diyelim...büyük kulüplerin pilot takımı olmam için naapmam lazm lütfen acele cewp plsss???
evet benimde Galatasarayda pilot takımım istanbul bb
Bende yönetim gerek duymuyo :)
parent clup ne
feeder clup ne
ha bide msela ben akçbat sebat sporum.teklif yapmadan kendi kendine bulunuomu...yani büyük takımların pilot kulübü olmak istiorum.ben teklif etmeden başkan kendi kendine buluomu
parent üst kulup bulma galiba
feeder alt kulup te n kadar surede cevap gelior isteklerimize
Şu Anda Westham United'im Ve Pİlot Takimim Quens Park Rangers Dİye Bİr Takim ÇoĞu Futbolcuyu Oraya GÖnderdİm
GS'ım;
Türkiyeden kasımpaşa
yunanistandan kalamaria'yı bağladım :D
beyler pilot takım olayını daha önce anlattım bilmeyenler için tekrar anlatim
klüb güveni bölümüne giriyoruz ve baskana teklif götürdügümüz yerde feeder klüc tıklıyoruz baskan bize pilot takım buluyor gücsüz takımlar yani
parents klüb tıklıyoruz bir baska klübün pilot takımı oluyoruz ama eger bir baska takımın pilot takımı olursak bir baska takım bizim pilot takımımız olamıyor
mesela ben ordusporum kütahyaspor benim pilot takımımdı ama artık ben vestel manısanın pilot takımıyım kütahyaspor bırakttım
arkadaslar hersey burda mevcut
ben basvurdum bana hala bulmadilar/ 20 agustos oldu ne zaman bulurlarki....
keşke pilot takımı biz seçebilse idik
bugün yarın bulurlar ;)
kardes bulurlar acele etmeyin
buluyolar ama merak etmeyin oynatmıyolar ben beşiktaştan 9 futbolcu yolladım sarıyere bi tek baki mercimek düzenli oynadı otekileri tek tük oynadı eger pilot takımı türkiye liginden takımınızla kullanacaksanız lig a yıda oyuna dahil edin derim orda ligi oyuncuların performansı takib edebilirsiniz
Feeder club pilot kulüp alt clup ama paraeti bilmiom büyük İhTiMAl üst takım flandır.
Geriye çağırabiliyormusun????
benim yönetimim gereksiz buluyor pilot takimi :D
valla ben eskişehirsporum feeder club:eskispor parent club:roma
Aloo.Pilota gönderilen geri çağrılabiliyormu????
ben bayernde çağırdım ali öztürkü ama türklerde bilemicem ama farklı değlidir heralde
Bu başkanlar ne kadar sürede pilot takım buluyorlar acaba bilgisi olan var mı?
bende agustos bitti hala bulmadilar...