Beyler boşverin hakeden Şampiyon olsun... Nedense burada herkes çok fanatik kimse takımına laf söyletmiyo. Tabiii türk futbolu geriler... Objektif olmak lazım.
Printable View
Beyler boşverin hakeden Şampiyon olsun... Nedense burada herkes çok fanatik kimse takımına laf söyletmiyo. Tabiii türk futbolu geriler... Objektif olmak lazım.
Bende Galatasaray dedim ama açıkçası pek bir ümidim yok yönetimden dolayı. (z)
herkez fanatizme dalarak birbirini kırıyor bırakın şu fanatizmi ben bir beşiktaşlı olarak fenerbahçeyi şampiyonlukta favori olarak görüyorum doğru oturup doğru konuşmak gerekirse fb iyi bir kadro kurdu eğer t.direktörleri akıllı olursa şampiyon olurlar fenerbahçeyi bjk ve trabzonspor zorlar gs nin ise bu kadroyla yarışa fazla gireceğini zannetmiyorum görüşlerim bunlar saygılar.
fanatizme karsısın ama imzan oyle demiyor herkes carsı grubunun fatizmi kabul eden bir grup oldugunu biliyorQuote:
Originally Posted by sanalman_34
ben fanatik bir beşiktaşlıyım ama fanatizm ile birbirlerimizi kırmayalım dedim sadece
msjıma bakarsab bunu dahi iyi anlarsın
bu sene kesinlikle BEŞİKTAŞ şampion olacak.Niye bu kadar emin oldumu sorarsanız tek bi isim söylerim SERGEN bu sezon çok iyi hazırlanıyo ailtonunda gelmesiyle asist oranı tavan yapacak ailtonda gol kralı olur heralde.AMA GENEDE HAKEDEN TAKIM KAZANSIN DİYORUM (mümkünse anadolu kulüplerinden biri olsun bu takım)
Bir Sergen'le sampiyon olunsaydı, BJK en azından ikinci olurdu her sene.Quote:
Originally Posted by burak_unal
Bu arada zaten bir anadolu klübü yani Fenerbahce olacak insallah sampiyon :mrgreen:
görunen köymisali tabiki fener
ewet kesinlikle gorunen koy kılavuz istemez herkes neyin ne odugunu biliyorQuote:
Originally Posted by ferruh
koyle ilgili baska bir laf var bilmem sende biliyormusun
Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar
İnşallah BJK
Mazallah febe
Galatasaray ın olamayacağı kesin bu kadroyla..Bence ilk 5 e bile giremezler...Konya ve G.Bİrliği Cimbom u altına alır..Trabzon sonuca gidemiyo...Onların yedeksiz kadroları büyük dezavantajları...
Beşiktaş ve Fenerbahçe yi ben eşit gibi görüyorum..Neden Beşiktaş takım olma yolunda bazı puanlar kaybedecektir mutlaka...Fenerbahçe den bu oturmuş kadrosuyla ki bence o kadar da ii bi kadro değil, bu ligde puan kopartabilecek takım göremiyorum...Geriye derbiler kalıyo...Kadıköy de kesin 3 puanımız var zaten 3 de İnönü de etti 6 böylece fark kapanır ve BJK ile FB fotofiniş e girerler başka bişi olmaz bu ligde...Bu takımlarla...
Bu sene bence Fener şampiyon olur.Hem Fenerli oldugum için hemde kadro bakımından.Fenerin çok iyi ve oturmuş bi kadrosu var.Galatasaray daki sıkıntılar zaten belli.Ancak Beşiktaş la kıran kırana bi mücadele verebiliriz.Trabzon da olabilirdi ama Tolga yı sattıktan sonra defansları iyice çöktü.Yeni gelenlerinde alışmaları zor gibi gözüküyo.Zaten ben Trabzon u şampiyo yapmayacaklarını düşünüyorum.Sonuçta bu sene bence Fenerle Beşiktaş çekişir..
Bana göre de Galatasaray olacak.Fenerbahce'ye bu kadar şans tanıdığımız yeterli artık.Hem yeni teknik adamımız da geldi inşallah çabuk uyum sağlarlar..
Bu sene Fenerbahçe ve Beşiktaş çekişir diyen arkadaşlara katılıyorum, Fenerbahçenin avantajı geçen seneden kadrosunu (PVH ve Serhat dışında) koruması ve Appiahı tuzlu bir fiyata da olsa alarak ortasahasını güçlendirmesi.
Öte yandan Beşiktaş geniş kadroya, takımı tanıyan Rıza Hocaya ve Fenerbahçeden hiç de aşağı kalmayacak yıldızlara sahip. Hele yedek kulübesine bakarsak fark attığını görebiliriz. İki takım da oturmuş bir futbol sergilerse gerçekten zevkli bir ligin geçeceği kesin. Elbette ki Ölüsü şampiyonluğa oynayan Galatasarayı da unutmayalım.
Ligin kaderini Fenerin kare ası Alex-Appiah-Anelka-Aurello ve Beşiktaşın yıldızları Ailton-Pancu-Youla-(hadi bu da sürpriz olsun:))Kleberson un performansları Belirleyecek.
Kalbim ve mantığım Beşiktaşın mutlu sona ulaşacağını öngörüyor.