japonya milli takımını açmak için naapmalıyım
Printable View
japonya milli takımını açmak için naapmalıyım
Abi cok sagol guzel bir paylasim... Bunu ariyodum bende...
bunu nasıl 7.0.2 ye uygulayacağız..bende yeni yamda da böle gözüküyor bunlar...
çok teşekkürler almanya ve hollandasız fm nin tadı çıkmıyodu(ss)
arkadaşlar 7.0.1 ken oyun byrada ki öneri uyguladım bu iki takım için düzeldi 7.0.2 kurduktan sonra tekrar bozuldu tekrar yaptım aynı uygulamayı ama bu sefer düzelmedi neden böle oluyor bi çözüm yolu var mı bunun??
7.2nin içindeki db'ye yapıştırcan
ewet aynen benimde 7.01 ddeyken çalışıodu ama yenisini kurudum onda çalışmıyor
arkadaşlar merak etmeyin kurulu oyundada bir süre sonra milli takımlar geliyo yeni oyun kurmaya gerek yok yani
cok saol
|D
ya bu duzeltmeyi 700 icindemi yapcaz yoksa yukledigimiz patchlerin 702 vea 701 icinde yapcazmi?
Soruyu biraz açarmusun
ya diyorumki hani yeni updateler yaptik 702 ve 701 gibi//bunlarin icindeki dosyayami yapcaz bunu yoksa sadece 700 icine yapsak yeterlimi??
702 kLasörünün içinde yapıcaksın.. o zaman düzeLiyor ve yeni oyun acmanıza da gerek yok .. actığınızda save Li dosyanızı düzeLmemis gözükebiLir ama daha iLk miLLi macLarda hoLLanda ve aLmanya oyuncuLarını seçtiğinde normaL oyuncuLar çıkıyor..
ya abi ben anlamadim notpad ile acmak ne demek ki
ARkadaşslar Takım oluşturabiliyormuyuz???
Arkadaşlar ben editörle bir düzeltme yaptım ve kaydettiğim zaman kendi adımla kaydettim.Oyunu kurarken kendi editörle düzeltme yaptığımı seçtim ve oyunu kurdum bu almanya ve hollanda sorununu düzeltemiyorum çünkü:benim editörle yaptığı değişiklik yeni ibr dsya olarak yok sizin dediğiniz yerde.Orda sadece 700 ve 702 var bunları yaptığımda benim oyunuma etkisi olmuyor çünkü:bunlar dan biri oyunun orjinal hali diğieride 7.02 yaması.Ben şimid editörle düzeltme yaptığım oyundaki alamanya ve hollanda sorununu nasıl düzeltebilirim.
saolun oyun bir saçmalıktan kurtuldu
lnc içindeki tüm dosyaları silerseniz de çalışıyor, uğraşmayada gerek kalmıyor , bütün saçmalıklar gidiyor:)
arkadaslar bendede olmuodu bu
D:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db\702\lnc\all
burdan fake dosyasina girip eray dengiz arkadasimizin verdigi kodlari yazin bende oldu ii oyunlar
Evet doru silincede işe yarıyor.Ama her ihtimale karşı sildiğiniz dosyalırın yedeğini alın.
Arkadaşlar Almanya ve Hollanda'dan başka oyuncuları açılmayan bi sürü ülke var.Aynı kodları o ülkeler için de kullanırsak sorun giderilebilir mi?
sağol kardeş süper oldu eskiden o neydi öyle koca almanya milli takımında sıfır adam:D