işte bu süper.....
benim istediğimi tam 12 ten vurdumuz(/h) (/h) (/h) (/h) (/h) (/h) (/h) (/h) (/h)
Printable View
işte bu süper.....
benim istediğimi tam 12 ten vurdumuz(/h) (/h) (/h) (/h) (/h) (/h) (/h) (/h) (/h)
guzel ozellikmis
kardes ellerine saglik
saolsın kardes
süper birşey oldu emeğe saygı ellerine sağlık
güzel bir yenilik...
nasıl iptal ediliyor
faydalı bilgi, teşekkürler.
saolasin coook ii olmus
sağolasın burak çok faydalı bir çalışma olmuş.yalnız bende oyuncunun idol seçmesi için gerekli olan secenekler yok yada ben görmedim.diğer antrenör önerme,yada oyuncu önerme gibi secenekler oyuncuyu medyaya övme ve tatile gönderme secenekleri var ama onları göremedim bi türlü :(
valla ben mehmet sedefe deli ibo ornek olsun dedim. mehmet sedef ibodan daha ii oldu hahaha
bunlari biliyodum ama yinede ellerine saglik diger arkadaslara faydali olacaktir..
emre colagi hasan a verdim bakalim nasil olacak iyi oldu bunu ogrendigimiz saolasin;;)
Bazı oyuncularda gözükmüyo.Ben yeni gelenlere baktığımda gözükmemişti.Ayrıca almadığımız bir oyuncuyla ilgilide yeni birşeyler var galiba.Onların çevirisini göremedim.Ben göremediysem özür.
arkadaslar hos guzelde oyuncu genc oyuncuyu calistirtmasini nasil biraktiracagiz bu arada burak calisma mutisssssssssssss
Çok güzel bir araştırma olmuş. Tebrik ederim. Teşekkür ederim :)
saol arkadaas baya ise yarior
saol çok işe yarıyo
Çok güzel bir paylaşım teşekkürler
çok süper bişimiş hemen deniyorum...
fm günden güne kendini yenilio yine harika bi özellik çıkartmış oyuncuları eğitmek için çok teşekkürler sigames yaptığın yeniliklerle oyundan kimse kopamıo :D
helalsin hocam saol bu çok güzel bir özellik..!
cok tesekkurler ellerine saglık
bı sorum olcak ne kadar zman ıcınde o ozellıklerı kazanıyor
valla bunu öğrendiğim çok ii oldu sağolasın
tutor olayı işe yarar genelde ama kazmalara fayda etmez zaten
Rest bölümünü yazmamışsın Burak :)
aynen ya rest bölümü nerde?
çok ii de ben de oyun Türkçe en üstte dediklerinin de Türkçe'sini izah etsen çok ii olur
daha yeni öğreniyorum:D
Bide yeni bir genc oyuncu aLdıysanız onun stiLi kime benziyorsa onun eğitmesi daha sağLıkLı oLuyor .. meseLa ben nizamettini aLdım manisadan..adamda burakLa benzer yapıda yazıyordu ben gittim deLgadoya caLıstırdım hic özeLLik kazanamadı ama burak caLıstırınca bütün özeLLikLerini kaptı bunLarada dikkat etmek gerek
bana oyuncu oner diorum onermio naapcam
ben üçüncüyü kullanıyordum.. bundan böyle birinciyi de kurcalarım :) sağol
tsk ederim cok faydali oldu
çok güzel bu yaw ümit karan özgürcana ders veriyo mondragon serkan kırıntılıya ders veriyo song serdar kesçiye ders veriyo:)
18 yaş paf kadrosuna geliyorum oyuncunun üstüne tıklıyorum player interaction diye bir şey (bende oyun türkçe nerde bu) yardımlarınızı bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
buldum sağol beylerü
Bura Kardes Cok Saolda Bunun Resİmlİ Anlatimi Yokmu Kardes Ya...
Genc Oyuncuyu Oyuncu EtkİleŞİmİne Gİrİp Sag Alttan Oyuncu Secerekmİ Egİtİm Almasini Sagliyoz???
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ok Kardes CÖzdÜm Olayi Saolasin...