Tüm çalışmalarınız süper elinize kolunuza sağlık:)
Printable View
Tüm çalışmalarınız süper elinize kolunuza sağlık:)
çok teşekkürler.şimdi indirip yüklüyorum.
arkadaslar soylediklerinizi yaptim o dosyayida sildim ama ben yinede goremiyorum fotograflari o sildigim dosyada tekrar cikiyor yardim edermisiniz lutfen
footballmanager 2007 içindeki bütün klasörleri sil.herhalde settingsi silmene gerek yok. oyundan cik tekrar gir. turkce yamalari kullaniyorsan saatin yanindaki simgesine sag tus yap kapat hepsi bu.
Umarim bana yardimci olacak biri cikar...
Ben orjinal oyunu aldim...
Oyunu oynamaya basladim ve bu paketleri gordum...Hepsini tek tek yukledim dediginiz sekilde ve oyunu acip save ettigim yerden devam etmek istedim...Oyun acildi fakat yukledigim hic bir sey gozukmuyor
Bu yukledigim seylerin aktif hale gelmesi icin yeni bir oyunmu acmam gerek yoksa paketleri yuklemeden once kaldigim oyuna etki edemeyecekmiyim bu yukledigim seyleri
tebrikler diyo ama dosya inmiyor yardımcı olurmusun ?
teşekkürler çözdüm sorunu SP2 yüzünden dosya otomatik indirmiyomuş daha sonra izin verince indirdim emeğinize sağlık
acemiyim mazur gör paketi kurdum ama yeni oyun açarsam mı geçerli olacak ? önceki oyunumda fotolar görünmedi
Hayır kayıtlı oyunda da görünür. Şu işlemleri yaparsan görebilirsin;
"premiership" adli dosyayi tiklayin ve yükle tusuna basin otamatik olarak yüklenicektir.. Çalismamasi durumunda "C:\Documents and Settings\....\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007" Klasörünün içinde bulunan "cache" adlı klasörü silin. Noktalı kısıma (\....\) kendi bilgisayarinizin adini yazin örnek: sekopej gibi.
oldu teşekkürler +rep. yöneticiye rep biraz ilginç oldu ama :)
sizin bu çalışmalarınızın karşılığını nasıl verecez bilmem??
ya ben indirdim yukledim ama bi turlu ve yeni oyun actim manchester united oldum ama hic birinin resimleri cikmadi ne yapmam lazim dersiniz o cache dosyasinida aradim ama oyle bi dosya yok
yok oda olmadi cache diye arattim gitti counter strike in cache sini buldu :S
arkadaslar bende rarli dosya calismio..bozuk dio..neden olabilir
cok cok tesekkurler....
kardes inmiyor yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar bu patchler savegame lerde çalışıyormu ?
eline sağlık kardeş
yüklemede "premiership" adli dosyayi tiklayin ve yükle tusuna basin otomatik olarak yüklenecektir "demişsin bi düzeltme yapıyım yüklemede oyunu nereye kurduysanız o harddiski seçin demeyi unutmuşsun galiba ben ekliyim dedim.
tekrar eline yüreğine sağlık.
ellerinize emeğinize sağlık teşekkürler
emeğinize sağlık. ben bişi sormak istiyorum. bizim bulduğumuz herhangi bir futbolcu resimlerini 95*95 ve PNG formatında olmak üzere kendimiz ekleyemez miyiz? ben ekledim fakat hala eski resimler görünüyor.ne yapmamız gerek?
GüzeL ÇaLışma..:)
ingiltere iyi oldu bulduğum...sağolasın...
tesekkürler her zamanki calısmalarınız gibi süper sagolun
Çok teşekkürler hemen indiriyorum...
cok saolun
ya gizli dosyalrı nerden göstecem ya
ellerinize sağlık.
Abi ellerine sağlık güzel olmuş da Joe Cole'ü unuttun herhalde bi o yok
eywallah super calısma
çoook çook tenkyu ındırıom sımdı:D:D
ya bu yuz paketlerını ındırdım ve application ıcındekı fm2007 nın ıcıne attım oyunu acıyorum olmuyor sonra ceche ısımlı dosyayı sılıp tekrar acıyoruum ama yuz paketlerı gorunmuyor dosyanın ıcınde yuz paketlerını gorebılıyorum fakat oyunu açınca goremıyorum acaba baska bıyere daha yuklemem gerekıyor mu bu yuz paketlerını cok acele yardımcı olursan sevınırım bu konuda iyi calısmalar....
super be calismalarin devamini dilerim
Teşekkürler.