vay be abi dakika dakika
Printable View
vay be abi dakika dakika
Cok gol kacirdik. Hele Ilic ile Carrusca sac bas yoldurdu. Ayhan sut konusunda kendisini gelistirmeli. Cok kacirdi. Hakemin bugun galiba basi donuyordu. Neyse... Sonucta kazandik. Tum oyuncular gayet iyi mucadele etti
Bu arada bizim Turksportallı aslanlar da ligde ilk GALİBİYET i yaşadılar sanırım :D
Kral yine sahneye cikti maci kazandik
Ilk yari pozisyonlari degerlendirseydik bu mac 5=0 biterdi
iki takimda iyi mucadele etti
savunmada fazla aciklarda vermedigimiz icin mutluyum
Kralda niye ona kral dedigimizi ispatladi
eray ve diger arkadaslar mactan mutlu doncekler
iyide bizimkiler gittimiki maça ben konuyu göremedimde ondan soruyorum
Gittik tabi.. ve bu sefer uğurlu geldik.. Biz zaten hep uğurluyduk ama takımda şans yoktu.. İşte Kralımın gücü, işte MÜKEMELL TARAFTARIN gücü!!
Taraftar bugün harikaydı.. Biz bile ilk defa susmadan maç izledik.. 4 kişi olmamıza rağmen hep ayaktaydık.. Taraftar bir harikaydı..
Hakeme gelince.. Hayırlısı olsun kendileri için.. Maşallah süper maç yönetti allah herkesden bu hakemi korusun..
eray niye herkesten korusun bu hakemin isteyeni çoktur :D
işte Böyle Oyuna Can Kurban yaa :(
Hep Böyle oyun istiyoruz..
hakan her zaman 60 veya 70ten sonra girmeli
Oh be en sonunda bi galibiyet alabildik;)
Bu carrusca kaleye şut çekmiyor topu kesiyor:D
Şaka bir yana iyi aslında bize iyi top kesen adam lazım kanatlardan.Ben en çok ayhanı beğendim özetlerden izlediğim kadarıyla.
ayhan inanılmaz çok top kaybetti bence en kötüsüydü sahanın :D
Takım yavaş yavaş oturuyor. Burağın dediği gibi Hakan geçen sene ilk yarıda olduğu gibi 2.yarı girip oyunu kurtarıcı olmalıdır. (Dipnot, 4 golü kaldı)
Ayrıca, Ümit Karan tek forvet arkasında İlic gibi bitirici bir adam bunların yanında Arda ve Carrusca gibi iki serbest adam oynamalıdır. Bu maçta olduğu gibi. Bunların arkasında İnamoto ve Ayhan. İlerleyen zamanlarda Ayhan'ın yerine iyi bir transfer yapılılabilir. Ayrıca Cihan sol kanatta oynamaya başladı. Bazı hataları oldu ama iyi top kesti. Ayrıca Arda 2.yarıda 60.dakikadan sonra her maçta düşüş gösteriyor..
Şimdilik bu kadar. Kısacası artık galibiyet serisine başladık. Harika oynuyoruz. İlic gibi bir yıldızı iyiki zamanında almışız..
Özetlerde hep çalımlarını top çalmalarını gösterdiler ayhanın.Rejidekiler ayhanın tanıdık heralde:D
valla çok güzel maç oldugenelde galatasarayımızın üstünlüğü vardı ama gol kaçırma hastalığımız devam ediyor ümiti tek forvet yetersiz buldumyanına biri olsa çok daha faydalı olabilir.kazanmamız çok güzel oldu.carruscayıda çok beğendim hep oynaması lazım...
Video goruntuleri var/ hadi bakalim buna ne soyliyceksin.Konuyu dagitmayalim :D msne gel :D
Galatasaray'ımızı tebrik ediyorum :) Maçı izleyemedim maalesef :( Ondan dolayı maçla ilgili yorum yapamacağım.
ya o kadar iyi olmasak da yendk tebrkler ama arda ikinci yarı çok kötüydü carrusca çkmamlıydı ve inamto 3 güzle harket yapt tüm maç boyunca bnce volkan gitmemelydi ya o daaa iiyiydi
ii o zaman galibiyetler serisi başlar
galatasaray benim dedigim gibi galibiyetler serisine basladi,ve galatasarayi artik fenerbahce macina kadar kimse durduramaz,fenerbahce macindada herkes görecek galatasarayin gercek gücünü.
4 gol egale 5 gol rekor ;;)
KRAL HAKAN Gerisi Yalan
Inamoto hiç mücadele etmiyor top geliyor kendisine pasını atıyor boş alana kaçıp adama yardıma gitmiyor, Chelo'da teknik ama o da mücadele etmiyor sahada çok iş yapmasına rağmen geziyor gibi görünen Ilic bile ikili mücadelerden hiç kaçınmıyor (Ilic'in yedek klübesine giderkenki görüntüsüde güzel bi estantene oldu :) )
Taraftarda yine süperdi "Tek Yumruk Tek Yürek"
cimbom bundan sonra toparlanma dönemine girdi. artık kolay kolay puan kaptırmayız. hakan'ın girer girmez golü bulmasıda hem takım, hem de kendisi için büyük moral oldu. sırada rize var.
bence değinilmesi gereken başka bir konu var ... lig başlamadan önce en iyi forvetler galatasaray da, galatasaray a forvet gerek yok dedik ama çok pozisyona girip %100 lük pozisyonları cömertce harcıyoruz... bu kaç maçtır böyle devam ediyor ... buna bi çözüm bulmamız lazım ... ya golcülerimizin formu düşük ya da geçen sezon formları çok yüksekti ....