hocxam gelecekte en ii sag bek vanden borre oluo bu oyunda simdide kaldirir senn takimi bnce
Printable View
hocxam gelecekte en ii sag bek vanden borre oluo bu oyunda simdide kaldirir senn takimi bnce
Dani Alves,Belleti ve Rafinha'yı öneririm.Bunlar çok iyi oyuncular ben aldım ve hepsi mükemmel oynuyor.Bunlardan en azından birini almaya çalış.Güven bana çok iyi oyuncular.;)
Dani Alves,Belletti,Rafinha.Mükemmel oyuncular.Güven bana.;)
eboue bence çok iyi o bölgede
rafinha ii dir serkan balcıda ii ama
bence de kesinlikle zambrotta yada sergio ramostan birini al cok isine yararlar hem cift mevkide de oynatabilirsin
ramos cok agresif bir oyuncu her maçta kırmızı goruyo zambrotta da yaslı
rafinha,hamit altıntop,önder turacı
evet hamit te iyyidir
muslu tabiiki
kesinLikLe Lahm
dani alves
off dani aLves mutismis :mrgreen: boshweR Lahm i sn dani aLves i aL (: (:
Danİ Alves Tabİkİ
george lucas
Cicinho Cicinho Cicinho
ıraloa arkadasım ispanyol cok iyi bi adam ofansı ve duran topları cok iyi ayrıca yeni pozisyon atremanı ile AMR de oluyo
dani alves-sevilla ---muhteşem---
dani aLves & Vanden Borre
söylemişmiydim acaba :::::muslu nalbantoğlu
Dani Alves
bence rafinia yı al kardeş shalke den..ben gerçektede çok beyeniyorum bu çocuğu çok süratli ve çok güzel ileri çıkıyor zaten önünde de harika adamlar oynuyo chelsea de...
Dani Alves
Christian Zaccardo
Antony Vanden Borre
Iraola
Philip Lahm
Cicinho Bunlarin hepsi chelsea de rahat rahat oynar
Vanden Borre we Ratinho gerçekten süper 2side ayrıca Roandl Zubar da o mevkide oynayabiliyor bu 3 ü en iyisi
cihan haspolatli tabiiki
orhan' laf yok.benim sol bekte o oynuyor =)
dani alves,zambrotta,ramos,
rafinha lahm carlinhos
Öcenlikli Dani Alves.
Sonra Lahm. Ki pahalı olabilir bunlar. Ne kadar paran olsada çouğunu defansa harcamak istemyebilrisin.
Onlar olmassa, Cicinho, VandenBorre yada Ratinho.
bence yine fm 06 da olduğu gibi dani alves adam transfer ücreti rekorları kırıyor onun dışında paulo ferreira da baya iyi
En iyisi dani alves ötekilerde iyi ama dani alves kadar değil.Dani hem genc bi oyuncu.Onla oynaması daha zevkli gelişiyor cunku surekli.
çok defansif bişey istemiosan dani alves derim başka bişey demem
Eduardo Ratinho..
Vanden Borre & Danİ Alves
bence zaccardo veya daniel alves den birini almalısın
vanden borre süper bi adam pişman olmazsın