hagi yi tek geçerim...birde fifa2006'da classicworld takımına türkiyeden hagi var...:D:D
Printable View
hagi yi tek geçerim...birde fifa2006'da classicworld takımına türkiyeden hagi var...:D:D
Les Türkiye'ye geldiğinde nerdeyse sıradan bir oyuncuydu.Quote:
Originally Posted by m_ulu85
tartışılması bile garip...tabi ki HAAAAGGGİİİİİİİ
prekaziiii
Gheorge Hagİ
1 milyon kerede bana bu soru sorulsa cevabım hep aynı : Georghe Hagi
Bir Fenerbahçeli olarak her ne kadar pek sportmen olmasa da şimdilik Hagi ...
Tartışmasız Hagi'dir...
arkadaşlar bu arada sorayım hagi hangi takımdan gelmişti Gs ye bide ne kadar para ödenmişti bilen varmı?
real madrid ten geldiğini biliyorum ama bonservisini hatırlamıyorum...Quote:
Originally Posted by hucar17
bu sorunun tek yaniti Gheorghe Hagi..
Hagi Galatasaray'a real'den degil barcelona'dan gelmisti. vakti zamaninda 95 milyar lira ödenmisti, öyle hatirliyorum.
Türkiye Liginde gelmis gecmis en iyi yabanci
Kaleci: Harald Schumacher, Goran Simovic, Taffarel
Defans: Gheorghe Popescu, Okechukwu Uche,
Ortasaha: Gheorghe Hagi, Cevat Prekazi, Agustine Okocha
Forvet: Roman Kosecki, Daniel Amokachi, Thorsten Gütschow
Bunlar hatirladiklarim ve aklima gelenler su an...
Tabi Malatyasporun Brezilya Milli Takimindan getirdigi 3 oyuncuyu da yazmak lazim ama adlarini hatirlamiyorum yasin yetmiyordu daha :)
ha kalecinin adi carlos du... ;)
türkiyeye gelmiş en iyi kaleci bence ilie datcu dur...
GHEORGHE HAGI
benim gözümde maradona ve pele ile birlikte Dünya'ya gelmiş geçmiş en iyi futolcudur Hagi..
o kadar da değil ya dünya da daha ne oyuncular var...Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
Quote:
Benim gözümde..
beyler prekazzi diyorum başka bişi demiyorum
Valla bonservis ödenmedi sanıyorum, ancak yılda 3,5 milyon dolar alıyordu onu biliyorum.Quote:
hagi , popescu we taffarel o zamanlar bi çok avrupa yıldızından fazla para alıyodu gs den
bence de hagi....
Tabii ki CİGA yanii George HAGİ
hagi hagi hagi ne diyelim bizim takımada gelmediki şöyle bir oyuncu
uğraşıyoruz ailton youla pancu vs.
kesinlikle Hagi bi klasikti ama oyuncuları kariyeri olup olmadıgına gore sıralamayalım.Hic mantıklı deil.su an icin alex te cok ii bir yabancı oyuncu kariyeri olmasa bile.
Hagi şüphesiz bir klasik... Ama Amokachi yi de unutmamak gerekir...
Kesinlikle Hagi.
Kesinlikle Hagi.:)
GHEORGHE HAGİ
Bursaspor''da timsah yürüşünü başlatan MUSİSİ
Yanlış hatırlamıyorsam öldü galiba.Allah rahmet eylesin.Quote:
Originally Posted by bursa_mc
Evet malesef.:(Quote:
Originally Posted by Berkaiser
yaw arkadaslar bu konu baya bi uzadı sanırım oyuncuları kariyer olarak ele almayalım oyun bakımndan alalım bunun sonucundan da hagi türkiyeye gelmiş ve en fazla verim saglanmıs oyuncu ama kariyerinde barca ve real olması onun kariyerli olmasını saglamaz ve ii bir kariyeri olsaydı (GALATASARAYA GELMEDEN ÖNCE) barca ve real bırakırmıydı yapmayın gözünüzü seviim Alexte Parmada oynamıstı bi zmanlar kariyere bakılacaksa Carewde Valencia,Ailton Schalke, Kleberson Man Utd,Appiah Juve dimi yane kariyer katmayalım işin içine
hagi türkiyede gelmiş geçmiş en iyi ve tek yabancııı
Hagi bence
Hagi çok iyi bir futbolcuydu; fakat diğer oyunculara haksızlık etmiş oluruz.
Anelka, Real Madrid, Arsenal, Liverpool ve PSG gibi takımların formalarını giydi. Hagi ise Barca ve Real Madrid. Kariyer kıyaslıyorsak eğer, Anelka'nın kariyeri daha fazla...
Carew ve Kleberson da kariyeri olan futbolcular. Aynı şekilde Ortega da öyle. Ortega, Arjantin'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri...
Hagi Türkiye'de uzun yıllar oynadığı ve oynadığı süre içinde GS'nin Avrupa'da şampiyonluklar kazanması, onu Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ünvanını kazandırmıştır.
Tabiki HAGİ
http://www.bursaspor.net/balic.jpg
elvir baliç
Elvir Baliç -->> Keşke Bursaspor'daki gibi istikrarlı olabilseydi.
***Bursaspor'da yıldızı parladı. O muhteşemdi.
***Türkiye'de hala rekoru kırılamayan 10 Milyon Dolar ile Fener'e transfer oldu. Çok iyi performans sergiledi.
***Fenerbahçe'den iyi bir rakamla Real Madrid'e gitti, sakatlandıktan sonra tutunamadı.
***Galatasaray transfer etti. Artık yaşlanmaya başlamıştı :(
***Son olarak Konyaspor'a gitti ve futbolu bıraktı.
eğer türkiye'ye gelen gelmiş geçmiş en iyi oyuncuyu soruyorsanız Anelka'dır. Çünkü anelka Türkiye'ye gelen en tanınmış futbolcudur.ama Türkiye'de en iyi performansı göstermiş oyuncu kimdir derseniz o hagi'dir.
kesinlikle hagi
şota ve hagi
+1963 ;;)Quote:
Originally Posted by teamsah
_______ve HAGİ
Stephen Appiah