Gerets iSTIFA
yönetim istifa
taraftarlar gitmeyin maclara
yönetimin akli sonra gelir basina.
ulan bu galatasaray insana siir bile yazdiriyor.ISTIFA GERETSSSSS ULA NEREDE OTURUYON SEN,BELCIKADAKI EVINE BOMBA KOYACAM
Gerets iSTIFA
yönetim istifa
taraftarlar gitmeyin maclara
yönetimin akli sonra gelir basina.
ulan bu galatasaray insana siir bile yazdiriyor.ISTIFA GERETSSSSS ULA NEREDE OTURUYON SEN,BELCIKADAKI EVINE BOMBA KOYACAM
abi bu kadar da olmaz ya puan kaybı yapmak için özel çaba sarfediolar sanki
bu arada necati napsın bu maçta carrusca lazım bize
Yönetim istifa kısmına katılıyorum ama geri kalanları kalırsa sevinirim.
%100 golleri kaçırmayan İlic bomboş kaleye atamadı, demekki bugün şanssızsız..
Kesinlikle necatinin girmesi lazim ne carusca si allah askina yaw............. cunku hasan ve arda iyi oynuyor
gs çevirir bence
suna bak frikik oluyo,topun basina hasan geciyo,b.k gibi orta aciyo.bize bir frikikci lazim
Daha ilk yarı bitmeden yeniliyoruz yaa hemde rizeye hemde 2-0 olacak sey deil yaa
iliç 2-1 yaptı
Deminden beri okuyorum yazdıklarınızı, kendi kendime bekledim, şimdi baktım golü attık.
Demekki ne diyoruz? Maç 90 dakika..
Gerets'in kafası 30.dakikadan sonra akıllanıyor, Necati girdi, bu maçı alırız.. (Yine diyorum, yine diyorum..)
allahhhh beeeee goooooooollll kocumsun be ilicccc,gerets sonunda akillandi,aldi necoyu oyuna gol geldi.oh bee insallah maci kazaniriz
necati benim gözümde sempatizisini kaybetti kabze yokmu yazık ona necatiden çok daha güzel oynuo bu çocuğu kaybetmek üzereyiz
demiştim gs çevirecek diye
Maçın ilk yarısı bitti, eğer defansımız ve ön liberolarımız biraz görevlerini yapsalardı bu maçı 3-0 önde kapatırdık. Önemli değil, ikinci yarıda bu maçı 3-2 veya 4-2 alacağımıza inanıyorum.
Gerets'den bu saatten sonra teknik direktörlük adına sadece oyunu biraz okuduysa, kanatlara, duran toplara ve uzaktan şutlara daha fazla ağırlık vermesini istiyorum. Attığımız ve kaçırdığımız 2 tane net posizyonlardan biri, uzaktan şut ile diğeri ise yapılan kanat ortalarıdır.
En başından beri Gerets kendi sahamızda ve deplasmanda, Türkiye şartları içinde 2 forvet oynamak zorunda olduğunu yavaş yavaş anlıyor. Ayrıca zamanında Saidou'nun hakkını yedik, şimdi onu mumla arıyoruz, Saidou bugün Galatasaray forması giymiş olsaydı bu 2 golüde yemezdik.
Neyse geçmişi unutalım, geleceğe bakalım, bu maçı çok ama çok rahat kazanırız / kazanmamız lazım..!
çok rahat kazanamayız eray abi abartma yav kazanabilirsek bu bizi mutlu eder
Ağır zemine rağmen iyi mücadele ediyoruz
yanlış anladın dediğimi maçı çevirmemiz çok kolay olmayacak muhtemelen rize çok fazla kapanacak ve kontralarla kalemizi yoklayacak eğer bu kontralara tomas ve song iyi müdahele edemezse yenilme ihtimalimiz bile var
Arda ile sol kanattan korneri kullandık savunmada Tjkizu topu uzaklaştırdı
maç böle devam etmemeli gerets oyuna müdahele etmeli carrusca artık oynamalı en azından taze oyuncu olur
ne yaptın arda yaa topu öldürdün cok net pozisyon kactı yaa
gerets derhal carrusca ile hasan kabzeyi almali.hakan ile hasani cikarmali
arda çok fazla oynadı yoruldu artık dinlenmeli bir maç olsun arda yedekte oturup dinlendirilmeli bölece carruscayı da tekrar izleme fırsatı buluruz
bu arada gerets e ve bazı futbolcularımıza RTE nin sölediği sözden esinlenip birşey sölemek istiorum
GALATASARAY YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR
arda cok pozisyon kaybetti
dakika 76 oldu böle bitmez insallah atarız
Böyle bitsede sağlık olsun, kaç haftadır böylesine zevkli bir mücadele izlemiyordum ama sağolsun Digitürk'ün sinyal seviyesi denilen haltından dolayı artık izleyemiyorum.. :)
Arda gerçekten süper oynuyor.. Göze hoş gelen futbol oynayanları her zaman sevmişimdir..
Maç nasıl gidiyor arkadaşlar izleyemiyorum da
allahım adam songu oyundan çıkardı ya okanı niye aldın bari carruscayı alsaydın
akıllı bir menajer okanı oyuna almaz alırsa carruscayı alır ayrıca sölediğin şeyler tahmin edilebilecek şeylerdi gerets hasan kabze-necati arasında tercih yapacaksa necatiyi seçiyo
Bitti mac yaaaa
Gecmiş olsun
3 Dk uzatma...