ya arkadaslar antrenman programı nasıl uygulanıo yardımcı olursanız sewınırım
Printable View
ya arkadaslar antrenman programı nasıl uygulanıo yardımcı olursanız sewınırım
ya nerde bu serhat antremanın linki deli olacam şimdiii
Kendimin oluşturduğu bir antrenman prog var aynı zamanda serhat ant uyguluyorum.Ancak bir sorum var hafatada ortalama 2 maç oynadığımızda sorun yok ancak devre arası geldiğinde maç trafiği azalınca aynı antrenman programılarında sakatlıklar artıyor.Bunun bir çözümünü bilen arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim.
Kendimin oluşturduğu bir antrenman prog var aynı zamanda serhat ant uyguluyorum.Ancak bir sorum var hafatada ortalama 2 maç oynadığımızda sorun yok ancak devre arası geldiğinde maç trafiği azalınca aynı antrenman programılarında sakatlıklar artıyor.Bunun bir çözümünü bilen arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim.
pardon 2 defa gitti
cok saol kardes
beyler 2007 bursaspor a taktik otutturamiyom sizce ne yapayim
ustte verdiğim link serhat antreman programı güle güle kullanın
bana herkesi ronaldinho yapan bi idman düzenlemesi lütfen acil !!!
slm arkadaşlar ben bu fm bi türlü çözemedim hangi takımı alsam yarım sezon sonra kovuluyom ingilizcemde iyi çözüyorumda cm serilerini fm serilerini aldım açıklamaları tattikleride uyguluyorum. sadece antreman bölümüyle fazla uğraşmıyorum ondan olabilir mi acaba. yardımlarınız için teşekkürler
serhat anteramann..????
arkiler biz nasıl antraman yaptırcaz ya yani antreman yapıyolar ya onlşarı bzde izliyebiliyormuuyuz
;) :cool: ya kardesler bana iyi guzel bır antreman programı soylermısınız sımdıden cok saolun
oyuncuların özelliklerinin düşmesi strength ve aerobic kısmının fazla tutulmasından mı kaynaklanır.
indirilmiyor beyleer
allah aşkına şu serhat antremanın ölü olmayan bi linkini yazarmısınız acil
Sevgili arkadaşlarim bana premier ligde guzel işleyen oyucularim ozelliklerini geliştiren (ozellkle gençleri 18-24) bir antreman programi varsa tavsiye edebilirmisiniz.
serhat antreman programı nerede arkadaslar? Cahilliğime verin
her şey iyi güzel de serhat kim taktik nerde link nerde???
sa beyler valla ben 7 yildir fm cm oynuyorum bi 2005 te biraz antrenmanla cok ilgilenmstm ama dierlerinde ztn detayli diildi antrenamnlar bakin en iyisi futbolculariniza mevkisine gore antrenman yaptirmak ben oyle yapiyorm psv ye drogbayi aldim bi sezonda avrupa dahil 54 macta 57 gol atti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
devami cunku beyler ornegin futbol oyuncusuna defans veya kaleci oz. calistirmanin anlami yok forvet oyuncuna son vuruslar calistir atak calistir birazzda fitness bomba gibi olur
allah askina biri su serhat antremaninin linkini versin rica ediyorum
arklar genç slavkovskiyii yetiştirmek istiorum nası bi prog uygulayım
bu antrenmanın bir ss i yokmu bir koyun da görelim nasıl bişi olduğunu
Serhat antraman programinda sakatlik problemi oluyomu?
ya Mİllet, Şu Serhat Ant. Prog.nin Lİnkİnİ Koysaniz Da Herkez Baksa!!!!!!!!!!!
eeet serhat antremanı serhat antremanı her yerde yazıosunuz antreman paketını bı ınıdremedık walla:(
koysanınzfda lınkı ındırsek
genclere idman programi yaparken sagliklarinin artmasini nasil saglayabilirim. yardimci olursaniz sevinirim.
ben hala hileli ant. programı arıyorum ne zaman yapılcak acaba yada yapıldıda benmi bulamadım..
ya 4 sayfadir herkes serhat antrenman programini ariyo ne kadar ilgisizsiniz ya koysaniza abi su programi suraya kimse kimsenin dedigini okumuyo mu ya...
bana da lazim yiyecem kafayi ya hadi lutfen artik... :D
Hileli antrenman var mı bu arada burdaki hileli antrenman kolpa :D
ya bi antremanmı yapamıyonuz:) indirdim geçende bi program ama kuramadım bende kafadan yaptım Tuncay ilahların topçusu oldu:)
Beyler cok ıyı dıyebılecegınız bı ıdman bana tavsıye edermısınız? ındırebılecegım lık varmı yada?
şu serhat antreman programı diyenler ya kafa yapıo yada kıllığına linkleri koymuyorlar, arkadaslar bu programı kullananlar upload etsinde bizde bakalım
indirdikten sonra nasil kulaniyoz
ne olur
bisey
yazin
beyler