bence berabere bitecek
Printable View
bence berabere bitecek
Bence beraber biter.
fenerbahçe alır gibime geliyor...
trabzon un 3 puana daha cok ihtiyacı var trabzon yenilirse kume dusme potasına geriliyecek.bence ya trabzon kazanır yada berabere biter
Trabzonspor Derbilerde olan gücünü gösterdi fenerbahçenin her takımı yenecek diye bir kaidesi yok trabzonsporun oyunun başlarında hızlı oynaması fenerbahçeyi şaşkına çevirir adamların ayakları dolanır bu durumdan fenerbahçenin rakibini küçümsediğini düşünüyorum ama 90 dk sonunda gülen tarafın trabzonspor olacağını söyleyebiliriz (tahminim)
Skor: 1-2 Fenerbahçe alır maçı :)
haydi trabzonspor bugün bütün galatasaraylilarin,besiktaslilarin da gönlü senin kazanmandan yana.gs ve bjk maclarindaki gibi iyi oynarsan fb macinida kazanirsin.
Bende Trabzonun kazanmasını çok istiyorum.Yürekten destekliyorum bu gün.
Ama berabere gibi geçiyor.Allah büyüktür...
Vallaha içimdeki ses benden bağımsız hareket ediyor yaw.:D
En iyi ihtimal Trabzon, en kötü ihtimal berabere kalırsa çok sevinirim..
Fenerbahçe, moralli ve yorgun bir maç çıkaracaktır, Trabzonspor, moralsiz ama bi o kadar tempolu bir maç çıkaracaktır.
Enterasan bir maç olabilir, gözümüz kulağımız bugün Avni Aker'de..
Bence Fenerbahçe,Palermo'ya karşı kazanmanın verdiği rahatlıkla oynayacak,rakibi ise son haftalardaki kötü gidişine dur demek için ve Galatasaray,Beşiktaş... için oynayacak.
Maç berabere...
trabzon öne geçerse galip bitirir ama fener önce başlarsa işi kolay olmas en azından berabere biter
Ya Trabzon , Ya Beraberlik Diyorum :)
Maçın Başlamasına Artık çok kısa bir süre var..
trabzon maca cok hizli basladi.gercekten daha 50.saniyede trabzon bir gol kacirdi.fb bu macta cok zorlanacak.
Karşılıklı ataklar olmaya başladı maaçta dk 9
Trabzonspor'dan 2 Fenerbahçe'den 1 atakdan yararlanamadı..
Trabzonspor defansında açıklar var , Fenerbahçe tehlikeli açıklar boşluklar buluyor.
açıklar fenere golu attırdı bu kadar olmaz ya ,
Dk.17 TS:0 FB:1
Gol:Appiah
goooooooooooollll aapppiah
dk 18
Trabzonspor çok iyi başladı, ama Fenerbahçe daha kontrollü oynuyor..
Herkeste suç var.Dolandırıcı yönetim,geri kafalı Ziya Doğan ve isteksiz,ruhsuz oyuncular.Daha bi takım nası başarılı olur sezona şamp parolasıyla girer ulan bizde yiyoruz yaw daha maçlara 100 kişiden fazla adam giderse ne oliim.o da fazla
hem oyun bakımından hem skor bakımından üstün bir fenerbahçe vardı ilk yarıda ikinci yarıda trabzon bastırır fenerbahçe kontralardan goller bulur 3-1 biter bence ya da 3-0
fener bu maçı rahat alır
marcelinho ne kadar kötü oynuyor yahu.herta berlinde oynadigi futbolun yarisini bile oynamiyor trabzonda mal herif :mad: bence yönetim marcelinhoyu ara transferde derhal göndermeli,hem cok para aliyor,hemde bi bok yapmiyor.
dk:65-ferhat oyundan cikiyor,oyuna musampa giriyor.
Musampa girdi geç bile kaldı sokmakta kel olduğu için aklına geç geliyo kafa basmıyo
Umutttt Umuttt Trabzon Yakalıyor Beraberliği
TS : 1-1 : FB
gooooool gol gol gol goooooollll hadi bu yetmez 2.si gelsin hadi hadi bakiim
goooooool allah uleeeen gooool geldi.helal olsun sana umut.ziya dogaan bak musampayi oyuna aldin hemen gol geldi.oh beeee
Helal Trabzon'a :D Haydi 1 gol daha :D
Ahh Mehmet Ahh :( 2-1 Öne Geçiyor Fenerbahçe
allah kahretsin yaaa.offfff aurelio girdigi gibi atiyo golünü yaaa.:(
şuraya bak ya forvet gol atacağına gidip hangi adamdan gol yiyolar bu defansın içine ediim beyinsiz musatafa keçeli
Kahretsin ya :mad: Olurmu böyle şey? :(
stad fena karışacak bendemi gitsem acaba
mustafa keceli cikti.yerine cem girdi.
off ziya dogan offf,ersen martini alacagina cemi aliyo.cem kimdir yahu??:mad:
Maç Bitiyor :( TS : 1 FB : 2