kacırdı alex offf
Printable View
kacırdı alex offf
Alex penaltıdan yararlanamadı.
tühhhhhh kaçırdık.. offff ya
off alex yaaa of yaaa bi kere birşey avrupada yaaa...saç baş yoldum yemin ederim ki yaaa...
alex penaltiyi kacirdi ve bu fenerbahce icin cok kötü oldu,eger bu sansi degerlendirseydi fener macta farka giderdi.
ya x kişisi kaçırsa anlarımda, alex ya.. adam her penaltıyı atar geldi bunu atamadı..of yaa...
Adamların açtığı pankarta bak.Diyecek laf bulamıyorum ya fener fark atsın da hakkettiklerini alsın şerefsizler
ya maç hangi kanalda??
show'da
kayseriye rizeye atmasini bilir gitsin celta'ya atabilsin penaltiyi..
kaç kaç peki şu an bizim tv de yayınlar bozulmuş show tv nin
biri anteni kurcaladı herhal merkzi sistem fln..
0-0 kardeş...alex penaltı kaçırdı..
yapma tuncay orta yapsana yaaaaa...
Valla kaleci runje gibi çıkmıştı tuncay orta yapsa gol ne diye vurursun oradan neyse ilk yarı sonunda bastırdı fener baya ceza sahası dışından kaleyi yokladı.Volkan da kalede güven veriyor bugün
Fenerbahce amator takim gibi oynuyor hic begenmedim. O pankarti acanlarin sulalesinin kulaklarini cinlattim. Bizim sezercik yine iyi oynuyor tek onu begendim:)
Birde 19 Mayis stadyumu bile daha dolu oluyor maclarda tribunler bir avrupa macinda bombos.
mac cok zewksiz :mad:
yenilecez :(
cidden böyle giderse fener yiycek he...tek gol olur bence maçt ya da hiç olmaz...
atcaz atcaz...tarık abi dert etme yencez bunlarııı...
Alex kafayı vurdu direkten döndü top
Appiahın da topu direkten dışarı çıktı
alexin kafa sutu direkten döndü sonra appiah mükemmel vurdu aut.show radyoo :D
hadi ama yaaa...bi gol be bi gol...bitirelim işi şurda ya...
Bende şimdi merak ettim ya..
Neymiş bu pankart...
ya türkiyede bu kadar pozisyon bulamıyo fener...ya yeter neler kaçıyo böyle anlamıyorum yaaa..
Pankartı açanlarında,bütün Celta'nında....
Haydi kanarya.Bastır ve gol bul.....TÜRK milleti için...
Helal Show TV ye.Yapılması gerekeni yaptı kesinlikle...
Deportivo'ya düşmanlıkları var.Deportivo ise Türk sempatizasxnı olduğu için böyle davranıyorlar...
Düşmanımın dostu benim düşmanımdır hesabı.....
yazık...belliydi böyle olacağı.tarık abi demişti...
Attılar.Canabbio sol ayağını çok iyi kullanan bir isim.Uğur boral gereksiz yere çalıma gitmese bu golü yemezdik.
gol oldu yaw
Gol geldi.Yazıklar olsun ya....
canabbio frikikten atti galiba,spikerinde dedigine göre süper atmis.olacagi buydu fener atamiyo,celta atiyo atamayana atarlar.alex penaltiyi atsa bunlar olamayacakti,gercektende yazik
yatıyorum ben ya...o kadar gol kaçırırsan olacağı bu...iyi geceler beyler...
İyi Geceler Yücel Abi...
Maç sona erdi.Celta Vigo:1 - Fenerbahçe:0
tüm fenerbahcelilere gecmis olsun,gercekten cok yazik.fenerbahce farka gidebilecegi maci yeniliyo,hemde cok basit bir hatadan dolayi.ne diyelim insallah bu galatasaraya ters tepki yaratmaz fener bize karsi iyi oynayamaz :D
90 Dk Sonucu Celta Vigo : 1 Fenerbahçe : 0
Gerçekten Yazık Oldu , Bu Kadar Pozisyon ama Elde var Sıfır ,
Haketmeyen Takım Aldı Maçı , Bir Özetle..
ama Eray'a msn'den Fenerbahçe Son dakikalarda Gol Yiyecek Demiştim
Çok Gol Pozisyona Girip.
Geçmiş olsun..
Bu maçı kazanmamızı çok istedim...
Ancak olmadı..
İleriye bakacağız...
bugün pek bir şom ağızlıyım maçı şzlerken ne dediysem tuttu yanımdaki arkadaşım bana dalcaktı nerdeyse çok şansızdık art arda iki top direkten döndü hakem maçı katletti adamlar sadece duran toplarla etkili oldu oda hakemin sayesinde