GOOOOl necati
Beyler bu goller bizim mahalle maçlarında oluyor ya ne biçim maç bu:D
GOOOOl necati
Beyler bu goller bizim mahalle maçlarında oluyor ya ne biçim maç bu:D
ben de bu golü nerde izledim diyodum bizim bugün okulda yapılan maçta aynısından oldu :D
goooooooooooooollllll
muhiisin okan
Goooooooooooooooool
Okan Buruk 30 Metre
oha okan kariyerinin golünü attı ben carruscayı şimdilik beğendim
amannn allalhımm amannn alllahım
okannnnn BURAKKKK HARİKASIN ASLANIM !!! :)
Koçum Okan bea GS:2 Liver:1
gooooool gooool okan buruk atti,28.dakikada 2-1 öndeyiz....hoooley mükemmel cakti
Okan, muhteşem bir gol attı :)
Çok güzel aslanlar...
Hep böyle olsak keşke...
carrusca kendini göstermek için biraz fazla gaza geldi heralde :D
Bnece Carrusca çok iyi...
Şans verilmeli...
Carrusca Kendini Bir Önceki Oynadığı Maçta Göstermişti zaten :)
Dikkat Ediyorumda Kondisyonunu Çok Dengeli Kullanmaya Çalışıyor ,
Arda gibi Hemen Yorulmuyor
Evet ayrıca sakin oynuyor...
Buda onun için bir avantaj...
ya bu inamotoyu hiç sevmiyorum devre arasında gitmesini çok isterdim çok gereksiz hareketler yapıyor
ama Aslında İnamoto Gizlide Kalan iyi işler yapıyor :) bence.. tabi tam olarak alışmadı alışssa bence müthiş olacak..
son 2 maçtır Sabri'yi inanılmaz beğeniyorum eskisi gibi değil nerde ne yapacağını öğrenmeye başladı.
Ümit Karan Bu maçta ayrıca iyi işler yapmaya çalışıyor..
necatide tekrar ben geldim demeye calısıyor
Sabri Derken Gene yaptı bana yapacağını :)
necatı devam edemıor ya ılıc gırdı ılıcın bı faydası yokkı ya
"riise okandan mı özendi" :D:D:D:D
Necati çıkıyor İliç giriyor
İnamoto'yu beğenmeye başladım, Sabri yerinde oynamaya başlayınca çok yararlı oluyor, Necati'nin gollerini özlemişim..
Bu maçlar çok zevkli oluyor, iki tarafta rahat, güzel futbol çıkıyor. Galatasaray kendi hata yapmazsa bu maçı kazanır.
necatiye ne oldu yine yaa
2.yarıda da gol veya goller bulacağız bence..Oyun kontrolü bizde...
maci izleyemiyorum ama radyodan duydugum kadariyla macta inamoto,carrusca,sabri,okan ve ümit iyi oynuyorlar.hele carrusca cok sik calimlar atip iyi ortalar kesiyo.resmen geretse benim gibi bir yildizi da gör diyoo.bence artik carruscada oynamali.ya ikilinin arkasinda yada sol kanatta.eger carrusca solda oynarsa arda ikilinin arkasina gecer.yok carrusca ikilinin arkasinda oynarsa arda sola gecer.ama bu carrusca kesin oynamali
çok güzel oynuyoruz
bu arada bordo psv yi 3-0 yeniyo anaaam
Yalvarıyorum Artık Yalvarıyorum Saçımı BAŞIMI Yoluyorum artık !!
Cihan Oynama Çık Git ! Pas veremiyor adam ya...
Carrusca Süpersin ya Hatta Müthişssin :)
Oynat Artık Gerets efendi Şu adamı ..Biraz Sabri gibi Arda'da Yedek Kalsında Sabri gibi Ateşli Cıvıtmadan Dönsün..
off off ümit vurdu kafayi top direkten döndü.hep böyle bu macta her an 3.golü bulabiliriz.
ama Nasıl Bir kafa Vurdu Görsen :)
ama Carrusca Teke Tek'te Geçmediği Adam Yok Bu Gece şu ana kadar ,
Kaleyi uzaktan sık sık deniyor ki buda çok hoşuma gidiyor
Cihan Top Oynamıyorsun Bari , Barajlık Yap bea Nasıl Geçiriyor O Topu Ya..
mondi devlesiyor galiba macta,spiker durmadan diyor bellamy vurdu monddragooon,mondi durmadan top cikariyor galiba.
carrusca yı geldiği günden beri seviyodum şimdi daha çok seviyorum gerekirse çıkarsın cihanı carruscayı oynatsın orda bile güze loynar bu adam(cihandan güzel oynar yani :D)
Carrusca , Sabri Mükemmel Futbol İzletiriyor Sıkıcı Geçecek Maçı ,
Hareket Getirdiler Birde Şu Carrusca'nın Düşündüklerini Yapabilse Biraz Fırsat Verseler Süper olacak ama :)
yaw carrusca gol atti,aptal hakem yanlis bir kararla ofsayt dedi gitti güzelim gol.:mad:
Gitti Güzelim Gol Gerçekten Ofsayt değildi o pozisyon
carrusca ve sabriyi bugun cok begendın ben ozellıkle sabri cok hırslı oynuyor
off carrusca rövesata ile vurdu dudekte kaldi,sansiz bugün carrusca.ama mükemmel oynuyor helal olsun ona.
yaw bu cok klas bir oyuncu helal olsun onaa