Zico o kadar akıllı degıl Eren.Belkı mecbur kalır onu dener :)
Adamların tek pozısyonu var o da gol.Bu Onder'de bakar kör pasları yerını bulmuyor hele o en son dakıkada vurdugu top benı delı ettı.
Printable View
tribünlerde tık yok takıma ateşlemeleri lazımken en önemli mçata bu olurmu ya
kezman kötü bu maç alex'i ilk kez bu kadar hırslı görüyoru deniz'in çıkıp yerine yozgatlı'nın girmesi gerekir
Yediğimiz golde Lugano'nun hatası var. Volkan da çok kızdı zaten.
Kezman çok yalnız kalıyor ilerde tek başına. Adamların defansı çok uzun boylu. Mehmet'in girmesi lazım.
Bu kadar taraftara bu kadar Türk futbolseverine ayıptır, yazıktır. Büyük bir şok ve kızgınlık içinde maçı izliyorum. 0-2 oldu skor. Gol: Naohiro Takahara...
hadi verme bunuda hadi ?? hadi hakem nerdesin ??
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo l tuncay şanlı
gol be atti tuncay,fenerbahcenin avrupadaki krali gene golünü atti,simdi dahada baskili oynamaliyiz,2 gelecek hadi.
1 gol yetecek, haydi Fener bastır!
zico uyuyo mu klübede ofansif oyuncu niye almıyo oyuna
Kalan 22 dakikayı çok iyi değerlendirmesi gerek Fenerbahçe'nin. Gol ya da goller bekliyoruz...
ya mehmet hala oyuna girmedi,zicooo maca mi daldin?al sunu oyuna bee.
Yahu Mehmet oyunda değil mi zaten?
zico beni duydu semih oyunda inşallah golünü atar
hadi olum korner.... .......öyle orta mı açılır yahu....ordan vurulur mu uğur ya :mad:
Gooooooooooooool
gooooooooooooooooooooooooooooooool 2-2 semih attı semih attı kırmızı vermicek mi hakem
http://www.uefa.com/competitions/uefacup/index.html#
Al buradan takip et..
Şimdi yazdılar golü :=)
İstatistikler burdan diğerleri livescore'dan, KanalD'nin sitesine iki saat uğraştım üye olamadım..
semih eğer uyardıysa hakemi helaL olsun
Maç bitti. Ohh be! Fenerbahçe'yi yürekten kutluyorum, çok sevindim. Darısı Beşiktaş'ımızın başına.
bu arada taraftarla ilgili sözümü geri aldım :(
abim telefon ettiğinde sesin olağanüstü düzeyde olduğunu gördüm
sanırım kanald nin ses şeysinde sorun var :D
neyse aaaa
keyfim dört köşe inanılmaz bi mutluluk :)
kalpten gidiyodum walla
Oh be, bitti..
Semih'e bak, girdi, attı, maçı aldı, atıldı..
fenerbahce yenebilecegi maci berabere bitirdi ama olsun,sonucta 2.turdayiz.gercekten bende cok sevindim,yarin besiktasta cikarsa 2.tura ülke puani baya artar.
heyytt beeee :D .. bu mac alex in maciydi arkadaSlar kim ne derSe deSin .. :D ulam ne keyiflendim Simdi .. gerci 30 ytl lik iddaa yatti ama olSun beee .
çıktığımız için memnunum ancak bu şekilde çıktığımız için değil frankurt gibi bi takımla berabere kalmak için bu kadar uğraşıyorsak ilerleyen turda ne ya***az ya sevilla gelirse?
Tebrikler, Uefa'da tam gaz devam.. :D
hakem az kalsin maci katlediodu hatta etti bile denebilir werilmeyen gol var
Hakemler çok kötüydü arkadaşlar..
Buuz Gibi ol ?
İlk yarıdaki ofsayt pozisyonları..son dakikalardaki ofsayt
Deivid in pozisyonunada ofsayt verdi gülünücek bi durum
Semihide tebrik etmek lazim
Girdi atti atildi :D
Ben de Frankurt ne ki falan diyordum ama kötü takım değillermiş. Yani Frankurt deyip geçmemek lazım.