15 in üstünde kim verir değeri zaten 11,250,000 kise vermez o parayı ben satmayı düşünüorum 10 milyona kadar inerim
Printable View
15 in üstünde kim verir değeri zaten 11,250,000 kise vermez o parayı ben satmayı düşünüorum 10 milyona kadar inerim
abi git cesar delgadoyu al onun yerine hem hızlı hem bitiriciliği süper ama barcanın gençlerinde 2 sene sonra bajon diye bir eleman çıkıyor aman yarabbi acaip bişi ispanyanın 19 yaş altı takımındada var 10 milyon serbest kalma maddesi onu alaiblirsin acaip bişi ilerisi içinde
kayseriyim parasal durumum ii defansta bi mendez war acaba satsam mi satmasammi?
bide iglesias war onu satsammi satmasammi 2side yedekte duruyo zati mendez yerine bekir irtegun war iglesiass yerinde kerlon war ne onerirsiniz satip gelecegi parlak oyuncumu alsam??
ben forvete higuain i aldım
ben 5 milyon dolarlık adamı 15 milyona satıyom sen 11 Milyon Dolarlık Adamı 10 Milyon a Satıyon...
Ben Hiçbir Futbolcuyu Değerinden Aşagı Satmam Örneğin:Ben X Bir Futbolcuyu 10 Milyon € ya Aldım.Futbolcu Kötü Oynuyor Parası 5 Milyon € Kadar İniyor Ama Ben Onu Yine 10 Milyon € Satmaya Çalısırım Satamazsam Yedekde Beklesin İşi Ne...5 Milyon € Satarak Daha Fazla Kazık Yerim Yedekde Beklesin Birgün İllaki İşim Düşücek...
Eddie Johnson Var ben saTmak isTEmiom ama adam giTMek isTiyor Beşiktaş'tayım yaşı cok genç ne yapmayalım sizce?
bende diğer arkadaşlarım gibi satmandan tarafım çok daha genç ve yetenekli oyuncu bulabilirsin satmazsan son sahibi olucaksın sana getirisi olmıcak zamanında para ederken elden çıkart bence
keske kaç yılında oldugunuda soyleseydın belkı daha fazla yardımcı olabılırdık
baba sat gitsiiin higuain i al!!!
man. utd. ile yeni bir oyuna başladım chelsea ferdinand a talip oldu 21 milyona sizce satayım mı satmayayım mı değeri 13 milyon
yıl 2008 ağustos hasan şaşı satıp mehmet topuz alıyımmı
abi ben trezeguet yi 54 milyon avroya sattım valencia ya daha dogrusu bendeil baskan sattı
ya biglia sürekli sakatlanıyo yerine sol bek MARCELO yu alayımmı sizce?
bigliayı sat yerine de kevin larsen- pocognoli ikilisinden birini al hem ucuz hem de avrupadan olduğu için transferi sorun olmaz
Sat ßence onun yerine Genç çok var
eddie ii bi oyuncu tutabildiin kadar tut elinde sora alirsin baska bi genc
berbatova 35.000.000 ylt veriolar satayımmı satmayımmı yerinde oynabilecek Defoe,Mido,Lee(genç)oyuncularım war
sat ya onun gibi adam cok
sat çok genç yetenekler war
ya wesley sneijder in pesinde cok takim war man utd inter felan real madrid £20 milyon teklif yapti sizce kaca satayim?
satma bence cunku super yildiz
klose'yi satayım mı? 2. senemdeyim 20m € civarı teklifler geliyo.satarsam yerine kimi alayım?
thomas ile songu satayım mı? Thomas hep adam kaçırıyor bu yüzden gol yiyorum. song da sakatlıktan sakatlığa geçiyor. birinci sezon ortasındayım.
tomasi yolla, song u tut song 34 yasina kadar mukemmel ,tomas in yerine bolton dan ben haim i oneririm adam manyak defans £5 mil-6mil civarina alabilirsin
Sizce Pasqual´ı £10.000.000´ satayım mı (2. sezondayım). Acil cevap bekliyorum. /!\ /!\ /!\ :)