benyaben------->>>anlamını bilmiorum bana okulda habire senyasen derlerdi bedede benyaben kaşdı aslında benyaben koymıcaktım en az 5 tane nick denedim hepsi kullanımdaydı bende benyaben koyyım dedim :mrgreen: :mrgreen: (a) (a) (h)
Printable View
benyaben------->>>anlamını bilmiorum bana okulda habire senyasen derlerdi bedede benyaben kaşdı aslında benyaben koymıcaktım en az 5 tane nick denedim hepsi kullanımdaydı bende benyaben koyyım dedim :mrgreen: :mrgreen: (a) (a) (h)
(d) :mrgreen: (d) (ı) ehehe...Quote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
arkadasim bana derdi kapi kilidiyle ilgili deil ama :mrgreen:
senelerdir aynı nicki kullanırım..napiim gerçekten öle ama..fermanım çıkmış bi kere katl-i'm vacip:)galiba depresif takıldığım ergenliğimden kalma zaman geçtikçe etkisi geçen ama hala tadı damağımda kalan kendime yakıştırdığım bi nick..
Beni yalnızca arayanlar bulsun diye Google yaptım.Yoksa daha gerçekten kullandığım bir nick var.
Benim anlamsız,öylesine özür dilemek için girdim,devamlı girecek olsam daha değişik nick kullanırdım... (h) (k)
adım umutcan soyadım erkut
umut ben umut caner kut zanletmıstım he :mrgreen:
çok kariştiran var ole babamın adı can o nickini canerkut olarak kullanıyo ondada caner kut diolar (aa)
samco :arrow: samet çolakoğlu.erzurum :arrow: 25 (ı)