evet beyler 3. sezonumda kolay bir grup ççıktı İnşallah bu sefer de işi götürürüz.. yakında v2 de gelecek ancak çok detaya girdim küçük takımlarda da deneyip öyle siteye yükleyeceğim..
evet beyler 3. sezonumda kolay bir grup ççıktı İnşallah bu sefer de işi götürürüz.. yakında v2 de gelecek ancak çok detaya girdim küçük takımlarda da deneyip öyle siteye yükleyeceğim..
deniycem güzele benziyor
paylasım ıcın saol
evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum taktiği trabzonla deniyorum şuan 2.versiyonunu başarılı olursam yayınlayacağım
dmc siz hiç oynamadım şimdiye kadar ama bi bakalım
takım komutlarına bakdımda bayaa deişik benimkinden...
vakit geçirme her zamanmı often? yani oyuna başlarken ama mantıklı pas kaybı olmaması için deneyecem
kardeş zaman geçirme çok olunca hem topa daha çok hükmediyorsun hem de daha organize oluyorsun..
ben gol sıkıntısı çekiyorum erding yeterli değilmi
tolga(emre) marcelo cihan(orhan) vanden borre
26 maçta 26 gol yedik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bide hocam msni ver ordan devam edelim çok uzun oluyo burdan=)
kardeş özelden attım msn imi
abi galatasaraya ne uyguladiysam olmadi ya! allah askina bi taktik verin ha bide taktikleri bir maca gore degerlendirmek yanlis galiba sabretmek mi lazım?
Şimdi deneyeceğim.Emeğine sağlık!İşallah bende de sonuç verir.
Güzel taktik sagol... Denicem bu taktiği...
abi barcelonayadamı tutmuo yoksa taktikmi ktü
Ben çok başarılı olamadım bu taktikle ama sağol.
paylasim guzel saol
birader ilk sezon gelen oyunculara 37 milyon vermissin gidenlerden de 5 milyon kazanmissin.bana bunun nasil oldugunu anlatirmisin
ve devam ediyorum 2.sezon tam 33 oyuncu almissin hic bi takim bu kadar degisikligi kaldiramaz fmde uyum cok onemli yani kisacasi bence hile yapmayi birak ya da bunlari yaptiktan sonra burda ovguyle anlatma komik oluyo cunku.hakkiyla basari saglayan herkesi kutluyorum
bi ustteki mesajida okumani tavsiye ediyorum
ingilizce yazdigin terimlerin turkcesinin de yazarmisin paylasim icin tesekkurler
Yav kardes(GSCİMBOM) bana bi antreman raporunu gostersene ekrandaaaa....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yav biri antreman raporunu ekranda gostersin paso oyuncular sakatlanıo 3-7 ay arasında
beyler okul vs nedeniyle pek ilgilenemedim konuyla ama yakında 2.versiyon bomba olacak meraklanmayın..
gzl taktik saol da ilk sene aldiin oyuncular toplam 32m $ sattiklarin 5m $ en az 27m $ bütçe olması gerekmez mi oyunda gs ın bütçesi 7.6m $ deil mi nsl oldu bize de anlatsana taktık ıcın saol a.madrid de müthiş işe yarıo
Kanka Sen Nİye İngİlİzce Kullanion Fm 2007 Yİİ Anlamiom
TÜrkÇe Varrr.....:d
kardes bu taktik tam fenerlik.. avrupada avcumu yaliyorum ama ligde 1 gol yedim oda bala.. takimin mucadeleciligi cok guzel, topu kaybeden geri donup aliyo ve direk ataga cikiyo ve tek paslarla atak organizasyonlari harika. ben bu taktigin tek dmc 2 forvetli olanini yapiyodum atak iyiydi ama savunma kotuydu bu da tam tersi su taktik iyide bi ortasini tuttursak eski managerde bi taktik vardi hani defans 4lusu dm`li oluyodu forvet arkasi uc kisi ortasaha 2 onun basarisini yakalar bu taktik.. bi de antrenman olayi var tabi onuda bi ss lersen memnun oluruss.. EMEGINE SAGLIK..
kardes benim ingilizcem iyi degil bana bunlari turkce yazarsan memnun olurum ama anladigim kadariyla iyi yapmissin ellerine saglik
kardes linki bide rapidle versen inmio sitede cnku
Buyur kardeş bu yazının üstüne tıkla:TIKLA
Not: dosya siteye eklenmiştir.ayrıca ilk mesajıma da ekliyorum şimdi ayrı olarak;siteye giriş yaparak normal tsi sitemizden de dosyayı indirebilirsiniz
kusura bakma kardes belkı taktıgın gercekten cok ıyıdır ama ılk sene aldıgın oyuncuların fıyatlarıyla gıder gelır tablosu ve galatasaraın oyuna baslama mıktarı arasındakı ucurumu kımse dıkkat etmemıs.ben cm3 ten berı bu oynu oynarım ve asla bu kadar para vermedıler galatasarayımıza oyunda.orjınal takımla yapabılecegın Screen Shotları koy derım.tabı asla benım haddıme dusmez.ama fm2007 de galatasarayda sultan cem + ozgurcan + aydın yılmaz + oguz + mehmet guven cok ıyı gelısıp ıyı oynuyorlar ben bunlarla ceyrek fınale kadar yukseldım.benım menajerlık anlayısım cok para ıle degıl az para ıle kendı oyuncuları degerlendırıp hem kulube katkı hemde oyuncu gelısımını saglamak.yınede her turlu bu oyunu oynaya herseye ıyı sanslar dılerım ne olursa olsun vakıt harcayıp emek verılıyor saygılarımla
ıyı fm2007 gunler
senin takımda hile wara benziyor gsyle ilk sezonda bu kadar transferi nasıl yaptınn hemde 5 yabanco almışşsın dieğrlerini nasıl gönderdin
walla bana da para konusunda hile war gibime geldi ama doğru da olabilir
emrecants ilk sezon aldığı oyuncularrın arasında büyük futbolcu yok ki
hepsini alabilir
diğerlerini bi şekilde gndermiş free transfer-parayala-karşılıklı fesh vb. şekilde yapmıştır
Önce mesajları okuyun sonra hile deyin .. Çok güzel açıklamış başlarda .. Ayrıca başkandan ek bütçe istediğiniz zaman sizi geri çevirmiyor ..
kardeş ne hilesi? mesajı oku da konuş lütfen!!! yabancıları göndermek gayet basit birşey.. ayrıca hileyi nasıl yapayım? dandik bi oyuncuyu çok pahalıya satsaydım transfer listesinde görürdün!! acayip şekilde maydanoz oluyorsunuz hiç bir bilgiyi almadan hiçbir mesajı okumadan tabiri caizse.. lütfen..
kardeş öncelikle kibar bi yazı diliyle mesaj yazdığın için teşekkür ederim Lakin; dikkatinden kaçmış olsa gerek, bazı önemli dipnotlar var.
fm 2007 de galatasaray başkanını biraz bonkör yapmışlar, ek bütçe veriyor. ayrıca ben taksitle ücret ödediğim için ücretin sadece yarısı transfer bütçesinden gidiyor, geri kalanı klüp bütçesinden taksitle gidiyor(klüp bütçesi dediğim Team Budget değil gelir gider tablosundaki bir başlık)
saygılar..
saol kardeş.. ayrıca niye hiç kimse mesajları okumadan yorum yapıyor? herhangi bir olağanüstü durum var mı? özhan canaydın fm 2007 de ek bütçe veriyor. ve ben taksitle ödediğim için vereceğim paranın yarısı gidyor, daha sonra kalanı da "Klüp Bütçesi" nden taksitle gidiyor. anlatabildimmi?
evet beyler v2 ile gençlerbirliği takımıyla başarılı bir sezon geçiriyorum. yakında(muhtemelen ilk yarı bitince) v2 FM 2007 nin en sağlam taktiklerinden biri olarak karşınızda, huzurunuzda ve hizmetinizde bulunacak..