valla birde yenilirsek başlarlar siz bağırmadnız nasıl Türk sünüz falan eheh şaka bir yana siteminizn ana manşetide Cehenneme Hoşgeldin İsviçre :mrgreen:Quote:
Originally Posted by mustang
Printable View
valla birde yenilirsek başlarlar siz bağırmadnız nasıl Türk sünüz falan eheh şaka bir yana siteminizn ana manşetide Cehenneme Hoşgeldin İsviçre :mrgreen:Quote:
Originally Posted by mustang
İsviçre geldiğinden beri yapılanlar bence son derece yanlış...
Onların yaptıklarını yapıyoruz, kendimi küçültüyoruz dicem, onların yapmadıklarını da yapıyoruz, dün akşam izlediklerim hiç hoş görüntüler değidli...
Karşı tarafın eline malzeme veriyoruz, şimdi herşey diyebilirler, yaptırtabilirler, zaten arkaları güçlü...
Bir de istiklal marşı meselesi var, eğer okuduğum yazıdan yanlış anlamadıysam, Fatih Terim onlarınkini ıslıklayın demiş, hiç yakıştırmadım, bunun yanlış olduğunun en önemli örneğini Ulu Önderimiz Atatürk vermiştir, onların yaptığını yapmayıp Yunan bayrağına basmayarak...
Bizim yapmamız gereken tezahüratlara, ıslıklarla onları orayı dar etmek...
Ve en önemlisi tehlike bizi bekliyen, maç esnasında vs. kesinlikle sahaya birşey atmamalıı, herhangi bir taşkınlık çıkarmamalıyız, başımımız baya derde girer...
Şu an aç bir şekilde bizim yapcağımız hataları bekliyorlar, yapmayalım lütfen...
Ben İsviçre maçından bu yana bizim yetkililerin verdiği demeçleri duyunca şok oldum, resmen bizi kötüye sürüklüyorlar...
Umarım olmasından korktuklarım gerçekleşmez...
protesto yapmayı bile beceremiyoruz.isviçre milli takımı havaalanına inince polis kordonuna alınmalıydı,polisin arkasından insanlar bağırıp küfretmeliydi fakat gördüğümüz görüntülerde adam isviçre teknik direktörünün 30 santim arkasında dolanıp duruyor.bu olaylar başımızı ağrıtmaz umarım.yumurta atmayı ise destekliyorum.maçda da onalrın marşı çalınırken biz de ıslık çalarız inşallah
valla kardeş benim ülkeme küfür edilecek istiklal marşı çalınırken ıslıklanacak! hangi medeniyette yaşıyoruz? Ben sizi bilmem ne dersiniz ben şiddet olmadığı sürece bu tip konulara destek veriyorum. Sonuç olarak orada bizim sinirimizi maçın başında attırdılar. Biliyorlar ki Türkler milliyetçi, ne yaptıla oyunu doğru oynadılar. Şimdi biz adamlara herhangi bir şekilde dokunmazsak ama tezaruhatla o stadı onlara dar edersek kazanırız. İstiklal marşlarını okunurken kimseye laf anlatamazsın yani cumhurbaşkanıda çıksın desin etmeyin yapmayın laf anlatamaz. Bu türk milleti bayrağına ülkesine milli takım cocuguna marşına sahip çıkar yeri gelince ölümüne bile gider. O yüzden illaki onlarında marşlarında bu tip olaylar yaşanacak hemde ıslıklamak neymiş sen gör. Korkuyrum isviçre bayrağı yakmasınlar :mrgreen: ama onlar merak etme bu kadar etkilenmez bizim gibi. Oyunu politik oynuyorlar demiştim. Bizi etkiliyor bu konular haliyle. Sahaya birşey atılmamalı ama bu gerçekten çok zor. Bendeistemiyorum takıma zarar getirecek birşey olsun. Ama onun yerine oyuncularına küfür, bol ıslık 90 dakika delilerce takımını doğru destekleyen seyirci istiyorum. cehennem diyince sonunda ölüm yok ama cehennem sıcak biliyoruz. İstanbuluda onlara gürültü ve tezaruhatla sıcaklaştıralım bu baskı onları uyutmasın ne bileyim kaldıkları otelin önünde korna çalın falan :mrgreen: umarım yarın yeneceğiz.
Ben en çok bu stresli ortamın bizim oyunculara yansımasından korkuyorum...Bunu daha öncede gördük...Örneğin İngiltere maçında...Gergin hava herkesten önce bizim oyuncularımızı etkiliyor...Hatırlayın İngiltere maçında başımıza gelenleri...
Bu yanlış bir tavır...Ne federasyon yetkilisi nede sayın Terim böyle açıklamaları hiç yapmamalıydı...Eğer ortada bir yanlış varsa bunu doğru platformlara taşıyıp hakkımızı aramalıydık...
Ben ne marş nede karşılamadaki durumlara destek veremem kendi adıma...Milliyetçiliğimizi Atatürk'ün evlatlarına yakışır şekilde ortaya koymalıyız...Bir ülkenin marşını ıslıklamak bize yakışmaz...Onlardan bir farkımız olmalı...
Bu arada bu gerginlikler yaşanırsa ilk yarım saatte gol atamadığımız takdirde herşey ters teper...
çarşı gfb ve ulturaaslan coşarsa söper olur (ı) (ı) (ı)
cidden ha taraftar gurupları çook önemli onlar gaza geldi mi acayiip güzeş olur (b)
taraftar grupları olaya bulaşırsa ki bulaşıcak %99 olaylar çıkabilir..zaten en ufak bir olayda bize ceza vericekler bu belli birşey..zaten fifa başkanı isviçreli..
Bu maçı bu elemeyi gecelimde olay molay beni entrese etmez warsin masa basinda işler cıksın sonucda eger 2-0 lık dezavantaji avantaja cevirirsek işde türkün gücünü o zaman bütün dünya anlamıs olur.
isviçre eğer zaman geçirme yerine kontrataklarla gol bulma yoluna giderse, gece erken bitecek bizim için... şahsen yenileceğimizi düşünüyorum ..Fatih Terim dahi yenilginin sorumluluğunu almadı..bu şartlarda işimiz zor..
Ya berabere kalacaz yada yenilecez gibi geliyor bana.
bügün rüyamda maç 2-0 olarak devam ediyordu sonra bir şeyler oldu inekler cıkı verdi hakemde maçı iptal etti.her ne hikmetse inekler ortasahadan cıkıyordu hemde yerin altından.allah hayırlsını versin .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: gülme kriziiiiii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:))
maç 3-1 üstünlüğümüzle devam ediyor haydi bir gol daha
ALPAY (f) HAKAN ŞÜKÜR (f) (r) ERGÜN (r) (p) SELÇUK (c) (e) (f)
(c) (c) efsane ya (l) (l)
aynen alpay (f) (f) ,volkan (f) (f) ve Hakan Şükür (f) (f) çooook kötüydü (e)Quote:
Originally Posted by Navras
Kötü dediğiniz Hakan Şükür basmadık alan bırakmadı, her topu indirdi yapmayın böyle takmışsınız adama.
Hakketen, Hakan Şükür bugün attığımız iki golün assistini yaptı, ayrıca çok çalıştı, çok uğraştı...
hakan şüküre nasıl kötü diyebiliyorsunuz anlamıyorum???
Jardel giderken birşey demişti, Türk milleti futboldan anlamaz diye, ne kadar doğru demiş, adam maç boyunca tek pozisyon kaçırdı o kadar. Sonra Alpay 13. saniyede elle vuruyosa Terimin suçu nedir. Bu nasıl futbol anlayışı, FM ile karıştırıyor arkadaşlar gerçek futbolu.
tuncay ,necati,hakan,ergün, bu dörtlü bu maçı buralara getiren isim oldu .ben bunlara bir şey diyemem .tek bir kişiye diyecegim var o da fatih terim.ya hocam iyisin güzelsinde maç 3-1 olunca takımı niye durdurdun hocam 4-1 yakalarsın o zaman tamam takıma stop dersin hatta 5 atarsın bu sefer takımı tüm defans yaptır ya işte fatih terimin ne kadar paslandıgını gösteriyor bu haraketler .
dün sadece 3 tane kötü adam vardı sahada alpay-tolga-volkan.bunların yüzünden elendik başka hiç kimsenin suçu yok.ama insan 20. saniyede elden oluşan bir penaltı yiyince ister istemez ilk maçdaki el pozisyonunu düşünüyor.alpayın bildiğiniz gibi bu ne ilk ne de son vukuatı.bence ya bıraksın ya da kovulsun,70 milyon insanın umudunu mahvetti.96dan beri milli takımı bu kadar bize özgü oynar hali ile görmemiştim.orta saha inanılmaz efor sarfetti,her topa 3 oyuncu bastı ve aldı.fakat 3-1 den sonraki psikolojiyi kaldıramadı oyuncularımız,isviçre panikdeyken 3. golün santrasıyla birlikte oyuncularımız buz kesti.ayağa yaptığımız pasları birden doldur boşalta dönderdik fakat bu halimizle bile yine iyiyken ne yazık ki o çok beğenilen tolga sahneye çıktı.fatih terim e yine sonsuz teşekkürler maçı bize ümitle ve zevkle izlettirdi.bu skor ya da turu geçme şansımızın bu kadar yüksek olacağı kimsenin aklının ucundan geçmezken ft bunu başardı.bir kez daha gördük ki ft bu ülkede futboldan anlayan tek adam.
hakan şükür ergün ve ya alpay ı bu maçı kazanmak ve ya kaymetlekle suçlayamayız,hakan iyi sayılırdı ergun 3 ortası gol oldu ama problem takımcılıktan önce "vadesi dolmuş" kişileri milli takımda olmasından öte gelmekteydi. ogün altıparmak ın dediği gibi "artık futbolun cemaatlerden kurtarmak lazım"
11, volkan niye?? unutma o olmasaydı isviçrede fark yerdik...
+1Quote:
Originally Posted by 11
evet arkadaşlar fatih terim burda büyük iş başarmıştır yani milli takımı ele aldığında çok büyük risk aldı çünkü play-offa katılamzsa çok büyük baskı oluşacğını biliyorud son 2 maçta f olmasada son maçta fatih t.in hiç bir hatası yoktu aksine çok güzel bir taktik le oynattı ama şans ve hakem kararları (hakem ikilemlerinde hep isviçreyi seçmesi)
yanımızda diildi bu da skoru ve psikolojilerini etkiledi
ben birseye daha değinmek istiyorum
hakem isviçreliye sarı kart çıkartmıyorken bizimkiler itiraz ediyo ondan sora sarı kart çıkarıyo sizinde dikkatinisi çektimi
ben bi dikkatinisi dürtükleyem dedim (ı)
Fatih Terim'in ikinci maç ile ilgili tek ama büyük hatası verdiği demeçlerle takımı ve ülkeyi germesidir...
Bunu sadece Fatih Terim değil, yetkili bütün herkes yaptı...
Bu yüzden şu an bundan sonraki Dünya Kupas'ına katılabilcez mi diye soruyoruz..
volkan çok şımardı.dünkü maçda bir kaç kez ceza sahası dışına durduk yere çıkıp top karşıladı üstelik fatih terim kenarda çıldırdı ve onu defalarca uyarmasına rağmen o yine de yaptı.gereksiz risk alıp defansı ve seyircileri korkuttu,bu tip hareketler defans oyuncusunun motivasyonunu çok etkiler.volkan ın yaptığı tamamen şovdu oysa bu maçda şova ihtiyacımız yoktu ama volkan sivrilip kamerada görünmek istediği için gereksiz hareketler yaptı.Quote:
Originally Posted by Neron_FB
buradan devam.. burayı kitliyorum.
http://forum.turksportal.net/phpBB2/...pic.php?t=4913