wala haklısın tümer.. aynı şekilde ben de senin gibiyim.. adamdan nefret ediyorum. bu işi digiturk'un dışında en iyi ntv ve showtv yapıyor bence... zaten showtv bi bakıma ligtv biliosunuz. bence böyle maçları da ntv yayınlamalı ama....
Printable View
wala haklısın tümer.. aynı şekilde ben de senin gibiyim.. adamdan nefret ediyorum. bu işi digiturk'un dışında en iyi ntv ve showtv yapıyor bence... zaten showtv bi bakıma ligtv biliosunuz. bence böyle maçları da ntv yayınlamalı ama....
MURAT KOSOVA
OKAY KARACAN
Bide bu aralar KANALTÜRK'de İngiltere Kupasi maclarını anlatan biri war gercekden cok güzel maç anlatıyorlar.En azından FM'cilerin dilinden cok anliyorlar ve sanki MENEJERLİK oynayanlar için anlatıyorlar maçlari.:D :D
Benim favorim her zaman Murat Kosova'dır zaten kendisinin FM'ci olması ayrı bi sempati zaten.
Bu kadar eleştirilmese, şimdiye kadar sabır taşı olsa bırakırdı mesleği..
Ercan Taner,Murat Kosova gerçekten iyi yapıyorlar.Milli maçları takımlarımızın avrupa maçlarını ercan taner'in anlatması güzel ve heyecanlı oluyor.Lig maçlarını murat kosova ve ersin düzen'in anlatmasını isterim.Tv spikerliğinin sadece futbolcu isimleri söylemek olmadığını bu üç isim iyi biliyor.bana göre işlerini iyi yapıyor.ilker yasin hala bu işi yapmak istiyorsa bari radyoda anlatsın :) göz görmeyince gönül katlanırmış :)
Yok abi yok o adam radyodan mac anlatirsa kimse macin kac kac bittigini bilmez. Baksana auta giden toplara bile gol diyor.Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
:) koptum ya.valla haklısın unutmuşum bak onu :)
gs dortmund maçında dortmund un teknik direktörü gerçekte 45 yaşında ama gelin görünki ilker bey ona 25 yaşında diyo böyle spiker ben görmedim walla
ayrıca yine dortmund daki forvet smolarek e ne dedi dersiniz
" Smolarek; ünlü ÇEK (Gerçekte Polonyalı) futbolcu Smolarek in oğlu olan Smolarek" galiba bi insan bu ismi bi cümle içinde bu kadar fazla kullanabilir
Beyler adam tam bir facia , söylediği 10 futbolcu isminin 5 i yanlış hadi onu bırakın kendi futbol programında; Henry gerçekten iyi futbolcu demişti. ne büyük bi yorum dimi ...
Bi dusunsenize Sampiyonlar Ligi maclarini da Kanal D yayinlamaya baslamis
Sizce ne olurdu? Acaba Turkiyede Sampiyonlar Ligi maci izleyen kalir miydi?:D
Aman ağzını ayrı aç kurban olayım ya lütfen :)Quote:
Originally Posted by Ronaldinho_99
bence de artık takımlar şampiyonlar ligine gitmezlerdi bence organizasyon tehlikeye girerdi
İlker Yasin sadece gülmek için izliyorum zaten evde eurosport var maçları ordan izliyorum.mesela galatasaray dortmund maçını ordan izledim.Bazen öyle büyük telefüz hataları yapıyorki arkadaşlar arasında bir hafta onun üzerinde konuşuyoruz
ewet bi de zaman gazetesinin werdiği sporvizyon ekinde bi bölüm war anlatım bozuklukları falan inanırmısınız sayfa ilker yasin le dolu adam ne sölediyse olay oluyo
Tabiki inanırım her söyledigi bir olay zaten
inanmana sevindim :D:D;)
Yerlere yattım ya Smolarek'in oğlu Smolarek ha:D