ballack en iyi oyuncu
Printable View
ballack en iyi oyuncu
bende o kadar marcelo kirmizi gormuyor
mehmet aurellio
neden herkeste oluyoda bu kart gorme ve sakjatlanma olayi bende cok yasanmiyo en cok karet goren adamim stephanov sadece 1 kere kirmizi ergun teber de 5 sari karti var max lar bunlar
gattuso ve Edu dreacena
marcelo bıktırdı artık...
bence leonardoo ponzio adam her maçta kesin sarı yiyiyo 2-3 maçta bir kırmızı yiyiyo....
bende pablo cok yedi (a.madrid)
ben de en çok ibrahim akın yiyo nasıl becerio anlamıom
marcelo!! bence
Djemba Djemba
Bence en pis oyuncu KAKA yani adi ustunde
marcelo ve lahm
deco bir ayda 7 kırmızı yedi 8 sarı
ben Valencia 'ya Barzagli'yi aldım paso 2 maç bir Sarı kart yiyodu yaa
onu bilemem ama rizespora wedersonu almıştım adam ilk maçda 12.dakkada kırmızı kart gördü ve 7 maç ceza aldı. 2 ay oynatamamıştım
Marcelo Carrusca
Carles Puyol çok Kart Görüyo
paylasim icin saol
Lugano ve gerrard cok k.kart yiyor
Pablo Ibanéz mi ne varya atletico'da o çok kırmızı görüyo bide tomas'la luccin çok sarı kart görüyo saç baş yolduruyo vallaha
Edu Dracena.
mehmet topuz cok kırmızı kart yiyiyor
gökdeniz varya kaç kere ceza versen yinede görüyo bide marcelinho
tuncay ve gökdneiz
ben kesinlikle GABRIEK derim. FB ye aldım onu.Her maç kesin sarı kart görüypr.4-5 maçta bir de kırmızı kart görüyor.Tabi ben de sürekli onu cezalandırıyorum.:mad:
mascherano
ben galatasarayla oynuyorum hasan sas cok kirmizi kart görüyor ceza weriyorum yine görüyor bide tugay kerimoglunu transfer ettim ne zaman oynatsam kırmızı kart görüyor sonra onu serbest bıraktım iyi fmler....
tita , johansson , maldini , sory ibrahima camara , serkan balci , volkan demirel
alex adam uslanmadi gitti yaa
marcelo bnce
Gökdeniz zrit pirt kirmizi kart görüyor, rakibini sakatliyor. Ben sprocunun zeki cevik ve ahlaklasini severim :D yani talip cikarsa hic düsünmeden gönderecegim
evet bende de kleberson çok kart yiyordu sattım
bende pasqual ve zaccardo...
Hemen hemen herkes aynı oyuncuları söylemiş.
İbrahim Toraman,Gattuso,Hasan Şaş,Kezman !
banko kleberson yemediği maç yok :)
Ivan Gattuso
Tartışmasız Gattuso.