Arkadaslar.
Alex'in, yarinki Derbi de oynayamayacagıni aciklamis.
Yani, Alex'siz Fenerbahce,
Gelinsiz dügün gibi.... Ondan, CimBom
hic Fener'den korkmaz...!! (d)
Printable View
Arkadaslar.
Alex'in, yarinki Derbi de oynayamayacagıni aciklamis.
Yani, Alex'siz Fenerbahce,
Gelinsiz dügün gibi.... Ondan, CimBom
hic Fener'den korkmaz...!! (d)
hagi ile alexi kıyaslamak manasız kariyerleri ve yaptıkları herşeyi ortaya koyuyor zaten!alex asla 1.sınıf bir hücüm oyuncusu olmadı olamaz da zaten
ben alex'in oynayacağı düşünüyorum hala! bunu fenerin bi taktiği olarak düşünüyorum. o yüzden maç saatine kadar yane kadroları görene kadar bişey sölemeyecem! ama şunu söliim ben alex'in oynadığı tüm gs maçlarını izlemiş biriyim. daha alex'in doğru düzgün oynadığını görmedim.. demek ki büyük maçların adamı diil diye düşünüyorum.
Evet Alex bence de büyük maçların adamı değil.Çok doğru (b) .Ben daha derbilerde FB'ye bişi kattığını görmedim.Umarım yanılırım (b)
Kariyer olarak eminim alex, çok büyük ve çok kaliteli futbolcuları olan bi avrupa takımına gitse, Hagi kadar başarılı olur..Kariyer yapar.. Fenerbahçede kendisi gibi olan futbolcu az olduğu için öyle çok çok çok iyi bi performans gösteremio.. ama yine de gösrerebileceği performansın en fazlasını gösreriyo ki REAL MADRİD gibi bir takım Alex'i istiyo..
Ayrıca alexin fenere kattıkları milan maçında ve diğer alex'in oynamadığı maçlarda görülüyor..(ben PSV maçını da büyük maç olarak görüyorum)
walla Alex - Hagi kıyaslaması bence hiç mantıksız değil. ikiside aynı mevkinin adamı
ikisininde yaptıkları ortada. geçensene fenerin şampiyonluğunda en önemli etkenlerden biri Alex'di gs uefa yı aldığındada en büyük etkenlerden biri Hagi' di.Yani bırakın isteyen kıyaslasın. (b)
Hagi brezilyalı olsa, Alexte romen olsa acaba hangisinin ismini hiç duymamış olacaktık ?
neyse haginin kılları kadayıf olmuş zaten ; ama best goals ever videolarını izlerken en ufak heyecan duymaz olduysam, bunda haginin payı yadsınamaz .. ronaldinho ortasahadan alıp deparla ceza sahasına girip vurup gol atıyor ; haginin karabüke, rapid wiene attığı goller bundan çok daha güzel.. varsın alem bilmesin haginin attıklarını..
alexte duran top kullansın , korner penaltı atsın ama top hareket halindeyken hayalet gibi dolaşsın ... başı kesik tavuk gibi koşan tuncay dahi top hareket halindekeyken alexten daha çok heyecan getirecek hareket yapıyor ..
bu arada milan maçından sonra herkes "yahu orada 3-1 bitmişti oysaki" falan diyor...
behey ademoğulları bilmezmisiniz italya ligi geç başlar; takımları henüz o zamanlarda form tutmamış olur ... 2 sene evvel galatasaray da tamas oynadığı halde delle alpide juventusa zar zor 2-1 yenilmişti... gs iyi olduğundan mı, juve daha sezona ısınmadığından mı ? ..
vize haftamdı , maç arkadan oynarken dersteki slaytları okuyordum , inanır mısınız 1 slayt okuyorum kafamı kaldırıyorum , sheva volkan karşı karşıya ; pozsiyon geçiyor, 1 slayt daha okuyorum , milan 3e2 saldırıyor .. maçtan sonra açıklamalara gelirsek, galatasarayı yenip taraftarımıza kendimizi affettireceğiz ... yahu her sene kafadan 2 kere galatasarayla oynuyorsun zaten , git milanı yenmeye çalış; yenilsen zaten bişi demicem bu kadar mahkum bu kadar pısırık oynama kendi evinde yahu .. fenerbahçeli değilim , ama bir türk takımının formasını giymek bu kadar ucuz olmamalı ..daum fenerbahçe de kaldığı sürece fenerbahçeliler daha çok hüsranla karşılaşır avrupada ... lig desen zaten kolay , alicengizlerler zaten şampiyon oluyorsun .
Ben gollü beraberlik olabileceğini düşünüyorum...İki takımda gol atma sorunu yaşamıyor ama savunma yapamıyorlar...
En önemlisi bütün gözler üstümüzdeyken gerginlik çıkmaması...Dostça geçer umarım mücadele hem sahada hem tribünde...Ne GS'sı FB, nede FB'siz GS'ın anlamı olur...Herkes sakin olsun yeter...
fb ilk golü atarsa kesin kazanır ... galatasaray bu sezon trömsö maçı dahil hiçbir maçı mağlubiyetten galibiyete çeviremedi.
Frank_Castle, işin garip tarafı da fenerbahçe ligde gol yedikten sonra daha güzel oynuyor..(pres fln yapmak o zaman akıllarına geliyo) senin yazdığınla birleştirince maç berabere bitecek gibi görünüyo :mrgreen:
arkadaşlar tartışmalarınızı özelden yapın, gereksiz mesajları kaldırdım ok...
Bu maç üç ihtimalli bir maç degil tek ihtimalli maç onunda galatasaray alır, ben bir kayserisporlu olarak gs oynadıgı futboldan zevk alıyorum .zaten gs sempatim var birazda ondan olabilir. Maç ya 1-0 ya 2-1 biter alex oynamış yada oynamamış olması cok önemli degil ev sahibi takım devamlı üstün olur derbilerde..... velhasıl bu maç %90 galatsarayın.
Alex - Hagi, karşılaştırması yerinde olabilir, ama arasındaki fark, yetenekten çok ruhtan geldiğini düşünüyorum...
Hagi'de Alex'te top ayaklarındayken üst düzey futbolcular zaten ona dicek birşey yok...
Ama aralarındaki asıl fark bence top ayaklarıda olmadığı zaman ortaya çıkıyor, burda pres yapmaktan, top çalmaya çalışmaktan bahsetmiyorum...
Hagi, ruhunu çok da fazla sahaya yansıtırdı, bağırır, çağırır arkadaşlarını motive ederdi, ve önemli maçlara çok daha iyi bir motiveyle çıkardı, oldukça hırslı bir futbolcuydu...
Ben Alex'te bu bahsettiğim şeyi göremiyorum, hırs ve azim yok....
Tuncay'daki hırs ve aziminin bir kısmı Alex'te olsaydı, işte o zaman Alex'te önemli maçlarda kendini çok daha iyi gösterir, çok daha önemli bir futbolcu olurdu...
Alex o müthiş yeteneği rakiplerinden iyise, oynuyor sorun yok...
Ama karşı taraftan bir direnç, bir baskı gördü mü, kendinde o azmi bulup, savaşmıyor...
Ben Alex'in tek sorunun bu olduğunu düşünüyorum....
bnce de ama bi de alex birazz agir
GALATASARAY kazanacak yanlız şunu hatırlatayım bu derbide her zaman kim favori gösterilse rakibi kazanıyor.
ya varya içimi okumuşsun..Bence de en büyük fark bu.. kalite farkı yok.hırs ve azim farkı var..Ayrıca bu bir tek Alex'de değil, tuncay,volkan,serkan dışıda tüm fenerbahçe'de böyle..(bir de semih dışında :mrgreen: )Quote:
Originally Posted by emirduman
fb yener bence ya bi de alex oynarsa mac bence 3-1 biter
walla genel olarak bakıldığında hangi takım kendi evinde oynuyorsa o takım yeniyor arkadaşlar fb-gs derbisinde. uzun zmndır ben görmedim şahsen deplasmanda gsnin yendiğini ya da ne bileyim fbnin galibiyetini.. beraberlikler bile nadir! en son hatırladığım olimpiyat stadında 70000 kişinin izlediği maçtı. 2-2 biten!
maçı ali sami yende gs alabilir diyorum.. fbnin şansı çok zor! beraberliğe bile razı bence fener!!!
ayrıca alex - hagi konusunda bende sizlerle aynı fikirdeyim. hagi gerçekten sahaya ruhunu yansıtan bi adam. o kadar hırslı ki bazen istemeden de olsa hırsına yenik düşüp çoğu maçta atıldı. biliyorsunuz! alex'te bu hırs olmadığından alex bakıyo ki maç gidiyor diyo ki frikik ya da penaltı olmadığı zamanlarda ben yatayım! ama bana göre futbol bu diildir. şahsen ben alex'i izlerken zevk alamıyorum. bu fb'de oynamasından dolayı diil çünkü ben bi tuncay hayranıyımdır. alex bana göre duran toplar olmasa bişey yapamaz gibime geliyo.
GS'nin taktiği gole yönelik ve orta saha diye birşey yok.FB ise kontröllü,topa sahip ve orta sahada topa hakim bir oyun anlayışı içinde.Böyle olunca da FB topla daha çok oynayacaktır ve maçı alacaktır diye düşünüyorum (b)
ARKADAŞLAR AÇIKLAMA GELDİ ALEX 18 KİŞİLİK KADRODA YOKMUŞ.. (c)
sanırım msjların birtanesinde gördüm. Alex Romen Hagi Brezilyalı olsaydı hangisinin ismini duymazdık diye.bence ikisininde ismini yine duyardık.Alex Brezilya gibi çok futbolcu yetişen bir ülkede sivrilip çıktıysa romanyada rahat çıkardı.
Nobre ve goool!..Öndeyizzz.. (d) (g) (ı)
gooooooooolllllllllllllll dk 45 nobree...
G.Saray:0 F.Bahçe:1 (d) (d) (d) (g) (ı)
45’ GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL! Marcio Ferreira Nobre! Fenerbahçemiz 1-0 öne geçti.. Apiah’ın orta alandan defansın arkasına gönderdiği uzun pasta Nobre ceza sahası önünde kalesini terk eden Mondragon’un üzerinden yaptığı aşırtma vuruşla topu filelere gönderdi..
Gol Harikatdı...Ama hakediyoduk yaa.. Böyle oynayalım 2. yarı da gol gelir...Bu arada fenerin ort. sahası alex olmamasına rağmen baya iyi...
Tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bana göre milana karşı da böyle oynasaydınız kazanırdınız! 12. galibiyetiniz hayırlı olsun! Galtasaray bugün gerçekten çok kötü oynadı! Tekrar arkadaşları tebrik ediyorum... Saygılar.....
fenerbahce'yi tebrik ediorm.ama bnce macn yorumu bole olmali fener kotuydu galatasaray coook daa kotuydu...bi de dunya derbisi olcak hic zevk almdm...fener ii oynamadi uefaya gitmesi icin daa ii oynamasi gerek...tekrar fenerli arkadaslri kutluorm
saolun arkadaşlar...centilmenliğinizden dolayı... (b) :mrgreen:
Bence maçın kalitesi çok da kötü değildi...Şahsen ben hop oturup hop kalktım bi yüreğim azıma geldi bi o kadar da kaçan gollere kızdım..yani bana göre maç zewksiz diildi.. ben maç kalitesine 10 üzerinden 7 veriyorum :mrgreen: (a) (d)
Bu arada fenerin alexsiz gösterdiği performansı da beğendim..
bn 10 uzerinden 5 bile weremem hee bnm dusuncem bole sizin dusuncelerinizi de saygi duyuyorm (b)
evet arkadaşlar ben foruma girerken kesin birileri gereksiz msjlar atmıştır diye düşünmüştüm ama öyle olmamış asolun.maça gelince iki tarafta kötü oynadı posizyon olarak Gs üstündü ama değerlendiremeyince böle oldu...
Galatasaray böyle rezil oynamaya devam ederse 2.lik bile hayal olur.Fenerbahce oyunu iyi kitledi.
NECATİ Eger futbolcuysa bende PELE'yim.Bir insan böyle daginik oynayamaz.Stres yapdı heyecanlandı dersiniz belki bende söle derim oraya gelmis adamların stres yapmaya heyecanlanmaya hakkı yok.Benim bir tafaftar olarak var ama onların yok.
Galatasaray olsa olsa zorlaya zorlaya anca 2. olur yani bence bu sene feda edip PAF'lari kazansa daha basarılı olur.
Bu arada Hasan SAS'i ayrica kutluyorum adam Nobre ye süper bir asist yapdı.Zaten belliydi böle bir halt edecegi.
Uzun lafin kısası Fenerlileri tebrik ederim.Sampiyonlukları kutlu olsun.
Özhan Canaydın gidene kadar Galatasaraydanda bisey beklemek yersi ve alakasiz.
Yanarim yanarim da kendi stadimizda elin tezahüratlarinii dinledigimize yaniyorum (c)
Fenerbahçe yi destekleyen arkadaşları tebrik ederim.
Bugün vasatı aşmayan bir futbol izledim. Açıkçası Galatasaray'ın futbol oynamak için zorla atak yapıyormuş edası göstermesi ve doldur boşaltlar beni maçı izlerken sıktı. açıkçası bir kaç pozisyon dışında heyecan görmedim. ayrıca çok önemli gollerde kaçtı anelkanın girdiği pozisyonlar mesela. Bana göre maçın oyuncusu Galatasaraydan Song gösterilebilir, istekliliği savunmada ki başarısı güzeldi. Yine aynı şekilde Fenerbahçede Tuncay ve Appiah ında gösterdikleri performan güzeldi.
Fenerbahçe belki daha güzel oynasaydı Galatasaray karşısında daha farklı bir skora gidebilirdi, Galatasaray gerçekten çok berbattı özellikle orta saha kurgusu varmıydı ben göremedim, kanatlarda Ergün ve Hasan Şaş ın bittiğinin göstergesiydi bu maç zaten geretste dayanamadı. Saidou ya bişey diyemiyorum adam ayağımdan top çıksında bana bişey demesinler edasındaydı. Ayrıca Fenerbahçe'de Kemal oldukça vasat bir görünüm çizdi benim gözümde.
Galatasaray eğer bu ligde bir yerlere gelmek istiyorsa, artık bir yerleri kalkan ve pres yapmak bile zor gelen, galatasaray popularitesiyle orada burada hava atan oyuncularının yerine alt yapıdan galibiyet ve futbol oynamak için hırslanan gençlerine şans tanımalı.
Galatasaray seyircisine gelince, kardeşim ne zaman akıllanacağız? Maçın tansiyonunu fanatiklik sınırlarımızı ölçmek için fifadan uefadan gözlemciler geliyor maçı izlemeye basın bas bas yazıyor, seyirci hala sahaya pet şişe bozuk para atıyor.
Türkiyede futbol kalitesi çok düştü bunu bügün tekrar görmüş olduk. Türk futbolu geri gidiyor ve bu beni üzüyor. Değişmesi gereken birşeyler olduğu apaçık ortada.
vieri sana katiliorm cok haklisin
Galatasaraylı arkadaşlar adına üzgünüm ama futbolun gerçeği bu..Quote:
Originally Posted by ABOOO
Abi ben fenerbahçenin futbolunu beğendim...Neden?
1.si lig ikincisine karşı oynadık
2.si alex'sizdik
3.sü deplasmanda oynadık
4.sü yendik,kötü diyemeyeceğim bi futbolla..Bu nedenle feneri ben gayet iyi buldum..Eğer fener PSV ile de bu HIRSLA ve MÜCADELEYLE oynarsa, psv'yi çok kolay yener..
Türk futboluna gelince, ben bu sene küçük takımların bir çoğunu, çoğu maçta GS2den hatta FB'den daha iyi oynarken gördüm..Eskiden bu neredeyse imkansızdı..Türk futbolunun aniden kalitelileşemeyeceğini düşünürsek, bu sevindirici bi gelişme..
Bence iki takımda iyi oynamadı,bide dünyanın saylı derbisi.Macı tam izlemedim bile yarısından cogunda başka kanallarda geçip filimlere falan baktım cok kalitesiz bir futbol oynandı bence,acayip sıkıldım izlerken,ya neyse fenerlileri tebrik ediyorum.
Quote:
Originally Posted by Neron_FB
1)haklsin bnce katiiliorm
2)ya bnce alex olsaydi da bisi deismezdi obur drbi maclarndan hatirlayin
3)katiliorm deplasmandan galip gelmek cok ii bisi
4)cok kotu olmick bi futbolla yendiniz ama bnce bu futbolla psv maci zor
bunlar bnm dusuncem akisini dusunen warsa konun hakkinda tartismaa hazirim
durduk yere nie tartışalm ki...Ben senin kararlarına saygılıyım.. (b)
Ama şunu söyleyim, kaçan gollerin çoğu gol olsaydı fener 1-0 değilde 3-2 kazansaydı, herkes: "muhteşem,harika maç" derdi..bence gol 3 puanı kazanmak dışında futbolun iyiliğini ya da kötülüğünü göstermez..
Hakem mükemmeldi.
Serdar Tatlı, ufak tefek sorun yaratmayacak hatalar dışında hiç hata yapmadı bence (ki bunları en iyi sayılan hakemler dahi yapıyor genelde).Volkan'a gösterdiği sarı kart, Orhan Ak'ın elini kaçırmaması ve gösterdiği ikinci sarı kart, oyunu özellikle sertleştiren oyuncuları uyarması ile devamında sarı kartlarını gerektiği gibi göstermesi çok iyiydi.
Her zaman hakem hataları konuşulur, hakemlerin iyi yönettiği maçlarda ise tebriklerimizi söylemezsek formda hakemleri maalesef ki çok zor görürüz.
Hiçkimseye taviz göstermemesi, oyuncuların hakemin dürüstlüğüne inanması ve sert pozisyonlarda kart görebileceğini bilmesi açısından da önemliydi, zira bu maç bir derbiydi dikkatinizi çekerim.
Yan hakemin bazı hataları oldu, ki bir tanesi belki de oyunun gidişatını da değiştirebilirdi.Hakan Şükür'ün (sanırım Hakan Şükür) karamboldeki bir topu ofsayt sayıldı, o anda Fenerbahçe savunması hızla ofsayt taktiği uygulamıştı ama Hakan Şükür son defans oyuncusuna paraleldi bence.
Bu performansını devam ettirmesini istiyor ve başarılarının devamını diliyorum Serdar Tatlı için.