beşiktaş bu maçla iyice dibe vurdu.operasyon kapıda.trabzon ise yeni başkanıyla çıkış yakalayabilir.fb ve bjk maçlarında gösterdikleri mücadeleyi tüm maçlara yaymak şartıyla ama
Printable View
beşiktaş bu maçla iyice dibe vurdu.operasyon kapıda.trabzon ise yeni başkanıyla çıkış yakalayabilir.fb ve bjk maçlarında gösterdikleri mücadeleyi tüm maçlara yaymak şartıyla ama
macı seyretmedim ama trabzonu kutlarm
arkadaşlar biliyosunuz bende beşiktaş alır diyodum fakat ummadığım bişe oldu. açıkçası en başta da belirtmiştim bjknin daha iyi olup trabzonun şu sıralar kötü bir dönem geçirdiğini ve kağıt üstünde bakıldığında bjknin rahat bi galibiyet kazanacağını! fakat gerçekten gördüm ki YANILMIŞIM! trabzonsporu gerçekten tebrik etmek lazım çünkü bana göre çok zor bi durumda gelen bi galibiyet ve öyle sanıyorum bu galibiyet biraz olsun takıma ohh şükürler olsun havası katmıştır.
Aslında bana göre işin aslı bu saatten sonra bjk-ts maçı hakkında yorum yapmak diil de yeni gelen başkan nuri albayrak hakkında yorum yapmaktır. neler yapacaklar şahsen ben çok merak ediyorum. umarım trabzon için hayırlısı olmuştur.
Tebrikler Trabzona..Ben beşiktaşın maçlarını tahmin edemiyorum artık..Nasıl oynicakları belli olmuto... :roll:
Berabere biter demiştim ama trabzon yendi..Maçın 2. yarısı kar sayesinde çok zevkli geçti..E ben adanalı biri olarak kar ı hep göremediğim için (d) :mrgreen:
tebrikler trabzon'a..bide..o ne kardı bea..youlo tir tir titriyodu..bembeyaz olmuştu zavallım..
:mrgreen: o zenci adam gitmiş yerine soluk benizli biri gelmişti :mrgreen:Quote:
Originally Posted by KatliVacip