..ve mac basladi
Printable View
..ve mac basladi
10 kisi basliyoruz maca,gene inamoto oynuyor...
---------------------mondi---------------------
--sabri--------song---------tomas----------orhan--
----------------inamoto-----ayhan--------------
--hasan sas-------------------------------------arda--
---------------------sasa ilic--------------
--------------------ümit karan-------------
böyle taktigimiz.Mac basladi hadi hayirlisi.
hava tromso havası :D
kayseri daha atak oynuyor
Ümit karan kaleyi yoklamaya başladı..
Biraz daha dikkatli olsa atacak, 2 oldu kaçırdığı.
Ortat sahadan toparlanamıyoruz ve dolayısıyla atağa çıkamıyoruz , Inamoto kafasına göre oynuyor Ayhan tek başına kalıyor Ayhan'da tek başına yapabileceği kadar iş yapmaya çalışıyor.
Hava nedeniyle sakatlanmalar çokça yaşanıyor oyun sekteye uğruyor
cok net bir gol kacirdik
Güzel atak yapmaya çalışıyoruzda Kayseri'ye açık vermeye gelmez!!
Her an atabiliriz aynı zamanda yiyebiliriz.
ilk yarı bitti...
Suna bak gerets yedeklere bir tane bile dmc almamis,ne yapmak istiyor bu anlamiyorum :mad:
su inamotoyu devre arasi cikarip okani almali,okan mr ama dmc de inamotodan iyidir.
bu macta kolay kolay gol olmaz
şu iglesias tan korkuyorum çok iyi kafa topları indiriyor gökhana bir gol bulursak kayseri toparlanamaz
sabrinin vuruşu direkten dışarı gitti ahhh
Galatasaray atar şimdi FBliler kızmasın haa...:D
Arda , Hasan çıkıyor yerine , Hasan kabze ve Okan giriyor.
son 30 dakika hasan şaş ve arda çıktı okan ile hasan kabze oyunda
valla galatasarayın puan kazanması bizim için çok kötü olur
hadi aslanım bastır da puan farkı kapansın.. süre azalıyor acil golll lazımmmmm.
yine gol kacirdik
son 15 dakika hadi beee atın
nasıl oynuyoruz oyun onayarak
GSTV süper olmuş tek tek oyuncuların pas oranlarını felan gösteriyor
umit deli etti beni bugun ya yine kacirdi
haydiiiiiiiiiiii aslanlar puan kaybetmemeliyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
necati giriyor iliç oyundan alınıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gökhan çıktı yerine, İlhan girdi.
herhalde gs de puan kaybedecek bu hafta bakalım son saniyelerde gol olmazsa
artık ümidim kalmadı:( :( :(
Maç bitti , Kayseri : 0 GS : 0
maç bitti:( :( :(
maç bitti artık çok kötü oldu bu puan kaybı. çok üzüldüm fark yine 7 ye çıktı. artık önümüzdeki haftalar da bu puan kayıplarını telafi edip zirveye çıkmalıyız.moralleri fazla bozmıyalım daha 15 hafta var. galatasarayımıza güveniyoruz, onlarda bizim güvenimizi boşa çıkartmıyacaktır...
bitti fark 7 oldu tekrar
umit ne goller kacirdi
neyse puan kaybettiğimiz bir haftada galatasarayın puan kaybetmesine çok sevindim açıkcası
evet yine işkencevari bir maç izledik. Saha kötü takım yorgun ve sonuç açık 0-0. Öncelikle yan hakem 64. ve 84. dakikalarda alakasız 2 ofsayt çalarak 2 golümüzü yemiştir kendisini kutluyorum. Ondan sonra takımın bu kadar hırssız ve beraberliğe razı oyununu çözemedim saha gerçekten kötüydü ama takım mücadele etmedi kör dövüşü gibi bir maç oldu ve sonuç ortada 0-0 geçmiş olsun demekten başka yapacak bişey yok
:( maçı izlemedim ama ümit karan %100 lük goller kaçırdıysa artık diyecek bi şey yok. onun gibi golcü nasıl kaçırırır
.
.
.
Maçı izlemedim ama saha şartları falan kötüymüş herhalde.Geçen hafta Fenerbahçe bu stadda puan kaybetmişti,bu hafta da biz.Farkın açılması kötü oldu.
Geçen Hafta FB ile fark kapanmıştı ama bu haftaki skorlarla puan farkları aynı oldu. GS için hiçbir şey değişmedi.
Ümit karan nasil oluyorda o golleri kaciriyor aklim almiyor.Inamoto desen macta onu hic görmedim neredeyse,bir an önce yollanmali,onun yerine ilerde milli takimda oynayabilecek olan mehmet topal ve mehmet güven oynamiyor.Geretsin bu inamoto sevdasi devam ettigi sürece biz maclari cok zor kazaniriz,bazilarinda iste böyle berabere kaliriz.Her mac 10 kisiyle oynuyoruz resmen.