4+2=6 anladın sen onu aziz yıldırım bayaa komikmiş meger :D
Printable View
4+2=6 anladın sen onu aziz yıldırım bayaa komikmiş meger :D
mükemmel ya hele aziz yıldırımla geçen yazı :D
süper oluyor ya sardı valla :D
abi hikaye çok güzel gidio ya.devamını merakla bekliyorum.
yaw hem arisin hem beitar jarusalem in logolari ve formalri var. bunlar turksportalda varmi yoksa benmi goremedim yardim ederseniz sevinirm
Harika Hikaye Cagrı aynen devam super :D AZİZ BAŞKAN da asmıs kendini :D
Hikaye dediğin böyle olmalı zevkle okuyorum.
çağrı gerçekten süper gidiyor süper bişey bulmuşun :)
bence cok guzel bu konunun sabitlenmesi lazim
bencede sabitlenmesi lazım. Dostum çok güzel konu Eline sağlık
Süper gidiyorsun abi.. Tam gaz devam..
ewt örnek kariyer die :D
Harika. Bir Fenerli olarak yine de kutluyorum.
Süpersin Çağrı abi Aziz Başkan da iyi laf sokmuş neyse sen öcüünü alırsın
Tebrikler Çağrı Abi. :D Süper bi kariyer. Okumaktan zevk duyuyorum. Aziz Yıldırım'ın o sözünü yanına bırakma. :p :n:
Öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkürler... Elimden geldiğince esprili, fazla fanatikçe olmayan bir yazı dizisi yazmaya çalışacağım. Arada böyle espriler olacak tabi ki de.. O yüzden hiç kimse üzülmesin :D Gelelim kariyerin devamına :
Çok zor günler geçirmişti takımım. Aris mağlubiyeti beni de çok etkilemişti her ne kadar bir dostluk maçı olsa da... Çünkü ortada ruh yoktu. 1 haftalık arayı oyuncularıma antrenmandan çok seans uygulayarak geçirdim. Onlarla teke tek toplantılar yaptım. Derdi olanın derdini dinledim. Beni en çok üzen Carrusca'yla yaptığım konuşma oldu. İşte o konuşmanın ses kaydı: :o
Carrusca: Hocam benimle konuşmak istemişsiniz?
Çağrı: Gel Carrusca gel... Otur şöyle. Tüm arkadaşlarınla konuşuyorum. sıra sana geldi. O yüzden çağırdım. Dostluk maçlarında bile olsak takımımızın üzerindeki bu kötü havayı dağıtmamız lazım. O yüzden seans düzenledim sizlere...
Carrusca: İyi yapmışsınız hocam ben de sizinle konuşmak istiyordum zaten.
Çağrı: Hayırdır Carrusca? Bir sorun mu var?
Carrusca: Evet hocam. Var. Biliyorsunuz Gerets döneminde hep yedek kulübesindeydim. doğru düzgün hiçbir maça çıkmazdım. arjantin'de eskiden bir prestijim vardı. Şimdi ise herkes bana Carrusca değil kapuska der oldu. Ne yapmalıyım diye düşünüyorum? Bu konuda sizinle de konuşmak istemiştim.
Carrusca daha Galatasaray gelmeden ben de izlemiştim. Gerçekten çok yetenekli oyuncuydu. İstediği zaman herşeyi yapabilme kapasitesine de sahipti. Ona çok güveniyordum. O yüzden o benim banko adamlarım arasındaydı. Bunu ona da anlattım!
Çağrı: Bak Carrusca... Sen benim banko oynayacak olan adamlarımdan birisin. Çünkü ben seni Galatasaray'a gelmeden önce de izlemiştim. Seni tanıyorum. Seni biliyorum. Neler yapabileceğini biliyorum. O yüzden sana gerçekten çok güveniyorum. Bu güvenimi boşa çıkarmayacağını da biliyorum. Sakın endişelenme.
Carrusca: (Gözleri dolarak) Sağolun hocam. Emin olabilirsiniz. Bundan sonra gerçek Carrusca'yı herkes görecek.
Carrusca'nın odamdan çıkışını görmeniz lazımdı. Direk FB-GS maçına koysanız heralde o gazla tüm takımı çalımlar bir de gider Volkan'ı veya Rüştü'yü çalımlar gol atardı. :D O kadar gaz olmuştu yani. Bunu antrenmanlara da yansıttı. Performansında inanılmaz bir artış oldu. Hazırlık maçlarını 7.17 ortalamayla kapattı ve son 4 maçta 2 assist yaptı. İşte hazırlık maçları sonuçları :
Winterthur (D) : 3-0
Goller: Rodriguez(kendi kalesine), Hakan Şükür, Ümit Karan
Maçın Adamı: Rigobert Song (/8)
Luzern (D) : 2-0
Goller: Necati Ateş, Gergoci(kendi kalesine)
Maçın Adamı: Arda Turan (/8)
Yverdon (D) : 0-0
Orduspor (E) : 3-1
Goller: Arda Turan, Necati Ateş(2) (Galatasaray), Sadi Çolak(Orduspor)
Maçın Adamı: Arda Turan (/8)
Arda son 2 maçta kendini bulmuştu diyebilirim. Mükemmel performans sergiledi. Daha sonra maç bitiminde basın toplantısıyla onun performansından çok memnun olduğumu ve gelecekte bir star olabileceğini söyledim.
Tarih 25 Temmuz 2006'yı gösterdiğinde takımımın hazırlık maçları bitmiş; son 4 maçında -yani konuşmamdan sonra- gerçekten iyi bir performans göstermiş bir ekip vardı. O ışığı görmüştüm. Şimdi önümüzde çok zorlu bir Türkiye Süper Kupa Finali vardı. Bunu kazanan bir ilk olacaktı. Hem benim kariyerim hem de futbolcuların daha iyi motive olması amacıyla bu maçı kesinlikle ama kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Ama sonuçta rakip kolay bir rakip değildi. Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş vardı karşımda... Bunun için Beşiktaş'ı takibe aldım. Kendim bizzat inceledim Beşiktaş'ı...
Neler mi buldum? Kahvaltı yaptıktan sonra.... ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
27 Temmuz sabahı yine Beşiktaş'ın maç kasetlerini odamda izlerken birden kapı çaldı. Gelen Adnan Polat'tı. Aynen şu cümleleri kullandı:
Adnan: Çağrı fikstür çekildi. Totalbet.Com'da oranları yansıtmış. LigTV'yi aç da bak! Neler yazmışlar? Bizim yanlış bir karar vermediğimizi sen de göreceksin.
O sırada MSN'de LigTV Muhabiri Ercan Taner mesaj attı.
Ercan: Hocam merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun. Biraz geç oldu ama.. Başarılı bir kariyer başarılı bir sezon diliyorum size...
Çağrı: Saol Ercancığım teşekkür ederim.
Ercan: Hocam televizyonda çıkan totalbet.com oranlarını size hemen mail olarak gönderiyorum. Onlara bir bakın. Biz çok şaşırdık Türk futbol camiası olarak.
Böyle bir yorumu duymam beni başarı için daha da hırslandırmıştı. Çünkü kimse bana güvenmiyordu. (Adnan Polat, Özhan Canaydın ve totalbet.com hariç) Gelen oranlar aynen şöyleydi :
Çok şaşırmıştım. Beni Fenerbahçe'yle birlikte şampiyonluk yarşında olacağımı söylüyorlardı. Ben bu gazla hemen antrenman sahasına gittim ve futbolcularımı ortasahanın ortasında topladım. Orta noktaya oturdum. Onlarda kenetlendiler ve konuşmamı dinlediler. İşte olay konuşma:
Çağrı: Görüyorsunuz değil mi? İşte gerçekler ortada. Sizden asla daha iyisi yok ve olmayacak da... Siz en iyisisiniz ve başaracaksınız. bunu sadece söyleyenler ben ve kulüpteki insanlar değil. Dışardaki halk da bunu söylüyor. Bu sadece Türkiye Ligi için de olmayacak. Karşımıza çıkan tüm kupalar için olacak. Haberiniz olsun. Başarısızlığı aklınızdan çıkaracaksınız. Anlaşıldı mı?????
Takım: (hepbir ağızdan) Anlaşıldı.
Çağrı: Duyamadım???
Takım: ANLAŞILDI!!!
Çağrı: Anlaşıldıysa bunu ilk olarak Süper Kupa Finali'nde herkese gösterin!
Konuşmam takımı gaza getirmiş olacak ki. O tarihten Süper Kupa Finali'ne kadar herkes tesisler de kaldı. Hiç kimse evine gitmedi. Herkes Beşiktaş maçını konuşuyo, onların kasetlerini izliyordu. Sabri ile Arda'da bilgisayarda Football Manager oynarken Beşiktaş - Galatasaray maçını oynuyorlardı. :D :D O kadar gaz ve konsantre olmuşlardı maç için.
Ben ise yine odama çekilmiştim. Beşiktaş hazırlık maçlarını izlemiştim. Kötü bir performans sergilemişlerdi. Çok atak oynadıkları için çok gol yiyorlardı. Hazırlık maçların Gaziosmanpaşa'ya ve Altay'a mağlup olmuş diğer maçlarını da hep 2-1, 1-0 gibi skorlarla kazanmışlardı. 4-1-2-1-2 taktiğiyle her zaman hücumu düşünen bir ekip olarak sahaya çıkıyorlardı. Ayrıca Bobo-Nobre, Kleberson, Ricardinho, Delgado ve yeni transferleri Juan Pablo Rodriguez gerçekten tehlikeli futbolculardı. Bu maçta o yüzden alan savunması yerine kilit oyuncuları kilitlemeyi düşündüm. Kısacası adam adama savunma... Bu tehlikeli bir savunma çeşidi bana göre. Çünkü karşınızda kaliteli futbolcular olduğunda ceza alanında her zaman penaltı tehlikesi oluşur adam adama savunmada... Ama Beşiktaş maçını kazanmamız için gereken tek şey buydu. Umarım düşüncelerim de yanılmam.
Artık herkes maç gününü ve maç saatini beklemeye başlamış, deli gibi antrenman yapıyorlardı. Umarım çalışmamızın semerisini Beşiktaş maçında alırız. Beşiktaş maçında görüşmek üzere....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
28 Temmuz Günü haberleri izlerken son dakika haberi diye Samandıra Tesisleri'ne bağlandılar. İnanılmaz meraklandım. Hiçbirşeyden haberim yoktu. Olanlar beni şok etmişti.
http://img293.imageshack.us/img293/5959/apiml7.th.jpg http://img162.imageshack.us/img162/1...ncayrt1.th.jpg
Appiah Fenerbahçe'den Liverpool'a transfer olmuştu. yerini doldurabilecek bence hiçbir adam yok. appiah gerçekten çok iyi bir futbolcu. Tuncay'da Appiah'ın gitmesiyle ilgili bir açıklama yapmış ve eğer Fenerbahçe en iyi oyuncularını satarsa zaten başarılı olamaz. Başarılı olacağına da inanmam demişti. Türk futbol kamuoyu bu haberle şok olmuştu. Çünkü Tuncay'ın gerçekten kanının kırmızı değil sarı-lacivert aktığını herkes bilir. Ama böyle bir açıklama yapması Fenerbahçe Camiası'nı bir kaosun içine sürükleyecektir. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak?
Bu arada Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu için İsviçre'nin Lozan kentine Adnan Sezgin gitmişti. Türkiye saati ile 16.00 gibi Adnan Sezgin beni aradı kura sonucu söylemek için. İşte kura sonucu Galatasaray'ın rakipleri :
bakalım süper kupa maçı nolacak:D
Çağrı süpersin ya .. :) Mükemmel gidiyorsun okuması çok keyifli .. :)
ewt brkliyoruz kupa maçını
Artık herşey resmileşmeye ve ciddileşmeye başlıyordu. Maç günü gelip çatmıştı. Almanya'da kaldığımız otelde son kez antrenman yapıp otobüse bindik stada gitmek için. Hiç kimsede ses çıkmıyordu. O sırada totalbet.com'da yine istatistiklere bakıyordum.
http://img183.imageshack.us/img183/5...kupagr1.th.jpg
Frankfurt'ta Müthiş Kupa Gecesi
http://img293.imageshack.us/img293/2...tasarayim2.png - http://img293.imageshack.us/img293/1504/besiktasvo4.png
Maç mükemmel ötesi başlamıştı. tam bir kupa maçı olduğu belliydi. sağdan soldan ataklar geliştiriyordu her iki takım da... Takımım adam adama markaj taktiğini çok iyi kullanıyor Beşiktaş'ın tehlikeli silahlarına ceza alanı içinde yakınında geçit vermiyordu. Taa ki 45.dk'ya kadar. Ceza alanı dışından -ki bu yaklaşık 30 yard yapıyor- Ricardinho topun gelişine öyle bir vuruyordu ki Mondragon topa sadece bakakalıyor ve biz soyunma odasına 1-0 mağlup gidiyorduk.
Soyunma odasına girdiğimde hiç kimseden ses çıkmıyordu. Ama biliyordum ki biz bu maçı kazanacağız. Çünkü o kadar iyi oynuyorduk ki. Taktiğimizi o kadar iyi uyguluyorduk ki bunun bize başarı olarak geri dönmesi gerekiyordu. Futbolcu arkadaşlarıma da bunu söyledim. Kazanabileceğinize inanıyorum dedim. Hepsi birer aslandı sahaya çıkarken. Sahaya çıktığımızda "Eye of The Tiger" derler ya işte hepsinin gözü öyleydi. :D
Dakika 53 olmuştu. Ümit Karan eşitliği yakaladı. Hepimiz ayağa kalkmış 2 golü beklerken 56. dakikada genç yıldız Arda durumu 2-1 yapmıştı. Yedek kulübesindeki futbolcularla sarmaş dolaş olmuştuk. Maçı yedek kulübesinde sarılarak izliyorduk. 60. dakikada Necati durumu 3-1 yapmıştı. İşte benim aslanlarım sahadaydı. İşte gerçek Galatasaray buydu! Ama bunun üstüne Nobre 65'te durumu 3-2 yapınca futbolcularım biraz telaş oldular. Adam adama savunmaya devam ettik. Beşiktaşlı Rodriguez'in 78. dakikada sakatlanması Beşiktaş adına büyük kayıp oldu ve maç 3-2 Galatasaray'ın Galibiyetiyle sonuçlandı.
http://img293.imageshack.us/img293/3...nucunu8.th.jpg http://img293.imageshack.us/img293/7...uncujh6.th.jpg
Bütün medya ordusu artık bana inanıyordu. Benden çekiniyordu ve bana ilk başta bu şekilde konuştukları için özür diliyorlardı. Rahatlamıştım. O gece o kadar güzel bir uyku uyudum ki sizlere anlatamam. Üstümden büyük bir yük kalkmıştı. Bunun aynısının ligde de gerçekleşeceğine kendi kendime söz vermiştim. Bu fikri futbolcularım da yavaş yavaş benimsemiştim. Biliyordum. Başarı en sonunda gelecekti...
ehuheu süper bi hikaye ya kesintisiz devam et süper :n:
Tebrikler:Dİşler iyi gidiyor...
özellikle aziz yıldrım çok komikti süpersin ..
süper gidiyor konu sabitlenmiştir
ewt dewamını ebkiyoruz:D
muhteşem gidio
tebrikler çağrı abi yenmişin beşiktaşımızı:)
Harbi süpersin. Bakalım ne olacak şu lig maçları başlayınca. :)
Süpersin, harikasın, muhteşemsin.. Daha ne diyeyim:).
müthiş bi gndü galatasarayın kazanması bni çok mutlu etti tribünde "çağrı abi sn bizim herşeyimissin" diye bağırıyoduk ne olmak istediğime karar vermiştim çağrı abi gibi bi menejer olcaktım bunun için çalışmaya başladım geçtim football manager oyununun karşısına
Harika bir yaratıcılık ve olayları kağıda dökme yeteneği:) Normalde FM hikayelerini okumaktan sıklırım fakat bu hikayeler öyle bir eğlenceli hale getirmişsin ki okurken zevk almamak mümkün değil...:)
çağrı sen kesin edebiyat dersLerinde kompozisyonLarda da cok basarıLıymıssın :D hikayen cok iyi tebrikLer.
Süper bir fm hikayesi cagri abi,olaylari anlatim becerin 20 :)
Bide emrah abi gibi hikayeyi biraz mizahi yapinca insan cok zevkle okuyor fm hikayeni :)
Aziz yildirim esprisine cok güldüm :n:
Ama biz bunun acisini cikartiriz :p
Süper kupayi almissin,tebrikler,bizi fazla merakta birakmadan hikayeni en kisa zamanda yazmani istiyoruz :)
Çok güzel anlatmışsın kardeş,böyle devam et tahminim konu rekor kırar :)
çağrı abi biraz reklamınıda yaptım:)
Zevkle okudum. Devamını bekliyoruz
bunca yazıyı hiç sıkılmadan okudum :) Araya mizahı sıkıştırman harika olmuş ;;) Eline Sağlık :)
Harika gidiyorsun Çağrı , Gerçekten internetten bir yazıyı sıkılarak okusamda bunu çok zevkle okudum ;) , devamını bekliyoruz.
harika gidiyosun abi.farklı tarzlı bir anlatımla konuya yaklaşıyosun.her ne kadar fenerli olsam da başarılar dilerim.