hadi yaw bende 20:00 da başladı zannediyordum
Printable View
hadi yaw bende 20:00 da başladı zannediyordum
dakika 70 durum 0-0
biz bu maçı kaybederiz 2-0
2-1 Antep alır.
Song sarı kart gördü haftaya Denizli maçında yok .. Ümit karanda Song'un pozisyonuna itiraz ederek gereksiz bir sarı kart gördü ..
gs bastırmaya basladı
Okan çıktı Ayhan girdi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah Ümit.. Ahh..
net bir pozisyonu harcadık..
az kaldı son 7-8 dakika hadi antep dayaaaaan
Ümit saç baş yoldurdu resmen yav ..
ggggggggooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllll llllllllllllllllllllll antepppppppppppppppppppppppppppppppppppp
antep 1-0 one gectttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
al işte gol 1-0
En sevdiğim Türk forvetlerden biri attı maalesef.. 1-0
Gol dk 87 Veysel Cihan...
Bundan sonra da daha bakılmaz bu maça.. aç FM'yi al CimBom'u kur takımını göster şunlara Ertuğrul...
Lanet olsun ...
oleyyy gaziantep gol atmış
İşte budur. Gaziantep hala 4 büyüklerin belalısı olduğunu gösterdi.
ingilizlerinde dediği gibi yeaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh:D:D
GOOOOOOOOOOOL. Son dakika, Gaziantespor golü buldu.
Rize cayinin üstüne iyi gelmedi bu baklava. (:
yrnda biz sakarya yı yenersek yine puan farkı aynı olacak we oynana bu dort haftada 3 buyukler 2 galibiyet 1 beraberlik 1 de malubiyet alacak...
maç bitti geçmiş olsun
Şampiyonluk bir hayal oldu ...
Geretts inamoto el ele hep beraber sampiyoluga
hep böyle oluyo fener puan kaybederse sonra bizde kaybediyoruz
iyi yaw fener de kaybederse pek bir kaybımız olmayacak bu hafta:D
maçta çok bariz hatalar yapan cem deda yı tebrik ettikten sonra. Gerets beyfendinin ne sebeple carrusca yı çıkarıp aydını aldığını anlayamadım. Karan tek başına ilerde silikti baskı kurduğumuz sıralarda gazianteplilerin tekme tokat dalışlarını sanki film izliyormuş gibi izleyen cem deda beyin en yakın gözlükçüye uğramasını tavsiye ederim
Yarın yenersek Galatasaray ile 7, Beşiktaş ile 8 olacak puan farkı. O kadar puan kaybetmemize rağmen yine en başa dönüyoruz :) Rize ve Erciyes'te puan kaybetmeseydik 12 ve 13 olacaktı puan farkları. Umarım yarın yeneriz ve tekrar puan farkını açarız.
sabriye birimi soyledi acaba surekli uzun top at diye
beyelr artık Gs yi tutarsam noliyim.. Ulan benim kadar üzülmüyodur bu fubolcular.. Her gece yatarken dakikalarca ağlamanın bi manası yok.. Ben artık takım tutmucam, belkide Rizespor olabilir..
Umıt karana yapılan penaltı degılmıydı
Bide Sabri demezmi puan farkı 1 diye...
Bu puan kaybı çok iyi oldu. Geçen hafta kazandıklarını Galatasaray ile Beşiktaş verdi. Yarın yenersek herşey başa dönecel inanılmaz bir fırsat.
1 demedi dün lig tvdeki programda +2 BJK'de yenecek Fener'i dedi.
GS galibiyeti hakedecek bir oyun sergilemedi, hakem hataları olmuştur, geçen hafta FB maçında da oldu ama biz galibiyeti hakedecek bir oyun sergilemediğimiz için suçu hakemde değil oyuncularımızda bulduk.
Yarın artık galip gelmemiz lazım, tekrar farkı açmak için...
Fenerbahce isini bilir. Bize de mactan önce baklava yemek düser. ;) Eminim Antep baklavalarinda patlama yasanacak. Rize caylarinda oldugu gibi.
siz yarın sakaryada depremeye uğramayında ilk yarıda yaptığınız gibi. ondan sonra baklavaları çok ararsınız
Galatasay'ı Tebrik ediyorum, 11 Altın adam diyeceğim o haa birde Şaş'ıma Sevgiler....
Konu Sakarya Fenerbahçe Konusu değil , Biraz Dikkat! ;)