Parasini almadigi icin idmana cikmadigi ve tepki gosterdigi dogruda sandalye olayini felan yeni okudum
Printable View
Parasını alamadığı da varsayım olabilir .. İçinizde Galatasaray Tesislerinde yatıp kalkanlar var galiba ..
Kayserispor boşa oynadı yani, rakipleri uğraşmadıkları için atmadılar?
20 gol yediler, Gs'dan daha da az!!!
ve Beşiktaş da 19 gol yedi!
O Beşiktaş ki tek önlibero oynuyor ve orada oynayanlar da gerçek önlibero değiller hiçbir zaman! Ayrıca ortaya çıkan futbol berbat ötesi!..
Lafonten'den masallar!
Türkiye'ye gelmiş geçmiş yerli,yabancı en iyi defans UCHE ALOZIA OKECHUKWU'dur!
Song bu.Hatasını anlar,yola devam eder.
Galatasarayda olur böyle şeyler.. (TAMAMEN DUYGUSAL)
yine bi 3gen kurduk gitti (kel-ilaç-baş)
size bişey olmasın :p
Saygısızlığın önde gideni böyle şeyler affedilmez. Tomas yıllar önce F.Bahçe formasını yere attı şimdi takımdan kovuldu buda ona benzer hiç bir zaman hocaya karşı gelemezsin. Bence böyle futbolcular G.Saray gibi camiada olmaması gerekiyor ne kadar iyi oynasada.
Song özürünü diledi, olay tatlıya bağlandı oldu bitti, neyin affedilmemesinden bahsediyorsunuz ?
fbde olmuş kovulmuş nası bağlantı kurduysanız ;)
cumhuriyetinizle kıyaslamayın bizi :p
Hiç sadece örnek daha bunun gibi çok örnek var. Mesala Nisterooy Hollanda milli takımında ki hocası ile kavga etti. Gelmiyecem dedi çağırdı bile yok hocanın artık ülkesinin formasını bile giyemiyecek.
kavga etti ve olay aynı yani öyle mi ? :D
saha içindeki olay sırasında GeretS Song'a ne dedi Song GeretS'e ne cevap verdi bunları biliyor musun ? (ben bilmediğimden soruyorum yanlış anlama, özrünü dilemiştir ve olay bitmiştir bana göre)
neyse siz affetmeyin ;)
ahhh istatislikler ahhh .... sen nelere kadirsin .... song u lugano ve edu yla bile kıyaslatıyor adama .... o zaman sizin mantığınıza göre song ve tomas sakarya veya erciyessporda olsa bu takımlarda 21 gol gol yerlerdi .... takımda diğer 9 oyuncu yenilen golde hiç bir hatası yok ... 21 golu sırf song la tomas yedi yani ...