iste burda
http://www.turksportal.net/makale/fm/463/
Printable View
iste burda
http://www.turksportal.net/makale/fm/463/
Söylenenleri aynen yaptım fakat "unable to connect server" hatası geliyor.Yardım ederseniz sevinirim...
ben varim oynayabilirim
merhaba,
arkadaşımla online fm oynamaya çalışıyoruz ama hamashi'ye bağlanıp oyunu kurduktan sonra, oyunda birbirimize bağlanıyoruz fakat bikaç maç oynayıp oyunu saveletip çıktıktan sonra tekrar savelediğimiz oyunu açınca menejerler boşa çıkıyo.sanki hiç takım seçmemişiz gibi ama lig kaldığı yerden devam ediyor, bu sorunu nasıl düzeltiriz.
yardımcı olursanız sevinirim, saygılar..
Öncelikle sizin sorununuz çözümü şu: oyunu saveleyip tekrar girdikten sonra "game status"e gireceksiniz ve takım isimlerinizin yanında "not connected" yazar siz almak istediğiniz takımınıza yani eski takımınızın yanındaki not connected yazısına tıkladıgınızda durumunuz playıng olur ve o takımla oyuna devam etmiş olursunuz.
ya online oynamak isteyenler eklesinler
[email protected]
ben hergun oynuyorum ekleyin beraber oynayak
Yakında deneyeceğim çok teşekkürler yazı için.
bende daha büyüK bir sorun var o programi yükledim ama vista için degilmis simdi ne yapçam Lütfenn yardim edin
hamaciyi denedik ama oyun çok kasıyor bunun nedeni nedir ??
Bu oyunu Fifa gibi düşün onun içinden online oynuyoruz ok?
Online oynamak gerçekten çok zevkliymiş. Teşekkürler Turksportal.
Evet yahu.Daha önce hiçbir oyundan bu kadar zevk alamamıştım
Ben oynayamıyorum beyler.Yardım edermisiniz !
ya arkadaşlar sitede turnuvaya nasıl girebilirim
Konuyula alakası yok arkadaşım ama yinede yardım edeyim.Şu anki devam eden turnuvaya girme şansın yok.Turnuvalar bölümünü takip edersen bundan sonraki turnuvaya katılabilirsin
Nasıl yani?Tam olarak sorununu anlatırsan sana yardımcı olabiliriz
ok eyvallah
Cekocan şimdi arkadaş kurdu ama ben girdim oyuna onun adı gözükmedi
versiyonlar farklıdır.
Sen karışma Ahmet :D
:D:D Ama Doğru :D:D
Bana aynı versiyonlu birisini bulsana !
7.0 versiyonlu onliene Fm oynayacak insan aranıyor. :D
Oldumu :D
Arkadaşlar ortak kariyer bununla ilgilimi?
Peki ortak kariyer nasıl yapılıyor bir arkadaşımız tekllif etti de yardımcı olursanız çok sevinirim :)
versiyonu nerde yazarki
oyunun içinde yazar.Üzerine hiç bir Uptate yüklemediysen 7.0'dır.
Abi versiyonlar aynı. Oyunu kuruyorum. Kurulan ad çıkmıyor. IP adresimde deniyor. Onda da "unable to connect server" sorunuyla karşılaşıyorum. Ne yapmam gerekir? Acil yardıma ihtiyacım var lütfen acele cevaplarınızı bekliyorum. Biraz yalvarmış gibi oldum ya :)
oynamak isteyen var mı??
Ben oynarımda versiyon kaç senin.
her türlü versiyon var..
Ahmet 77, büyükpivot(Göktuğ) onu da denedi ama olmadı. Ertuğrul(Hugo) ven ve Göktuğ, üçümüz yapmaya çalıştık ama olmadı.
Gingko bi maç yapalım senle o zmn.Ne zaman yaparız tarih ver.