yorumlarınız için sağolun
Printable View
yorumlarınız için sağolun
arkadaşlar harika bir taktik bence fener yönetenler denemeliler ama başka takıma uyar mı onu taktik kurucusu bilir ama gercekten bu taktikle ligde 8 gol felan yedim ve lider im aramızda 25-30 puan felan war şampiyonluğumu ilan ettim kısacası deneyin :D
muthisssssssss
Arkadaşlar ben Bursaspor'da denedim hermaç 3 yediğim Vestele bu sefer ben attım. Zorlandığım Antalya'nın kilidini çözdüm bu iki takımda 3-5-2 oynuyor ve bu taktik 3-5-2 yi paramparça ediyor.3-5-2 ye karşı kesin çözüm diyebiliriz.
arkadaşlar taktiğin işinize yaradığına sevindim
la indiremiyorum rapide atsanıza sitede problem var ...........
link çalışıyor
guzel paylasım
Ne zamandır FM oynamıyordum son maçlarım
Şampiyonlar Ligi Grup H
http://img518.imageshack.us/img518/8689/gruphye5.th.jpg
Roma 3-4 FB
http://img228.imageshack.us/img228/6...34fbpk5.th.jpg
güzel taktik eline sağlık
gerçekten güzel taktik bu taktiği uyguladıktan sonra watfordla 5 maç arka arkaya kazandım çok sağol :)
yorumlar iyi ama bu taktikle cok gol yenmezmi sizce...
eywallah saolasun kardes sımdı denıyorum
bravo kardeş,süper taktik.ilk yarı bittiinde manisasporla ikkinci sıradaydım 6 puan farkla gerideydim.benm taktikdede diziliş aynıydı bu taktiği kullanmaya başladım lig şampiyonluğu ve türkiye kupası geldi
deniyorum......bakalım...
sewgili driver , dedikleri gibi taktigin super ama avrupada asiri gol yiyorm ve en ufak bi basarim yok , tr liginde karsi takimlar bastiramadigi ve genelde cekildikleri icin bu taktik superde biraz bastiran bi takim beni resmen darmadagin ediyo , bana onerebilicegin ii bi defans vs varmi cunku umit ozat,serkan balci,rustu vs yok bende hepsi takimlarinda onun yerine sag bekte mehmet topuz oynuo defanstada onderle , luizao yada tavsiye edicegin baska bi defans oynicak , soldada marcelo oynuo ama dedigim gibi ozellikle avrupa maclarinda siradan takimlar bile bu taktikle beni darmadagin edio , onerebilicegin bisi varsa onerirsen sevinirim .. tesekkurler ..
Bu taktigi orta guclu bir takima yap.Lig sonu avarajin -30 Puanun 30 olur.
abi hoş güzel bi taktik bulmussunda fb schalke maçına baktım.
orda schalkenin amblemi wardı
bundes liganın amblemini nrdn indirdin? link werirsen ii olur
saol deneyelim bakalım