Bjk yener.Her zaman fenerbahçeye karşı şansımız tutar
Printable View
Bjk yener.Her zaman fenerbahçeye karşı şansımız tutar
bakiyorumda bjk'liler 2. devrede 2 galibiyet aldilar diye baya bi motivasyon olmus
takimlarda Olu vestel ve gs'nin paf takimi onuda penaltiyle zar zor hatta paf takimina bile organize ataginiz yok...
finalde fb ve erciyez oynar...
dip not: fb ligde 1.5 senedir derbi kaybetmiyor...
Tahmin Etmiştim Ama :) Beşiktaş - Fener düşeceğini bu aralar bende bişeyler var Şemsi ye dedim Gs - Bjk maç'ı 2-1 geçiyo gönlümden 2-1 Bitti :)
İşte o istatistiği koyamaz, yaşı tutmuyor ... :)
Arkadaşım yaşı bırak 20 yıldır kupayı alamıyolar... İstatistiği bu kadar önemsiyorsa bunu da gözünden kaçırmamalı...
20 değil, bu sene 25 oldu .. :)
Bazı arkadaşlar işlerine gelen istatistiklere sahip cıkıyor,gelmeyenlere cıkmıyor;)
İstatisliklerin her zaman yalanlık payı vardır. Biz yalan başarı değil, gerçek başarıyı istiyoruz.
2.Truva operasyonu için hazırız.Fenerbahçe hem içeride hemde dışarıda, hem sahada hemde tribünde rakip takımı ezecektir.
Bence Beşiktaş çok rahat bir şekilde turu geçecektir.6 senedir Saraçoğlu'nda yenilmiyor ve İnönü'nün atmosferinin nasıl olduğunu biliyorsunuz.Orda da kolay kolay yenilmez bence.
Ama artık serhat yok....serhat yok diyede kaybedecek diye bişey yok ama...inönüden çıkış yok...
ne dediğimi bende anlasam...:S
Mevlana'nın sözü nedir? Bana birisi ö.m yolu ile veya buraya yazarsa sevinirim. Düşündüm düşündüm bulamadım?
iyide kimse burda istatisliklere bakıpda birşey demedi ki bi arkadaş istatisliklere dayanarak konuşmuş madem istatisliklere güveniyorsun önce bi kupalardaki istatisliklerini bak dedik ... arkadaşı aydınlatmak için yoksa istatisliklere güvenen yok ... ayrıca neden galatasarayla alakası olmayan bi konuda galatasarayı alet ediyosun anlamadım ... konu bjk fb maçı ;)
hepsi sarumanın yüzünden:D