Efsane Kaptanımız Bülent Korkmaz gelsin takımın başına.Özhan Canaydın'da gitsin bıraksın kulübü.
Ben Kaptanımızı takımın başında görmeyi çok isterim.
Printable View
Efsane Kaptanımız Bülent Korkmaz gelsin takımın başına.Özhan Canaydın'da gitsin bıraksın kulübü.
Ben Kaptanımızı takımın başında görmeyi çok isterim.
Souness gelebilirde Lippi'ye YOK ARTIK dedim. :)
Bülent Korkmaz bir açıklamasında şartlar beni Galatasaray'ın başına geçirecek demişti .. O şartlar da yavaş yavaş oluşmaya başlıyor zaten .. ;;)
Feneerli arkadaslarin cogu gelmez diyor bende sunu soyluyorum dusundugunuz kadar zor degil gelmesi
Ama Lippi önceden açıklama yapmış İngiltere veya İtalya'da takım çalıştırmak istiyomuş
suanda butun teklifler degerlendiriliyor
ben bu olaylara pek inanmaadım ama neyse
her kötü giden takım için o geliyo bu gidiyo.geçen bi kanaldada le guen seneye kesin fenerde diye bi haber vardı.at atabildiğin kadar işte ya...
ya gelirse işte o zaman mükemmel olur.
Lippi Galatasaray'a gelsin istediğiniz her şeyi yapacağım :)
Juventus'u Juventus yapmış, onu başarıdan başarıya taşımış, başarılabilecek en büyük şeyi, Dünya Kupası şampiyonluğunu başarmış bir antrenör maddi sıkıntı yaşayan ve Avrupa'da konumu iyi olmayan bir takıma neden gelsin? Hayalden öteye geçemez Lippi'nin gelmesi.
Lippi bu saatten sonra başka bir takımı çalıştırmak da istemez, zirvede bırakmak istiyor. İtalya'yı şampiyon yapıp görevinden ayrılmak istemesinin de sebebi bu.
ee hani ersun yanal geliyordu .... ;)
daha cok giden gelen olur:D:D:D:D
ok insallah gelirde lippi bende gelince sunu yaparim veya lippi gelince sunu yapicam diyenlere neler yaptircam gorursunuz
kendinden cok eminsin lippinin menejerligini yapiyosun galiba
emurafu nasıl oluyorda bu transfer konularında bukadar iddalı olabiliyorsun anlamıyorum ya varmı bi gizemi ?
Emurafu Niye Lippi Kesin GeLiyomuş Gibi Konuşuyosun ki..!! :)
SOUNESi bilmemde
LİPPİ asla qelmes