mac gunu ali samiyende olcam ins alcas maci 3 1
Printable View
mac gunu ali samiyende olcam ins alcas maci 3 1
Maçı kazanırız.En kötü beraberik çıkar maçtan.Bu maçı kazanırsak büyük bi hamle yapmış olacaz yukarılara onun için çok önemli bi maç ama Mondi ve Ümit in olmayışı bizi rahat galibiyete görtürür.Maçın sonucu 3-2 veya 3-1 olur.
trabzonun eksigi varmi
Turkcell Süper Lig'de 24. haftada Galatasaray-Trabzonspor maçını yönetecek hakem belli oldu. Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanacak maçı Bülent Demirlek yönetecek.
trabzon 2-1 kazanır
Maça gelen var mı?
ßu Maç ßeraberLik Yenen oLacakSa ßu Trabzon oLacak..;;)
trabzon kapasitesini son haftalarda epey gösterdi bu yüzden ben de kazanan tarafın trabzonspor olacağını düşünüyorum
bu maçı alıcaz ve kötü performansımıza bu maçta son vericez. umarım trabzonspor almaz maçı yoksa 3.lükte giderrr.
bu alacagimizi dusunuyorum ustelik bu maci kaybedersek gerets bile gider
mac 3=1 bizim
Berabere biter yada Trabzon alir
Yenicez o kadar :j:
alacaz o kadar
Guzel mac olacak, herkes kendinden emin :D
o zmn iLk önce DostLuk Kazansında Sonrasında Sonuç Ne OLursa oLsun..;;)
Sende çok şey istiyon aygün oLcak bişey söyle :n:
Merak etme olucak !
ewet bende bügünü bekiyodum desem yalan olmaz kendi takımı trabzon bi olumlu yorumu yok hiç görmedim.nese ben sustum
Ayrıca mondragon yokmuş ben daha yeni öğrendim
bişey soracam song'un son durumu nedir???oynayabilecekmi???
Bi gazete dediki, Hakan Sukur oynicak ama Song mac kadrosuna dahil edilmiycek
gs yönetimi biletlerin satışını ani bi kararla 1 gün öne aldı ve 10 dk biletler bitti(karaborsacılar)..galiba osmanozc kardeşimizde bu yüzden siteden atıldı...
of evet ya biletler hemen bitti sabah erkenden gittik ama bitikti :(
Trabzon biletleri yarın çıkıyor demi bari o tarafamı gitsek :)
bilet konusunda yanlıs yapıldı klup tarafından...olmaması gereken bişeydi herkes kendini ona gore ayarlamıstır kesin yrn okuldan kacıp bilet kuyruğuna girecek olanlar bile wardır(kendimden biliorm)...
ewet kara borsada bulamazsak gs icinda izlicez giden varsa beni görur yattara formalı gslilerin icinde...gidemeyede bilirim
of napcaz şimdi ya kara borsada en az 50 milyondur
tahminim beraberlik
gslilerin içinde bir trabzonlu heee:D:D:D:D:D:D:D:D
uf direk koma:D:D
Aman şimdi ne kadar korkmuştur arkadaş.Yapabilirseler yapsınlar bişe.Sonuçta dönüşüde var bu işin...