artık ligde büyük takımların rahat kazanacağını söylemek zor puan kayıpları çok özellikle deplasmanda bence bu maçda az gol olucak belkide gol olmucak bence berabere
Printable View
artık ligde büyük takımların rahat kazanacağını söylemek zor puan kayıpları çok özellikle deplasmanda bence bu maçda az gol olucak belkide gol olmucak bence berabere
Maçı galatasaray Alır ama büyük bir şans olursa Konya beraberliği tutturur..:)
GALATASARAY ım bu maçı çok rahat alacaktır hele de forvet hattına bakınca bunu büyük bir keyifle söylüyorum hele bi de carrusca oynarsa zevkinden izlenmez ama GeretS varken carrusca oynamaz
konya inişte düzelirse gsye pahalıya patlaya bilir fakat beraberlik diyorum
ergunun yerine ferhat oynamali
Ergünü artık neden oynatıyor ki Genç Yetenek Ferhat varken Bu gerets'i anlamak mümkün değil hakkatten :(
tecrubesinden yararlanmak istiyor oyun akisina gore ferhati sokar yine
Ergün sol bek degilki!Ergün orta sahanin solunda oynayan ve orta sahada oynayabilen biri.Defansif özellikleri yok neredeyse.Bunu sol bekte oynadigi her macta gösterdi.Bosu bosuna ergün ile basliyoruz.Ikinci yari ergün cikacak ferhat girecek ne oldu bosu bosuna 1 oyuncu degisikligi hakkimiz gitti.Olmazki böyle
Konya ve Galatasarayın Muhtemel 11'leri:
Konyaspor:
Özden
Erkan
Ömer
Abdullah
Da Silva
E.Özgür
E.Ergin
Mustafa
Sedat
Neca
Tayfun
Galatasaray:
Aykut
Sabri
Emre
Tomas
Ergün
Okan
Ayhan
İliç
Arda
Hakan
Ümit
Galatasaray ile Konyaspor, bugün yapılacak maçla birlikte ligde 18. randevuya çıkacak. Galatasaray, rakibiyle şimdiye dek yaptığı 17 karşılaşmada galibiyet sayısında13-2üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 2 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda attığı toplam 34 gole karşılık filelerinde 12 gol gördü. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç 3-3 bitmişti.
ya ben ayhan konyaya goturulmedi biliyorum
haaa guzel ayhanin goturulmesi cok iyi oldu cunku ortasahada ayhan ve okan cok iyi anlasiyorlar ortasaha kesinlikle ayhan ve okan olmasi lazim sanirim sagda okan oynuyacak ama daha cok gobege yaridm edecek galiba
Ayrica emre asik izleyin bu aksam
Konya alir.
iki takımında ilk 11 açıklandı.
Konyaspor ilk 11
1. Özden
2. Erkan
3. Ömer
4. Tayfun
5. Da Silva
6. Erman Özgür
7. Eder
8. Mustafa
9. Sedat
10. Neca
11. Eren
Galatasaray ilk 11
1. Aykut
2. Sabri
3. Emre
4. Tomas
5. Ergün
6. Okan
7. Ayhan
8. İliç
9. Hakan
10. Arda
11. Hasan Kabze
ALLAH ALLAH Ümit karan yine yok :n:
Rahat alıcaz bence...
uff cildircam ya umit karan niye yooooooookkk ergunu oynatmis yineee
Hasan kabze oynuyor Hakan şükür Oynuyor Ergün Oynuyor :) Hakan Şükür Neyse Hasan Kabzenin Yerine Ümit Karan Ergünün Yerine Ferhatı Oynatması Lazım
GeretS sen bizi öldürcen ..
kalbim gsden yana maça yarım saat kaldı haydi gs al şu maçı
Song, Ümit Karan ve Ferhat ilk 11'de olmalıydı yav .. Çıldırtacak beni bu GeretS ..
Gerets neden böyle yaptığını kimse anlamış değil bir düzgün kadro çıkart bee kardeşim
Gerets ne yaptığını çok iyi biliyor ;;)
Tek kizdim kabze tercihi ustelik kabzeyi kanatta oynatcak offffffffff bu maci zorla 2=1 aliriz ben maca gidiyorum bye
maça galatasaray başladı...
Ve maça Galatasarayımız başladı ...
İki takımada başarılar :p
konya 1-0 öne geçti :(
GooooooooooooooooLLLLLLLLLLLLL Neca Neca 25 metreden goL Konya Spor 1-0 öne geçti dakika 7 :p
Of ya .. :( 30 metreden gol mü yenir .. :(
Goll İliç Attı 1-1 :)
goooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll iliççççççççççççççç 1-1 :)
İşte bu, Sasa .. İlginç bir maç oluyor ..
Muhaha 1-1
iki takım da ilk şutlarında golü buldu...
3-1 veya 2-1 alırız
Çok ilginç bir Maç oluyor Hayırdır İnş. :D
Ergün yine gördü sarıyı, neden Ferhat'la başlamaz ki bu Gerets ..