Vederson ve Mehmet Aurellio turk oldugu icin kizgim degilim ikiside milli takima cok lazimdi ama bebbe hatta nobre bu neya
Bizde mondragon 6.yili hala turk olmadi hatta biz bir kisi daha turk yapalim alla alla yeter bee
Printable View
Vederson ve Mehmet Aurellio turk oldugu icin kizgim degilim ikiside milli takima cok lazimdi ama bebbe hatta nobre bu neya
Bizde mondragon 6.yili hala turk olmadi hatta biz bir kisi daha turk yapalim alla alla yeter bee
Türk olmayanı dövüyolar artık :)
Ne Mutlu Türküm Diyene :)
10 sene sonrasını düşünemiyorum
ulan bu ne bizim ne ayrıcalığımız kaldı o zaman her önüne gelen türk olursa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
johnson ben kendimi bildim bileli türkiyede ama türk olmuyo 1 yıl önce gelen adalmar türk
her önüne geleni Türk yaparsak işimiz var.bide Milli takımda oynatıyoruz valla yakında Türk Milli takımında Türk oyuncu kalmazsa hiç şaşırmayacağım.
bence turk olsalar bile turk futbolu icin milli takımda oynamasınlar
Hakkatten yani Aurelio iyiki de türk oldu ön libero açığımızı kapattı adam. Ben Türkiye milli takımında oynamak istiyorum o formanın altında ter dökmek istiyorum diyen her yürekli yabancı oyuncuya yetenekli olması ve ihtiyaç duyulması durumunda Türkiye Milli Takımı Kapısı açıktır. Fatih Terim de böle düşünüyor ben de böyle düşünüyorum, gerici zihniyet ve saçma sapan futbol milliyetçiliğiyle hiç bir yere varılamaz
hayırlı olsun iyi olmş..
Bebbe milli takimda oynayacak kapasiteye sahip degil
Bjk macinda runje ile karsi karsiya kaldigi pozisyonda gördük.
Türk MiLLi takımın ilk 11'i artık Yabancılardan oLuşur bitek kalede türk olur :)