Rusya 2-1 yenmiş İngiltere'yi.. Hiddink sihirli değnek var sanki elinde her takımda çok iyi işler çıkarıyor...
Printable View
Rusya 2-1 yenmiş İngiltere'yi.. Hiddink sihirli değnek var sanki elinde her takımda çok iyi işler çıkarıyor...
Hiddink cok iyi T.D
Ruslar iyi iş başarmış daha doğrusu Hiddink. Almanya 3-0 yenildi kendi evinde.:D Önemsiz maç.
Vay be İtalya İskocları yendi...
Ruslar israile yeniliyor..İngilizlerin Bütün gözleri bu maçta.....
İtalya 2-1 kazanmış helal olsun... İskoçya 2maç önce garanti gider deniliyodu ama 2maçınıda kaybetti çok dramatik elendiler...
İtalya maçında ciddi hakem hataları var.Di Natale'nin sayılmayan golü nizami.Birde İskoçları kızdıran karar varmış ama maçı izlemediğim için görmedim.
Donadoni ile İtalya'nın yürümeyeceği belli.Ambrosini'yi koydu utanmadan ilk onbire.
Maç 1-1 iken Camoranesi'yi çıkarıp Chiellini'yi aldı.Aynı anda 3 ten fazla Juventus'lu oynayamaz Berlusconi'nin direktifi:icon_cool:
Son dakikalarda Panucci ile 2-1 i yakaladı ve gruptan çıktı.
İskoçLara üzüLdüm.HakediyorLardı.İtaLyanLardan daha çok hakediyorLardı.Yazık oLmuş.
İskoçlara üzldüm valla ya.
Maç berabere bitse bile İskoçya'nın şansı Fransa'ya bağlıydı.
İtalyanlar hakketti İskoçlar girseydi turnuvaya ne tadı kalacaktı turnuvanın. En azından yıldız oyuncuları izleriz.
İngiltere Euro 2008'e goodbye dedi gibi.
Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Hırvatistan deplasmanda 2-0 önde(::)
İngiltere 0-2 Hırvatistan
(İkinci yarı devam ediyor)
(CANLI) EURO 2008 (E) Grubu'nda büyük bir heyecan yaşanıyor. Cumartesi günü İsrail'in kendi sahasında Rusya'yı yenmesinden sonra büyük avantaj yakalayan İngiltere Wembley'de Hirvatistan ile karşı karşıya geliyor. İngiltere'nin EURO 2008'i garantilemesi için 1 puanın yeterli olduğu karşılaşmada konuk takım Hirvatistan'ın 2-0'lık üstünlüğü bulunuyor.. Hirvatistan'ı öne geçiren goller, karşılaşmanın 9. dakikasında Kranjcar ve 14. dakikada Oliç'ten geldi.
İngiltere, karşılaşmanın bu şekilde sonuçlanması ve Rusya'nın Andorra'yı yenmesi durumunda EURO 2008'e katılamayacak.
Andorra - Rusya karşılaşmasının ilk yarısı Rusya'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı başladı ve Rusya'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sürüyor
İngilizler için büyük şok gerçekten :D iyi de oldu
İngiltere bu menajerle gitse sürpriz olurdu gerçektende ağır ödediler menajer farkını...
Benim için çifte bayram oldu.Kaymaklı ekmek kadayıfı
Türkiye 8 yıl sonra tekrar katılıyor.
İngiltere dışarıda kalıyor.
Chiellini İtalya'da 25 metreden çakmış,Palladino ilk milli maçına çıkmış:D
''Mercedes Vakası'' yaşanıyor İngilizlerin grubunda:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-1 oldu ingilizler attı
gidiyo Mercedesler bastırın Hırvatlar :zuhaha Rusya katılırsa Hiddink rekor kırıcak yahu:)
Hırvatistan üçü kaçırdı ingiltere ikiyi buldu
bu bal nereye kadar
2-2 yaptı İngiltere:mad:
Yunanistan 30puanı gecen tek takım oldu...
2-2 yapmış İngiltere harbi ne şanstır ya...
İngiltere 2-2 Hırvatistan
(CANLI) EURO 2008 (E) Grubu'nda büyük bir heyecan yaşanıyor. Cumartesi günü İsrail'in kendi sahasında Rusya'yı yenmesinden sonra büyük avantaj yakalayan İngiltere Wembley'de Hirvatistan ile karşı karşıya geliyor. İngiltere'nin EURO 2008'i garantilemesi için 1 puanın yeterli olduğu karşılaşmada konuk takım Hirvatistan'ın 2-0'lık üstünlüğü bulunuyor.. Hirvatistan'ı öne geçiren goller, karşılaşmanın 9. dakikasında Kranjcar ve 14. dakikada Oliç'ten geldi. İngiltere 56. dakikada golü Lampard ile buldu... Skor 2-1 oldu... İngiltere golü buldu 2-2 oldu....
Andorra - Rusya karşılaşmasının ilk yarısı Rusya'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı başladı ve Rusya'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sürüyor
attı Hırvatlar:D
GOOOOOOOOOOOOL
3 oldu Hırvatlar
Süpersiniz be, aynen böyle devam.. :D
Mladeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn Petriccccccccccc Aslanım benim 3-2 .......
İngiltere 2-3 Hırvatistan
(CANLI) EURO 2008 (E) Grubu'nda büyük bir heyecan yaşanıyor. Cumartesi günü İsrail'in kendi sahasında Rusya'yı yenmesinden sonra büyük avantaj yakalayan İngiltere Wembley'de Hirvatistan ile karşı karşıya geliyor. İngiltere'nin EURO 2008'i garantilemesi için 1 puanın yeterli olduğu karşılaşmada konuk takım Hirvatistan'ın 2-0'lık üstünlüğü bulunuyor.. Hirvatistan'ı öne geçiren goller, karşılaşmanın 9. dakikasında Kranjcar ve 14. dakikada Oliç'ten geldi. İngiltere 56. dakikada golü Lampard ile buldu... Skor 2-1 oldu... İngiltere golü buldu 2-2 oldu.... İnanılmaz bir heyecan yaşanıyor Wembley'de... Hirvatistan 3-2 yaptı.
4 4 4 4 :) Bravo Hırvatlara.
90+'lar oynanıyo. İngilizler elendi gibi gibi. :) Ruslar'ın gitmesine sevindim :D. Eeee İsrail'e sırt dayarsan düşersin böle sonunda
Biter güle güle Beckham
İngiltere ByeBye:)
İngilizlerin elenmesi çok güzel.
Bay Bay kuzum England :zuhaha
Birşey sorcam son neticelere göre Portekiz çıkıyomu?
Güle Güle İngiltere.. :)
Good Bye England Good Save Body keeper(FİFA) :D Beckham Victoria'yayla hoş vakitler:p
GoodBye England :n: Oh be çok sevindim Rusya'ın katılmasına...
Gitmişler Sol Campbell'ı çağırmışlar.
Geçen gün Heskey oynuyordu.Yahu o adam milli takımda en son oynadığında ben orta okula gidiyordum.
Bu Hiddink'i kaçırmaya gidiyorum ben insanüstü bir varlık:D
Türkiye
İsviçre
Austurya
Yunanistan
Polonya
Portekiz
İtalya
Fransa
Almanya
Çek Cumhuriyeti
Hırvatistan