çarşı olum bana yollamazsan darılırım sarhoşken ki resmini yollarsan daha iyi olur hıck ayeti (d)
Printable View
çarşı olum bana yollamazsan darılırım sarhoşken ki resmini yollarsan daha iyi olur hıck ayeti (d)
benim var ama ben kismeye gündermem
el bet bir gün postalarım sana
aman seninkini istemez (b) (d)
Osman sende var sa yollarmısın senide merak ediyom :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bazi kisiler karizma yapmak icin resim eklemiyor sözde millet merak etsin catlasin diye merak eden arkadaslar bosuna merak etmeyin siz merak etmezseniz onlar resim eklerler
peki olur
Benim merak ettiğim arkadaşlar biraz samimi olduğum arkadaşlar bilerek merak ettirmek için resim yollayamacaklarını zannetmem.(Çarşı 21 ve Osmanözçilingir10)
yaw beni merak etmiyon mu blood
ehehhe :mrgreen:
bu fikir sağlammış ben bir resim gönderiyimde yıkılsın oratalık :mrgreen: (ı) (ö)
e gönder bariiiiiiii.........Quote:
Originally Posted by sardokar
milla jugoviç'e benziyor hiç göstermesin çok çırkin eeeeeeeee
kim o ben miyim çirkin olan?
ya hep konusuyoruz resim ekleyen cok az merak ediyorum hadi koyun resimlerinizi
inquisitore mi diyosun recep?Quote:
Originally Posted by recepural
ya resim nasıl eklenir bilmiom ki (d)
önizlemeye bas orda Img var. bir kere bas sonra hemen yapıştır adresi sonra boşluksuz bir daha basQuote:
işte resmim[img]c:\belgelerim\desktop5\[img][/img]
deneme[img]C:\Belgelerim\Resimlerim\desktop5[/img]
neyi yanlış yapıyom? (l)
fotoğrafı internete upload edeceksin. Tottinin önerdiği site çok iyi http://www.picturetrail.com/Quote:
Kendi Pc'inden resim koyamazsın,imkansız bu.Ancak inquisitor'un dediği gibi internete upload ederek koyabilirsin.. (k)Quote:
anlaşıldı merkez bütün resimler için mi
internette upload edilmiş resimler konulabilir..Ama mesela Mynet'ten alınan resimler [img] olarak konulduğunda çıkmıyor.Mynet gibi siteler dışında nette olan resimleri koyabiliriz.Pc'deki resimleri ise direkt olarak değil,internete upload ederek koyabiliriz.
ben de geocities den koyduğumda gözükmüyordu. picturetrail i kullan.
ii de picture trail e abone oldum resimlerimide upload ettim ama resimimin burda nasıl gözükeceğini anlamadım (l)
picture traildeki resmin adresini buraya yapıştır ondan sonra adresi başta aşağı seç (mavi yap mousla) ve img ye bas. okadarQuote:
kimse eklemiyorsa yarin kapatacam konuyu
bekle sardokar ben yaparım
member ismin ne Sardokar picture trail de ?
nie gözükmedi?
yanlış linki koyuyorsun çünkü. sen resmin linkini koy sayfanın değil. resme sağ tıkla özelliklerde yazan linki yaz buraya
way be başardık sonunda :mrgreen:
helal :mrgreen:
zaman mekan tanımaz benkoyacamda şuan fotoğrafım yok zaten olsada ne olucak
kundakta bir c,bebek diyeceksiniz derrrrrmişim eheheheeeeeeeeeee
bu resim biraz kötü dandik bir digtal kamerayla çekmiştim.şimdi saçlar o kadar uzun diil.birazda eski IBM de çalışırken çektirmiştim ama idare edin işte
e_mali ve diğerleri nie foto koymuyosunuz ?
ne tanışmak için gelirsiniz ne foto koyarsınız :roll:
çekinmeyin ya benim resmimden daha kötü resminiz yoktur heralde :mrgreen: